Nou stil de viata (224)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata!
Pana sa citesc tot din urma (10 pg), vreau sa o felicit pe Tzuni, pentru implinirea ei ca femeie! Eu in general nu imi prea gasesc cuvintele in anume situatii, mai greu imi e sa le transmit in scris, dar va doresc sa fiti fericite impreuna, sanatoase si sa aveti o viata plina de impliniri! Cred ca stiu ce simti! Felicitari draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici
Cafeaua e gata.
Larisa, am ras cu lacrimi de postarea ta. Pacat ca doar unul dintre barbati stie prin ce trecem noi in fiecare luna. Ar trebui sa incerce toti macar odata in viata.
Fug la lucru, revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Da un ceai nu da nimeni?

Anda merci de reteta Sa vad daca am inteles bine: alea 270 g faina vin peste alea 292 g, nu? Adica in total folosesc 562 g..
Ce delicioase arata praji alea sau ce sunt..

Gabi merci si tine Las s-o am pt variatie si poate alte fete o vor si ele

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tzuni m-am gandit ieri la tine si am zis ca intru sa felicit si eu o mamica cu acte in regula.Felicitari mamica de Meri si cat mai multi ani impreuna si tot ce va doriti.

Mai apar eu la voi da nu acuma .

Delia stagnare la raport ,mii de scuze ca nu intru dar nu am cand.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Daniela si eu am o Carturesti pe aici E o cafenea intr-o librarie si au si carti din care poti citi
Si muuuuuuulteeeeeeeeee ceaiuri de ales intre.. si alte delicatese de altfel

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lou, hai c-am lasat eu ceaiul pregatit, verde cu aroma de menta si-o felie de lamaie, e ok?
Asa am inteles si eu, ma refer la partea cu faina.

Mari, si spor la pregatiri.

Plec la scoala, ne reauzim in jurul pranzului.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si iaca, revin!
larissa, tare povestioara!
Eu le-as dori barbatilor si durerile, nu spun de nastere, dar macar cateva zile de dureri menstruale! Sa vada si ei cum e!
Tumpi, pe unde mi-ai umblat, ca nu prea ai mai dat pe aici? Cand mai vii prin tara?
Zuzu, vad ca te-ai mobilizat ceva! Bravo, nimic nu e usor la inceput, totul e sa nu renunti!
Gusta, spor la pregatiri!
Anda, Mephala, Hcclara, louisea, gabi, violeta, alina,yubi, daniela, rolo, si toate celelalte fete, cate un de la mine.
Nu pot sa mai scriu, pentru ca s-a trezit fi-miu si merg la analize cu el!
Va doresc o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...remember me???

Sincer...nu am mai avut asa mult timp pt forum...si nu am mai intrat de foarte mult timp. Dar....revin in fortza ca mi-a zis Violeta ca incepe un nou concurs...pe care nu vreau sa-l ratez.
Asa ca ma inscriu si eu in concurs cu fortze proaspete....

Cu kg stau bine...in sensul ca nu m-am mai ingrasat dar nici nu am slabit ca am mancat destul de liber....

Cu alaptatul nu mai merge...pt ca Domnul Tudor nu mai vrea sa suga deci...de 3 zile m-a intzarcat fortzat. El e bine, ii merge super cu formula, creste si ne uimeste pe zi ce trece. Tot timpul rade si gangureste si e un dulce.
Stefan e nazdravan dar inca il iubeste mult pe Tudor. Sa vedem cand va vrea Tudor jucarii de la el daca mai e asa iubitor....dar sper sa da.
Acuma am probleme de sanatate cu amandoi...Stefan are limbrici..iar Tudor are oxiuri...so...tratamente...si regim...Nasol dar asta e.

Cam atat despre noi...si abia astept sa slabesc alaturi de voi.

Tzuni...am citit si am inteles ca esti fericita mamica a lui Meri (nu ca fara acte nu ai fi fost dar...). Felicitari si multa fericire si sanatate impreuna.

Acuma ma duc sa fac programare la medic pt cel mic....offf...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dragele mele!
ne-am intors din concediu, vom mai pleca la busteni un pic mai incolo, dar aia e de terapie. Copiii s-au imbolnavit de enteroviroza, gheo a slabit de la diaree si a regresat si motric , facuse cativa pasi si acu nici nu se mai ridica decat tinandu-se de ceva, dar e firesc dupa boala, il recuperez eu.

Eu la greutate pendulez intre 65 si 66, o sa intru marti sa dau un raport ferm.
Cum traiul efectiv in bucuresti il incep abia la 1 octombrie, sper sa ma duc la bazin ca tare bine imi face inotul.
pana atunci o sa incerc ca de obicei sa mananc sanatos.
Pot fi trecuta din nou in listuta? incepand de marti adica, cand dau raport.

Tzuni, draga mea, mi-a plans inima de fericire pentru tine.
Va imbratisez pe amandoua, fete frumoase si dragi!

Carmen, la multi ani lui teo pe maine! sa-ti traiasca, sa fie sanatos, sa aiba o viata minunata!
Eu voi de asemenea cam ocupata cu aniversarile saptamanile astea....:))))

va pup!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Eu sunt inca acasa ca am de trimis documentul la care am lucrat aproape toata noaptea pana la ora 10. Asa ca am ramas sa il termin acasa si apoi merg la serviciu (unde o sa o spanzur pe domnisoara care se ocupa de partea de marketing din firma - eu trebuia doar sa fac review pe document nu sa il refac, dar era asa prost incat l-am scris de la 0).
Lou: ai inteles bine. Aluatul rezultat este pentru 4 pizza extra large.
Carmen: iti multumesc pentru complimente
Legat de prajiturile de aseara: biscuite cu faina integrala, ganache de ciocolata (Carmen - acelasi ganache ciocolata caramel ca la tortul zebra), marshmallow mousse cu rom si cacao. Daca vrei reteta spune si o scriu in seara asta.
Liris: esti o draguta. Multumesc pentru aprecieri.
Meniul meu de azi:
Omleta din 1 ou si 2 galbenusuri si quark, sandvis cu almette de iaurt si sunca de curcan
pangasius la gratar cu pastai galbene si salata de castraveti
seara: risotto cu ciuperci si vin alb su salata de rosii, inghetata de iuart cu mure
Va pup si revin mai tarziu,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput