cum se traieste cu vertij???
Buna, fetele! Am o mare problema. Am avut de curand o criza de ameteli, urechi infundate, nu vad pe intuneric, n-am echilibru, cand ma uit in jos, amtetesc...am fost la neurolog, va dati seama ca m-am gandit la ce e mai rau...e, si el mi-a zis ca in mod sigur nu e nimic la cap, e o inflamtie la ureche interna si la cervicala, produsa de...curent si aer conditionat ! E posibil asa ceva? A mai patit careva asa? Ar trebui sa merg si la Bucuresti sa ma scanez pe undeva? Acum am tratament, ma simt mult mai bine, dar parca tot nu-mi vine sa cred ca am problemele astea de la curent! Alta problema e cum traiesti cu vertijul asta? Nici pe strada nu pot sa ma uit dupa masini, de exemplu, cand urmaresc o miscare rotativa, de ex. amestesc in oala sau spal o farfurie,iar ma ia...acu sa nu-mi ziceti sa iau farfurii patrate!!!Help me!!!
"sky is the limit!"
Raspunsuri
anne16 spune:
Cu calciu, cum stai? Ti-ai facut si restul analizelor? Test sarcina?
Eu cand am fost insarcinata aveam astfel de stari
gabriella1 spune:
buna,
nu vreau sa te sperii...mama mea are aceleasi simptome ca si tine... si are Parkinson..dar ea are 60 ani!
In mod normal, echilibrul vine din urechea interna.. poate e numai raceala cum spune doctorul.In fond,un doctor stie mai bine!
Multa sanatate!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
hristina spune:
Daca esti diagnosticata cu vertij, ti se da un tratament corespunzator care te scoate din butoi! A patit-o soacra mea si din cand in cand o apuca,dar ia pastila si gata,e ca noua!
rory76 spune:
Da, mi-am facut toate analizele perfect au iesit, nimic aiurea! Am mai avut episoade din astea de ameteli dar treceau repede, intr-o saptamana asa, sau dupa o pastiluta-doua, dar acum m-am speriat. Adevarul e ca am si stat in curent ca lumea, eu eram pe jos, chiar sub geam, batea vantul, eu nu ca mi-e cald tare. Si de fel stau si dorm in curent, deci probabil ca s-a inflamat pana la urma ceva pe acolo...mi-e teama ca dupa ce termin tratamentul sa nu ma ia din nou!!!
"sky is the limit!"
dulcetica spune:
La ce pastilute va referiti?Eu am urmatorul tratament:betaserc ,tanakan ,metoclopramid,nurofen ,magneB6.
La mine-i treaba veche,cam din 2000.Diagnostic: rectitudinea colonanei vertebrale cervicale.Traducere:coloana e prea dreapta si nu stiu pe ce nervi apasa acolo,in plus e o circulatie a singelui defectuoasa ,la creier.
Eu i-am mai dat ignore dar nu prea tine figura intotdeauna
rory76 spune:
Eu am tratament cu Betaserc de 24 si Flamexin pliculete. Medicul de familie a zis sa iau si Ginkoprim...ma simt mult mai bine, dar mi-e teama de momentul in care se va termina tratamentul...bine, tot mai am instabilitate asa la mers, nici nu stiu cum sa explic, la mine cred ca e si o chestie psihica, nu suport magazinele mari gen Carrefour, aglomeratiile de nici un fel, abia mai vad in jurul meu, mi se invarte planeta cu totul, vreau doar sa merg acasa si sa ma bag in pat!!!E nasol, nici nu am curaj sa ies singura! Stie careva cum se controleaza starile astea??? Eu tot imi repet ca nebuna in gand: E ok, totul e bine, nu se intampla nimic grav, o sa fii ok...e vreun psiholog de serviciu pe aici???A, si am uitat sa zic, am si o spondiloza mai veche...
"sky is the limit!"
april spune:
ai incercat cateva sedinte de bioenergie? eu mi-am rezolvat asa migrenele, dar sunt persoane care au scapat de vertij prin bioenergie. totul e sa gasesti un bioenergetician bun, nu un amator.
edit: aaaa, si spondiloza cervicala se amelioreaza prin bioenergie
rory76 spune:
eu una nu prea cred in astea cu energiile, mi se par vrajeala pe fata, fara suparare. Dar cred cu tarie in autosugestie, in puterea organismului de a se autovindeca si de a fabrica celule noi, sanatoase. Si consider ca daca nu crezi cu adevarat in metoda de vindecare, ea nu functioneaza, de asta incerc doar metode care mi se par mie logice...repet, e doar parerea mea, daca un om crede in bioenergie, cu asta se vindeca, daca el crede in medicina alopata, cu asta se vindeca...si asa mai departe.Multumesc mult pentru pareri!
A, am uitat sa va zic, am luat analizele azi si au iesit putine lipide in sange,o fi si de la asta???
"sky is the limit!"
april spune:
daca nu crezi nici nu are rost sa incerci. eu sunt deschisa la orice metoda pentru a ma face bine.