Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Dadada mai baga niste reduceri gen 1 iunie heheheheheeh.

Corbioana nu trebuie sa iti ceri scuze, da ma gandeam ca am si eu vreo 2 in cos sa nu iau tzaca

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

revin cu linkuri:

www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-toile-talon-compense.aspx?productid=324135434&documentid=207608&single=false&categoryid=22907225" target="_blank">balerini am luat si pe rosu si pe negru, arata f bine si sunt f comozi...acum sa vedem si la mers cum or fi ca deocamdata abia imi intra piciorul si nu indraznesc sa ies cu ei

www.laredoute.fr/vente-ballerines-chipie-enfant.aspx?productid=324117653&documentid=473508&single=false&categoryid=41720808" target="_blank">balerinipe kaki fff misto si comozi merg perfect de plimbare cu carutul

www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ado-fille-col-v-prix-mini.aspx?productid=324130975&documentid=207608&single=false&categoryid=41789381" target="_blank">tricou ok dar mare la 168 pt mine l-am dat sora-mii

www.laredoute.fr/vente-polo-ado-fille-tunisien-prix-mini.aspx?productid=324131000&documentid=207608&single=false&categoryid=41789381" target="_blank">tricou pe culoarea din poza e super l-am luat la recomandarea voastra si merita toti banii

pe langa astea am avut lucrusoare pt bebe si pt nepotica , multe din ele s-au pus deja si cele de bebe nu cred ca intereseaza

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

buna dimineata.am si eu in sfarsit ceva timp liber sa mai cotrobai pe ici pe colo.nu ca mi-ar trebui neaparat ceva,dar...grea boala cu shoppingul asta pe net.am primit parka aia de copii,nu mai retin cine a recomandat-o,dar chiar imi place.david s-a si echipat cu ea,e putin mare la maneci dar e pt 2 ani,asa ca...mai are si eticheta aia de ii scrii numele si nr tel daca se rataceste cumva...nu ma asteptam sa fie ceva de capul ei la 5E

david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Buna dimineata!
Felicia nu pot sa vad decat 2-3 link-uri la restul apare pagina de start a LR-ului.
poate mai pui link-urile odata sa vedem si noi,daca nu...

Monikka

vacanta Moeciu 2008

Se vad, dar vezi ca vreo 3 incep direct cu "redoute..." in loc de "www.laredoute...". Daca le copiezi si apoi le pui tu literele lipsa, merg.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata! Ne-am intors si noi de la Radauti, ma declar iremediabil indragostita de Bucovina... Numa drumul a fost cumplit de lung!

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Neata! Ne-am intors si noi de la Radauti, ma declar iremediabil indragostita de Bucovina... Numa drumul a fost cumplit de lung!

Pup fetele!

Uelcam! Si sa-ti fie de bine nashirea!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc! De acum si pana in octombrie pauza de vacante... La sfarsitul lui octombrie as mai vrea sa mergem undeva o saptamana dar nu stiu unde... ca mi-e ca incep ploile...

Cum e la scarbici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Cum e la scarbici?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

'neata!

Azi am doar doua intrebari:

1. Florile de pe http://www.laredoute.fr/vente-gilet-style-cache-c%C5%93ur.aspx?productid=324095686&documentid=321408&single=false&categoryid=23110571 se pot scoate usor sau sunt brodate bine-bine?

2. 164, 168 de la ado fille cam caror marimi de la adulti corespund?

Mergi la inceput