Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)
Raspunsuri - Pagina 10

Bratu Monica spune:
Bratu Monica spune:
 Multumesc din suflet anne 16
intrebarea mea e :daca e  jucarie  sau adevarat?
Va mai stresez 2 secunde.Acum cateva zile am vazut  pe la voi sosita in coleta o fusta de vreo 6-7 euro parca  cu niste buzunare laterale si  ceva snurulete legate la buzunare. nu o mao gasesc si caut de vreo 20 de minute ,parca a intrat in pamant acea postare.Daca  este in zona fata care a primit-o  ,o rog mult sa-mi puna si mie link.
Va sarut pe toate ,mai forez pe LR!

Ioana13 spune:
Ioana13 spune:
 Graviduta eu la BCR am card, ia comision intre 2 si 3 lei... dar nu am avut sume mai mari de 100 euro. Si euro la ei are un curs destul de apropiat de BNR.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)

nushulica spune:
nushulica spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Graviduta 
 Nushu, si eu ma uitam ieri la semnatura ta, ce repede a trecut timpul...cu shoppingul asta, trece numaidecat  Si io am avut dubla circulara de cordon si uite-ma acum, golesc LR  . Multa sanatate la bebel si odihneste-te cat mai poti. Si eu am aceeasi conceptie: nicio vacanta fara Mara, dar sa stii ca e posibil sa ti-o mai schimbi.   Alina si  Mara vrabioara (27 iunie 2007) | 
 asa e trece rpd timpul cand faci shopping
 asa e trece rpd timpul cand faci shopping mai ales pe redoute
 mai ales pe redoutesincer m-am saturat de odihna si de stat in casa
 de aia abia astept sa vina bebe sa am si eu ocupatie
 de aia abia astept sa vina bebe sa am si eu ocupatie
monika
 eu am luat www.laredoute.fr/vente-jupe-en-lin-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324131096&documentid=207608&single=false&categoryid=31522160" target="_blank"> fusta asta si a mai pus cineva link la www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-lin-coton.aspx?productid=324113721&documentid=207608&single=true&categoryid=31522160" target="_blank">asta   ...poate e vreuna din astea?
 eu am luat www.laredoute.fr/vente-jupe-en-lin-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324131096&documentid=207608&single=false&categoryid=31522160" target="_blank"> fusta asta si a mai pus cineva link la www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-lin-coton.aspx?productid=324113721&documentid=207608&single=true&categoryid=31522160" target="_blank">asta   ...poate e vreuna din astea? 34+
34+  DAVID-MIHAI
 DAVID-MIHAI 

anne16 spune:
anne16 spune:
 Monica, aceasta?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-battle-femme.aspx?productid=324130945&documentid=207608&single=false&categoryid=31522848
mie la acest cod 22551 imi da cadou 6 cesti ar trebui totusi sa ne raspunda Ralucadiana
 ar trebui totusi sa ne raspunda Ralucadiana
La 23159/22594 saltea 160x200 este din aceea gonflabila

anne16 spune:
anne16 spune:
Graviduta, eu am card visa electron de la B.Transilvania si am internet banking(abonament de 25 ron), ii sun si imi transfera din contul curent in cel de card ce suma vreau.

nushulica spune:
nushulica spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui anne16 Monica, aceasta? http://www.laredoute.fr/vente-jupe-battle-femme.aspx?productid=324130945&documentid=207608&single=false&categoryid=31522848 mie la acest cod 22551 imi da cadou 6 cesti  ar trebui totusi sa ne raspunda Ralucadiana  La 23159/22594 saltea 160x200 este din aceea gonflabila  | 
anne ce conditii are codul 23159?ca eu am produse reduse in cos si zice ca nu-i aplicable

34+
34+  DAVID-MIHAI
 DAVID-MIHAI 

Bratu Monica spune:
Bratu Monica spune:
 Nushulica,anne16  multumewc pentru link-uri.
Fusta postata de anne este dar n-am stiut eu s-o descriu prea bine.Multumesc si va 

Nushu cand vine bebe vei fi ocupa fulltime,asa ca  ocupa-ti tot timpul  pe care-l ai pentru tine,fiindca  tot timpul ce va veni va fi pentru bebe.
sa cresteti mari si sanatosi si nastere usoara iti doresc.

nushulica spune:
nushulica spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Bratu Monica Nushulica,anne16 multumewc pentru link-uri. Fusta postata de anne este dar n-am stiut eu s-o descriu prea bine.Multumesc si va   Nushu cand vine bebe vei fi ocupa fulltime,asa ca ocupa-ti tot timpul pe care-l ai pentru tine,fiindca tot timpul ce va veni va fi pentru bebe. sa cresteti mari si sanatosi si nastere usoara iti doresc.   Monikka vacanta Moeciu 2008 | 
 multumim frumos!!!
 multumim frumos!!!ma duc sa devorez vreo 3 kile de struguri
 daca tot ziceti toate sa ma ocup de mine pana vine bebe
 daca tot ziceti toate sa ma ocup de mine pana vine bebe
 34+
34+  DAVID-MIHAI
 DAVID-MIHAI 

anne16 spune:
anne16 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui nushulica 
 anne ce conditii are codul 23159?ca eu am produse reduse in cos si zice ca nu-i aplicable  | 
Eu am luat o lenjerie. 22594- mi-a dat o saltea+ 6 cesti cadou, asa scrie pe comanda