Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)
Raspunsuri - Pagina 11

anne16 spune:
anne16 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui miki68 Off-topic pentru cine se plictiseste (asa, ca mine  ): mai dati un ochi pe aici. Nici nu stii ce sa faci: sa razi, sa plangi... cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei | 
Acum am vazut

"Doamne, mare tie gradina...."

anne16 spune:
anne16 spune:
| citat din mesajul lui ralucadiana anne is mortali blugii. ti i-ai comandat? | 
Da
 au si ajuns.
au si ajuns. 

nushulica spune:
nushulica spune:
  girls!
girls!
am ridicat azi coletul din 30.07, in sfarsit
www.laredoute.fr/vente-jupe-en-lin-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324131096&documentid=207608&single=false&categoryid=31522160" target="_blank">fusta ok cam lunga trebuie s=o tai dar de acum vara viitoare ca oricum nu ma incape
www.laredoute.fr/vente-gilet-manches-courtes-femme.aspx?productid=324131026&documentid=207608&single=false&categoryid=22898600" target="_blank">gilet pe kaki foarte fain vine bine imi mai iau o culoare
www.laredoute.fr/vente-sac-a-dos.aspx?productid=324130953&documentid=346108&single=false&categoryid=23929736" target="_blank">saculet gradi pt nepotica e super si-i place mult la pustoaica
www.laredoute.fr/vente-blouson-okaou.aspx?productid=324105180&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482" target="_blank">cojocelmisto dar ii este un pic mic, n-am stiut ca la okaou nu coincid marimile, am citit pe urma aici zicea cineva
www.laredoute.fr/vente-poncho-a-capuche-okaou.aspx?productid=324104012&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank">poncho pe albastru super fain si-i vine f bine ea e si blonda cu okii albastri
am mai avut un halat pt spital si niste maieuri cam obosite nu le mai pun ...cadou inca o pilota bej deci nu ne mai certam de la cealalta
 ...cadou inca o pilota bej deci nu ne mai certam de la cealalta
 33+
33+  DAVID-MIHAI
 DAVID-MIHAI 

nushulica spune:
nushulica spune:
 mai astept comenzi din 9 si 18 august si m-am uitat acum imi apare un note d'avoir de 3.45 euro operat pe data de 20.08 aferent comenzii din 9august deci va dati seama ce greu le trimit
 deci va dati seama ce greu le trimit
 33+
33+  DAVID-MIHAI
 DAVID-MIHAI 

nushulica spune:
nushulica spune:
 anne cu cat ai luat blugii aia la reduceri??macar asa sa ma oftic oleak ca imi plac mult si nu i-am luat iar acum nu dau atatia bani pe ei
 33+
33+  DAVID-MIHAI
 DAVID-MIHAI 

anne16 spune:
anne16 spune:
| citat din mesajul lui ralucadiana anne vin bine? se potrivesc marimile? | 
Da se potrivesc marimile
 . Eu port: franta 40/42 la pantaloni, fuste si la bluze 44/46
. Eu port: franta 40/42 la pantaloni, fuste si la bluze 44/46Intr-adevar sunt cam scumpi, am dat 58,85euro.In RO as fi dat mult mai mult la marimea mea.
La pretul acesta i-am luat, dar pot sa spun ca imi vin super
 chiar ma fac mai slaba
 chiar ma fac mai slaba . In Ro nu gasesti modelul acesta pentru cele marimea mea( in RO marimea este 46/48- pe piata noastra)
. In Ro nu gasesti modelul acesta pentru cele marimea mea( in RO marimea este 46/48- pe piata noastra) 

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 au, acum vin comenzile de pe 5 abia? Plec in Turcia si costumul fii-mi nu vineeee
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)