Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)
Raspunsuri - Pagina 11
ella_74 spune:
Diotima,
ref la camasile TMLewin la maneci spun ca sunt largi, adica cu vesta pe deasupra vin naspa.
Dar chiar si asa si eu sunt incantata de ele, le sta gulerul super, materialul e bestial, cusute impecabil si-mi plac ca sunt cu butoni.
Comparativ cu NANA CAMICIA sau cum naiba s-or numi, TML sunt super.
Cred ca ai dreptate cu taxa de shipping, eu n-am comandat online , facusem o simulare asta iarna inainte sa ajung in LO, si atunci atata era taxa.
Nushu,
ai grija ce-ti doresti; bucura-te de timpul asta fiindca nu vei mai avea parte niciodata de el; viata cu copil e diferita, eu nici acum nu m-am acomodat, am inca frustrari legate de timpul pe care nu-l mai am pentru mine; orice fac pentru mine simt ca e pe fuga si unde al'data faceam ce vroiam cu timpul meu, acum o ora de tenis si una de masaj pe saptamana mi se par un mare lux.
Sunt si satisfactii, as vorbi cu pacat, dar eu de abia acum incep sa ma bucur de copil; pana sa faca 1 an totul a fost un chin, retin putine momente in care sa zic c-am fost coplesita de voie buna.
Gravi, sa-ti faci card la o banca care accepta charge back; ING stiu ca nu.; eu sunt pe raiffeisen.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Graviduta spune:
M-am uitat si pe un alt forum si ziceau de Taifun ca ar fi cel mai bun. Dar acum ma gandesc ca poate ar trebui sa compar conditiile, ca eu am contul de onorariu la BRD si o sa-mi ia comision la transferul catre contul de LR, asa ca poate tot acolo ajung. Merci pt raspunsuri.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ralucadiana spune:
codul pentru aparat este 22551,referinta 834586. la mine a mers pe un cont nou.aparatul costa 69 euro, insa acest cod il reduce la 25 euro plus 0.30 euro ceva taxe de transport. eu sunt foarte mulumita de el. l-am testat de cand l-am primit, ii ok, are 8 megapixeli, a venit impreuna cu cd de instalare instructiuni, si un saculet negru de catifea, in care il si tin. acum astept cu nerabdare celalalt colet din 26.08 in care am salteaua.
anka.san spune:
Hello
Intrebasem si eu in capitolul trecut daca stiti cand se trimite scrisoare voluminoasa si cand colet... Adica de la cate produse/kg.
Nu stie nimeni?
Intreb pentru ca am primit o scrisoare volumonoasa comanda din 22.08 de ceva timp, iar comanda din 15.08 nexam
Am mai multe produse inauntru, asta sa fie motivul?
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
ralucadiana spune:
ajutati-a cu un sfat: am primit o comanda de vreo 3 saptamani si nici acum nu am primit in posta bonul d'achat. ce sa fac? sa le scriu oare?
Bratu Monica spune:
Multumesc ralucadiana,dar nu merge la mine!
vedem ,asta e ,poate ca-mi trebuie cont nou pentru el.La mine apare ceva cu n'est pas atribue...
Dierna3 spune:
Scrisesem zilele trecute despre pachetul meu (scrisoare voluminoasa probabil), comandat pe 22 august noaptea (tehnic 23, ca ei sunt c-o ora-n urma) si trimis inapoi pe 1 septembrie, fara sa am niciun aviz. E posibil asa ceva intr-un interval atat de scurt sau redutzii mint cu nerusinare si nici macar n-au expediat comanda? Ca maine e luni si vreau sa stiu cam cat de tare sa intru in duduile de la posta...
anne16 spune:
Monica,
incearca cod22748 si ref.8345686- pt ap. foto care il reduce
Vezi ca trebuie sa fie articole din colectia noua
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Monica, incearca cod22748 si ref.8345686- pt ap. foto care il reduce Vezi ca trebuie sa fie articole din colectia noua |
l-am incercat pe un set de sosete cu pret verde, merge si reduce pretul si la ele