Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Hai ca nu sunt foarte sigura ca am inteles bine, franceza mea e varza.

Pun tot mesajul sa-l verificati daca vreti:

20 euro offerts* des 55 euro d'achats + livration gratuite** avec votre code offre speciale 61328

Si acum stelutele (aici am dubii, daca poate cineva sa explice in ce conditiib ar fi grozav):

(1) Offre valable une seule fois 3 semaines à réception à compter de la date d#8217;expédition, une seule fois par foyer, offre valables sur laredoute.fr hors articles Repetto, Converse, hors prix déjà démarqués, nouveautés et exclusivités, secteur petit électroménager, gros électroménager, image, son, multimédia et jouet, pages rouges et prix rouges. Non cumulable avec une autre offre. Chèque-achat personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. L#8217;usage de votre Chèque-achat n#8217;exclut pas le paiement de la participation forfaitaire aux frais de traitement. L#8217;utilisation même partielle de votre chèque-achat n#8217;entraînera aucune contrepartie monétaire sous quelque forme que ce soit. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasins, rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.
(2) Offre valable une seule fois 3 semaines à réception à compter de la date d#8217;expédition, une seule fois par foyer, hors articles volumineux. Les frais de traitement et d'envoi de votre colis sont gratuits pour toute commande de 45#8364; d'achats après réduction.

Tks

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

ai reducere 20/55 si FDP=0 pt cumparaturi de minim 45 euro (dupa reducere).Nu e cine stie ce cod,dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvias spune:

Buna fetelor!

Am intrat si eu de curand in randul vostru, al "redoutistelor", am citit ghidul de la inceputul capitolului, dar am o intrebare: A comandat cineva jeans barbatesc? Vreau sa-i comand sotului meu, dar am dubii in privinta masurii. Are 1,78m si 80 kg si cred ca ii trebuie masura 36 (dupa ce am lecturat si etichetele de pe unii jeansi din dotare). Voi ce ziceti?

Multumesc mult de ajutor.

Silvia, mami de David grasun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

silvias, asa o fi. Cu conditia ca marimea aia care o vezi tu pe site sa fie in inci (asa apare doar la bluejeansii levi's, parca). In rest au aceleasi marimi ca la pantalonii obisnuiti unde 36 sunt pt. o persoana f.slaba. In plus, atentie si la lungime. Aceiasi bluejeansi apar in diferite lungimi.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Mersic Jasmine, poti sa-mi zici de ce nu e un cod grozav?

Nu ma pricep asa bine ca voi. Ce inseamna un cod bun?

Asta care il am eu inteleg ca se poate aplica doar la colectia de toamna. Dar, intrebarea e, mai e valabil daca produsele respective sunt deja reduse pe site?

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Am avizfug la posta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san
Dar, intrebarea e, mai e valabil daca produsele respective sunt deja reduse pe site?

poze Andrei

Codurile de reducere nu merg niciodata pe preturi deja reduse.

cristina d.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Am avizfug la posta

Fugi! Si vino sa ne arati ce-ai primit

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvias spune:

Nu a comandat nimeni jeansi barbatesti, sa ma indrume si pe mine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvias

Pai ti-am raspuns eu mai sus

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvias

Masoara-ti sotul si vezi cati centrimetri are : in talie, solduri, etc si acesta este ghidul.
De exemplu sotul meu are 115cm in talie si i-am luat blugi marimea 56/58

Mergi la inceput