Nou stil de viata (224)
Raspunsuri - Pagina 16
liris spune:
Tzuni, felicitari si o viata fericita si lunga alaturi de fetita ta!!!
Vik, ai niste picioare SUPERBE!!!
noi suntemin Ro de 3 sapt.
revin io.
liris spune:
ptr Anda.... nu-i corect ...cum o fata asade tinara ca tine poate sa faca,cu minutele ei,pe linga alte lucruri, niste prajituri si mincaruri care arata atit de perfect apetisant ...
larissa_79 spune:
"Un barbat la epilat
Doamnelor si domnisoarelor, sa nu va mai aud ca ziceti “voi nu stiti prin ce trecem” ca eu acum stiu!
Scurt istoric: Ma rad sub brat de vreo 12-13 ani. Firesc, firul se facea tot mai trainic si mai frumos, incepuse sa o ia in jos, spre coate. Deci asa nu se mai putea. Fara mângâierea lamei, axilele mele ar fi aratat in curand ca ZZ Top (cautati pe google cei care nu-i stiti) in mizerie.
Asa ca am luat suprema decizie de a trece la epilat. Am coborat la salon curios de ce mi se poate intampla. M-a intampinat domnisoara care m-a tuns cu gauri cu ceva vreme in urma. “Va tundeti?” I-am zambit multumit de raspunsul ce urma sa i-l dau:”NU! Ma epilez sub brat” A zambit, ca la o gluma buna:”Glumiti?” “NU! Ce-i de glumit in asta?!” A mai zambit o data si a zis “Nimic”, plecand…. Intre timp a vanit epilatoarea, Buna ziua, pofiti in cabinet.
Am intrat in “cabinetul” care arata ca o sala de operatii.. Si am fost invitat sa ma intind pe un pat la fel de medical. Incepusem sa fiu intimidat. Mi-am dat tricoul jos, mi-am supt un pic burta, am ridicat bratele. Doamna a proptit deasupra mea un bec extrem de puternic, fix ca alea de la chirurgie, si a inceput sa ma studieze:”Mda…nu-i rau, totusi va va durea un pic…mda, in fine, sa incepem”. Eu zambeam. Durere, zici?! “Durere” eram poreclit in copilarie, eu am inventat durerea, mananc durere pe paine! Doamna amesteca maglavaisul intr-o oala. M-a informat ca fiind prima oara, folosim ceara clasica. Ok, cum zici tu, mare scofala! Apoi cu o spatula mi-a intins sub brate smecheria. O crema calda si galbena, mai ca-mi era pofta sa gust un pic. “Va arde?” “Nici pomeneala, domnisoara” - am raspuns zambind la fel de smecher. A inceput sa apese ceara care se întarea si, pe neasteptate, JBANG!!! Ochii au dat sa-mi iasa un pic din cap. Smulsese ceara intarita cu tot cu firisoarele mele.
Domnisoara m-a studiat din priviri si m-a intrebat:”V-a durut?” “Un pic, asta-i tot?!” am provocat-o eu viteaz. “Nu, nu-i tot.” - a venit replica pe care nu o doream si nu o asteptam. ”Mai dam un strat, ca au mai ramas firisoare.” Si din nou m-a uns cu ceara fierbinte. Adevarul e ca ma asteptam sa fie mai dureros. Ca atat de mult va plangeti, domnisoarelor si doamnelor, incat m-am asteptat la ceva similar cu luatul unui sut in coae. Zona tocmai epilata imi era insa deja sensibila si cea de-a doua “extragere” a fost mai dureroasa. Ochii mi-au iesit cam jumate din cap. Si cu toata vitejia mea, am recunoscut:”Nu-i teribil de placut…” Domnisoara mi-a zambit si a spus:”Inca o data si gata!”
Inca o data?!?!?! Pai de ce? “Tot v-au mai ramas niste firsoare. As putea sa le smulg cu penseta. Cum doriti?” Eram invins. “Cu ceara, domnisoara, cu ceara…” Mi-a aplicat cel de-al treilea strat. Nu mai imi era bine, nu mai zambeam, vroiam sa se termine dracu o data, imi era dor de lama mea si de usturimea after shave-ului aplicat dupa ras. Si JBANG!!!!! + a treia oara!!! Mi-am muscat buzele. Mi-a venit sa o iau pe domnisoara de freza si sa o dau cu capul de lampa, de dulapuri de pereti. ” ‘tu-ti gura ta de ceara si epilare, mai bine imi las carlionti ca evreii!” Chiar ma duruse. Domnisoara isi cerceta opera. Ma intreaba Aveti Baneocin acasa?” “Nu stiu ce-i ala, si de ce ar trebui sa am?” “Pentru ca v-a dat un pic sangele.” “Vaaaaaaaaaaiiiii, ‘tu-ti ceara ma-tii care te-a facut de ceara si de epilare… - injuram in gand ca birjarul. “Mi-a dat sangele?” “Da, un pic, se opreste repede.”
M-a dat cu niste creme calmatoare, cu o pudra, si mi-a zis ca-s gata. Da, eram gata, la propriu. Tineam mainile pe langa corp de parca avea sub brat doua becuri fierbinti. Si acum simt tot asa. In plus am inceput sa transpir. Si cica nu am voie sa fac dus vreo doua-trei ore. Si nici sa ma dau cu after-shave.
Deci da, stiu prin ce treceti. Si da, stiu ca se poate si mai rau. Nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi intamplat daca ceara mi-ar fi fost aplicata si apoi smulsa din zone, sa zicem, mai sensibile. Aferim! "
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Acum am ajuns in camera, n-am chef sa ma duc la sala, vreau doar sa zac. Si am fost si la cina.... nu am mancat prea mult, dar am mancat tarziu. Poate reusesc dimineata sa ma duc la sala...
Tzuni, din nou, felicitari! Am bocit cand am citit mesajul tau.
Daniela, da, sunt inca la Belgrade; ma intorc maine seara acasa.
Lou, n-am citit inca reteta de aluat de pizza postata de Anda, dar uite-o si pe a mea:
1 pliculet de drojdie uscata se amesteca cu 1 lingurita de zahar si 250 ml apa, intr-un castronel. Se lasa maiaua acoperita cam 10 minute (se se umfla in perioada asta).
Intr-un castron mare (sau pe masa de lucru) se pun 500 grame de faina amestecata cu 1 lingurita de sare. Faci o gaura in mijloc si torni maiaua crescuta. Lasi 5 minute. Aduni cu o furculita faina, dinspre margine spre gaura din mijloc; cand nu mai merge cu fruculita, incepi sa framanti cu mana. Framanti aluatul cam 10 minute. Il imbraci in folie de plastic si il pui in castron, acoperit, la crescut pentru 15 minute.
Apoi iei bile mici si intinzi cu sucitorul; cat mai subtire cu putinta. Acesta este aluatul pe care tu poti pune cam tot ce inti trece prin cap. Din aluatul de mai sus iti ies cam 5 pizze.
Pe aluat se pune, in general, sosul de rosii, mozarella si apoi, dupa inspiratie.
Sosul de rosii eu il fac asa: pun intr-un mojar 2-3 usturoi, 1 lingurita de ulei de masline, sare, busuioc proaspat, piper, oregano. Le turtesc bine, adaug o lingura de sos de rosii si las "mirousrile" sa se imbine. Cand aluatul e gata, adaug mai mult sos de rosii si amestec bine, apoi intind peste blatul de pizza.
Pizza o poti coace pe o folie de aluminiu, pe care ai pus un stop de ulei si gris din belsug ca sa nu se lipeasca. Pofta buna.
Pup toate doamnele frumoase, imi cer iertare ca nu raspund fiecareia in parte, dar simt ca mi s-a scurs toata energia...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
vikinga spune:
Mami dulce sigur ca mai am nr tau, las' ca ne telefonam zilele astea ca vroiam sa te mai intreb de una alta. Vad ca esti si tu in program full, spor la slabit luna asta, hai sa ne vedem odata sub 70kg! Ziceai prin vara ca-ti faci abonament la o sala, ai mai inceput ceva? Daca esti in pana cu banii sa stii ca si alergatul face minuni, vorba aia eu nu vazui vre-un jogger gras, na ja numai vreo citiva amatori cu picioarele tremurinde si le citesti pe fata ca e prima si ultima oara, ori cei mai tari joggeri sunt turistii de pe insula mea care alerga dimineata la dus si la intors de la brutarie cu piinici calde in pungi de-un metru:)) Aia fac miscare asa ca sa aiba apetit sa le priasca mincarea. Da serios acum, joggingul e treaba buna: p'aici e si aer curat, ieftin e oricum, mai vezi si niste joggeri musculosi si imbujorati, in panataloni mulati asa sa-ti mearga ziua de dimineata haha. Lol se vede ca am facut si jogging mult la viata mea.Rolo sunt cu ochii si pe tine;), felicitari pt studiul cel nou!Larissa vai mie iti vazui pozele, pai tu ma complimentezi pe mine?? Ati vazut ce silueta are Larissa? Pe pag a doua de la albumul ei cu poze am zarit-o relaxata la costum de baie nu ca 90% dintre noi care ne pitim dupa copilasi si suntem neaparat imbracate. Bravo, arati f bine! Eu inca nu-s pretabila pt un costum de baie. Tu chiar vrei sa mai slabesti? Eu zic ca e pacat, fetelor hai nu cadeti toate in boala romancelor, ca numai slabaturi is pe acasa, ajung sa ma jur ca nu mai dau pe acolo de frica voastraSo Tzuni intre musculoase cu tine, da' vezi ca neaparat tre sa faci sport la noi in grupa, auzi ia vino tu aici in prima vacanta cu Meri, te trimit la jogging p'aici, iti dau traseele cele mai bune, poate vii si maritata.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
larissa_79 spune:
Gabrielama, mie mi se face somn numai cand aud ca esti in alta tara. Si inca in interes de serviciu. Eu cat am fost plecata in Polonia cu job-ul mi-am dorit doar sa ma intorc acasa si sa ma lase sa zac iar la biroul meu. Sa ma sune noaptea, in weekend, cand vor ei..numa' sa ma lase in tara mea. Greu mi-a fost sa muncesc in alta tara! Ca sa nu mai zic....ca mi-e frica rau de avion! Brrrr....
Vik, m-am rosit toata! Pozele is facute strategic draga mea, mai e de muncit la mine....nu enorm da' mai e. Plus ca mereu eu in vacanta sunt mai slabuta asa...durerea mare e dupa...ca ma las pe tanjeala!
Bagati-ma repede intr-o echipa ceva ca uite si la ora asta mananc! Ce-am gasit pe aicisa....
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
vikinga spune:
Liris, ce surpriza! Mi-a fost dor de tine! Merci de compliment:) Si cind ajungi inapoi in USA poate ne auzim mai des, sa-ti vad si frumusetea de baiat cit a mai crescut. Concediu placut in continuare!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
tumpi spune:
Am ajuns si eu de la " munca campului".
Lou, mama ce ai cu ochii mei?eu mis mai ciomparlie si nu vaz bine.
Mamidulce, asa ramane, facem echipa, tebuie sa ne gasim un slogan si o culoare pt echipa.Cine se mai baga cu noi?
Delia, mi-as dori sa pot macar 30 de min sa merg pe jos(ieri am facut-o,dar se intampla rar ), o mai fac cand merg la scoala(si abia astept sa incep iara),dar nici atunci nu pot spune ca merg legat cele 30 min.Problema la mine este ca sa ajung la job nu ma pot deplasa decat cu masina.As fi incercat sa merg si cu bicicleta,dar 7 km, totusi, mai ales la vremea de aici.Asa ca mai tot timpul sunt cu dorsalul in masina.
Sunt cam terminata acum, era sa am si accident, noroc ca m-au tinut franele de la iubita mea masina.O baba screlozata nu a acordat prioritate si a intrat in viteza intr-o intersectie, iar eu normal ca venind pe drum cu prioritate era sa intru direct in ea.Mana mi s-a inclestat pe claxon, piciorul pe frana.Noroc ca nu venea nimeni din spate ca atunci clar intra in mine si eu in ea.Norocul ei a fost ca eram in intarziere la munca ca daca nu ma dadeam jos la ea si nici Rhinul nu o mai spala de ce era la gura mea.Al meu tot spune ca de ce nu ii las pe idioti de genul asta sa provoace un accident ca ei sunt buni de plata.Pai ce rost ar avea?UNa la mana ca as avea masina busita si a doua la mana ca ce ma fac fara masina?Daca pateam ceva chiar ma apucau toate cele, mai ales ca in we tb sa plecm, plus ca am masina abia de o saptamana si chiar nu as vrea sa o schimba iara
Meniul meu de azi a fost cam asa:
dimineata:o cafea si un castron cu lapte si cerele
gustare:un iaurt
pranz: o farfurie de ciorba cu periosoare fara paine, doi ardei copti si 3 imbucaturi de tort
3 piersici si vreo 3 bucatele de halvita
Am sa incerc sa imi organizez mai bine meniurile, chiar as vrea pana la ziua mea sa slabesc ,ideal ar fi 6 kg.
Acum ma duc la nani ca dorm pe mine
Edit, ca pana am trimis mesajul au mai aparut fete pe aici.
Anda, astept reteta.
Larisa, te luam noi in echipa daca ne vrei.
Acum chiar ca fug ca al meu nu vrea sa se baga in pat fara mine
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Buna seara!
Am ajuns si eu la ceas de seara (sau noapte) si ce aflu: cea mai superba veste: Tzuni este mamica cu acte in regula! Mai ca mi-au dat lacrimile. Felicitari, sa va bucurati, tu si fetita ta (ce frumos suna) de tot ceea ce va ofera viata.
Yubi desi stiu ca acum esti la munci, te anunt ca suntem in echipa. De culoare nu zic nimic, ca este una din culorile mele preferate, iar cine mai vrea la noi in echipa este binevenit. Poate sora-mea Dordia ? (ca am anuntat-o de concurs si este interesata). Apropo, felicitari pentru sport, esti tare. De saptamana viitoare merg si eu la sala.
Rolo felicitari pentru reusita de la servici. este ceva din atatia candidati!
Acum va las ca mor de oboseala.
Pup toate fetele
Apropo: va multumesc mult pentru felicitarile voastre referitoare la masterat. Sa vedem cand incep cum o fi (au trecut ceva ani de la terminarea facultatii)
Pupici
mephala30 spune:
Salut, ceai si cafea cui doreste.
Anda, esti fantastica, zau asa! Si ti-o spune cineva care gateste zilnic. Dar tu ma intreci, , .
Iti multumesc pentru reteta aluatului de pizza, mi-am notat-o si eu chiar daca era pentru Lou.
Si prajituricile celelalte, cu bezea (parca), ce sunt, mai exact?
Spor in tot ce faci, draga mea, .
Daniela, da, voi pune si poze. Vreau sa fac si prajitura ta (Julieta), numai ca voi injumatati cantitatile.
O zi usoara si frumoasa!
Gabi, te-ai odihnit?
Liris, cum ti se pare Ro? Cum te simti tu, dar Robert?
Delia, si bucura-te de cate zile ti-au mai ramas de stat in Thai.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2