Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)
Raspunsuri - Pagina 18
alinam spune:
neata!
Dadada mai baga niste reduceri gen 1 iunie heheheheheeh.
Corbioana nu trebuie sa iti ceri scuze, da ma gandeam ca am si eu vreo 2 in cos sa nu iau tzaca
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
nushulica spune:
revin cu linkuri:
www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-toile-talon-compense.aspx?productid=324135434&documentid=207608&single=false&categoryid=22907225" target="_blank">balerini am luat si pe rosu si pe negru, arata f bine si sunt f comozi...acum sa vedem si la mers cum or fi ca deocamdata abia imi intra piciorul si nu indraznesc sa ies cu ei
www.laredoute.fr/vente-ballerines-chipie-enfant.aspx?productid=324117653&documentid=473508&single=false&categoryid=41720808" target="_blank">balerinipe kaki fff misto si comozi merg perfect de plimbare cu carutul
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ado-fille-col-v-prix-mini.aspx?productid=324130975&documentid=207608&single=false&categoryid=41789381" target="_blank">tricou ok dar mare la 168 pt mine l-am dat sora-mii
www.laredoute.fr/vente-polo-ado-fille-tunisien-prix-mini.aspx?productid=324131000&documentid=207608&single=false&categoryid=41789381" target="_blank">tricou pe culoarea din poza e super l-am luat la recomandarea voastra si merita toti banii
pe langa astea am avut lucrusoare pt bebe si pt nepotica , multe din ele s-au pus deja si cele de bebe nu cred ca intereseaza
34+ DAVID-MIHAI
ANKA-iasi spune:
buna dimineata.am si eu in sfarsit ceva timp liber sa mai cotrobai pe ici pe colo.nu ca mi-ar trebui neaparat ceva,dar...grea boala cu shoppingul asta pe net.am primit parka aia de copii,nu mai retin cine a recomandat-o,dar chiar imi place.david s-a si echipat cu ea,e putin mare la maneci dar e pt 2 ani,asa ca...mai are si eticheta aia de ii scrii numele si nr tel daca se rataceste cumva...nu ma asteptam sa fie ceva de capul ei la 5E
david
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica Buna dimineata! Felicia nu pot sa vad decat 2-3 link-uri la restul apare pagina de start a LR-ului. poate mai pui link-urile odata sa vedem si noi,daca nu... Monikka vacanta Moeciu 2008 |
Se vad, dar vezi ca vreo 3 incep direct cu "redoute..." in loc de "www.laredoute...". Daca le copiezi si apoi le pui tu literele lipsa, merg.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
claujro spune:
Neata! Ne-am intors si noi de la Radauti, ma declar iremediabil indragostita de Bucovina... Numa drumul a fost cumplit de lung!
Pup fetele!
miki68 spune:
citat din mesajul lui claujro Neata! Ne-am intors si noi de la Radauti, ma declar iremediabil indragostita de Bucovina... Numa drumul a fost cumplit de lung! Pup fetele! |
Uelcam! Si sa-ti fie de bine nashirea!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Multumesc! De acum si pana in octombrie pauza de vacante... La sfarsitul lui octombrie as mai vrea sa mergem undeva o saptamana dar nu stiu unde... ca mi-e ca incep ploile...
Cum e la scarbici?
miki68 spune:
citat din mesajul lui claujro Cum e la scarbici? |
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Dierna3 spune:
'neata!
Azi am doar doua intrebari:
1. Florile de pe http://www.laredoute.fr/vente-gilet-style-cache-c%C5%93ur.aspx?productid=324095686&documentid=321408&single=false&categoryid=23110571 se pot scoate usor sau sunt brodate bine-bine?
2. 164, 168 de la ado fille cam caror marimi de la adulti corespund?