rusine, rusine, rusine, politia romana- sus mafia
Raspunsuri - Pagina 6
anyella spune:
M-am referit strict la cazul discutat.Nu dau amanunte,daca am avut tendinta de a generaliza imi cer scuze sotiilor de politisti.Cunosc destul de bine legile,zic si eu.Stiu citi ajung in fata instantei si apoi scapa dupa un mandat de retinere de maxim 29 de zile(dar pestele de la cap se impute).Si imi place sa fiu informata.Meseria de politist este o meserie ca oricare alta.Riscuri sint peste tot.Daca v-ati simtit ironizate imi cer scuze.Dar hai sa nu canalizam discutia spre altceva ce nu face obiectul topicului deschis.
O noapte buna va doresc.
Aniela
july_g spune:
Anyella, uite o si tie, pentru impacare! Si hai sa ma refer strict la ce s-a intamplat la Craiova. Da, e strigator la cer ca toate clanurile acelea sunt libere ( Sa reamintim ca politistii si procurorii si-au facut datoria, exemplu: clanul Camatarilor-au fost prinsi si bagati la puscarie. Cine le-a dat drumul? De ce nu le putrezesc oasele acolo?). Dar strict la incidentele de la inmormantare sa analizam putin: de ce sa fie demis seful IPJ Dolj? Cele mai multe atributii pe linie de ordine publica le are Politia Comunitara ( sub coordonarea directa a prefectului, nu a sefului IPJ). De ce sa nu fie luat la intrebari seful acestei politii? De ce nu prefectul? Apoi, in cazul tulburarii linistii publice, intervine jandarmieria, care, evident, are alt sef, nu seful IPJ.
Si sa incep sa ma iau de reporteri, acum! Ce cautau domle acolo? E o stire de importanta capitala inmormantarea unui interlop si EI au dreptul sa stea in mijlocul drumului, sa fie agresati si sa ne tina la curent 24 din 24 cu ce masina a mai aparut, ce flori s-au aruncat din elicopter etc. Ia sa nu fi transmis decat o stire seaca si impartiala, ce putin importanti s-ar fi simtit acei interlopi! dar nu, in goana dupa senzational, dupa recunoastere ( cine nu o stie acum pe reporterita isterica de la nush ce post care era sa fie calcata cu masina ( pentru ca era in mijlocul drumului pentru a transmite "la cald" si din mijlocul multimii) si nu a aparat-o domle politia!!!!!!!!!) le dam o importanta deosebita acestor nemernici! II facem sa simta mari si tari ( ia uite domle, ne da la tv si nu oricum ci toata ziulica). Si mai apare si dom Mandruta, mai isteric decat toti si intra in legatura directa cu ministrul, neasigurand o legatura telefonica corecta, nelasandu-l pe acesta sa spuna 2 vorbe, nici macar sa poata face "mea culpa". O fi ministrul asta pus cu pile si relatii si cu spagi si cu ce mai vreti voi, dar da-i dreptul la o replica inteligibila! Ce a realizat dom Mandruta? I-a facut pe interlopi sa se simta si mai importanti! Cu siguranta, urmarind istericalele dumnealui, interlopii se prapadeau de ras! Si in plus, ce bine s-a simtit dumnealui, ce mandru ca a desfiintat un ministru! Doar presa e prima putere in stat!
M-am lungit ca o zi de post si imi cer scuze pentru asta! Promit ca e ulltima oara cand mai apar pe topicul asta!
Zile senine va doresc!
tlaura spune:
Juli, a atins un punct de bun simt in aceasata problema, legat de juranalisti; ce cautau domnule, acolo in mijlocul lor? De data asta nu mi-a fost mila deloc de ei, desi nu sunt de acord cu agresarea in nici un fel, dar ce era atat de important acolo incant sa se bage in mijlocul lor, in transmisi directe si de lunga durata? Ce ma interesa pe mine, si cu ce imi imbogateste mie cultura generala, fptul ca a murit un interlop? Sau ca s-au batut clanurile nu stiu carea, cu lux de amanunte si minute intregi?
Eu as zice "rusine" si posturilor de televiziune care se dau in vant dupa astfel de stiri!
In ziua in care s-au omorat aia intre ei, toate posturile tv., inclusiv realitatea care inainte nu prezenta astfel de stiri, deci toate posturile si la toate jurnalele de stiri de la orice ora, au inceput cu bataia lor!
Vai, ce stire de interes national!
anky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tlaura Juli, a atins un punct de bun simt in aceasata problema, legat de juranalisti; ce cautau domnule, acolo in mijlocul lor? De data asta nu mi-a fost mila deloc de ei, desi nu sunt de acord cu agresarea in nici un fel, dar ce era atat de important acolo incant sa se bage in mijlocul lor, in transmisi directe si de lunga durata? Ce ma interesa pe mine, si cu ce imi imbogateste mie cultura generala, fptul ca a murit un interlop? Sau ca s-au batut clanurile nu stiu carea, cu lux de amanunte si minute intregi? Eu as zice "rusine" si posturilor de televiziune care se dau in vant dupa astfel de stiri! In ziua in care s-au omorat aia intre ei, toate posturile tv., inclusiv realitatea care inainte nu prezenta astfel de stiri, deci toate posturile si la toate jurnalele de stiri de la orice ora, au inceput cu bataia lor! Vai, ce stire de interes national! Laura, mama lui Andrei Poze |
Exact,asta ma revolta si pe mine.Chiar nu aveau ce sa caute la inmormintarea unui interlop.Ce sa mai,posturile de televiziune cauta sa filmeze tot felul de stiri socante,care mai de care.In loc sa ne aparam imaginea,ne-o murdarim in ultimul hal.Nu am vazut pe nici un post de televiziune atitea stiri socante,atitea nenorociri,atitea bazaconii.
loryi1974 spune:
Din moment ce Elodia a devenit brand national si OTV-ul a fost propulsat in frunte,normal ca si celelalte televiziuni au incercat sa obtina rating.Fiind televiziuni comerciale majoritatea functioneaza ,cum este de altfel normal intr-o economie de piata,concurenta.Pe scurt,inmormantare de interlop sau nunta de acelasi gen asezonata cu niscavai Minune si salam plus masini de sute de mii de euro egal rating,rating egal publicitate,publicitate egal bani si profit.
Dar nu toate televiziunile au difuzat ciclul interlopului mort probabil meritat prin subteranele mafiote ale patriei.Exista telecomanda,tac-pac schimbi canalul si dispare interlopu .Atunci rating nema,nema bani,nema emisiuni cu interlopi.Foarte simplu si extrem de eficient.
In privinta jurnalistilor nu pot sa ma pronunt pentru ca nu stiu precis despre ce este vorba.Desi nu cred ca ar trebui sa sarim la gatul lor.Asta isi doreste poporul,cu asta este servit.
Seful IPJ trebuia sa fie demis sau sa plece singur,urmat de ministrul de interne oricare este numele lui.Nu s-a intamplat asta,se stinge si scandalu pana peste cateva luni cand mai moare un interlop si ne indignam fara efecte in societate pe diverse forumuri.
giulia71 spune:
Pa mine ma doare cel mai mult ca sunt nevoita sa-mi cresc copilul intr-o astfel de tara si acu' cand ma voi duce la vot nu am pa cine sa votez?!
N-am incredere-n nimeni...
Unde esti tu Tepes Doamne?
tlaura spune:
loryi, m-am saturat si de placa asta cu "exista telecomanda"! Da, asa este, dar nu stiu tu pe ce canal de stiri te uiti, spune-mi si mie ala care nu a inceput cu stirea asta! Eu voiam sa vad stiri, sa vad ce se mai intampla in tara, in lume, cum spunea cineva, s-a deschis o expozitie de flori, de pictura, am fost acolo, ne-au filmat, voiam sa vad reportajul; dar nu l-au dat; lipsa de spatiu de emisie! oare de ce?
Iar chestia ca asta se cere; e adevarat; dar oare cine a deschis cutia pandorei cu stirile astea? nu tot televiziunile? In special una, nu vreau sa o numesc aici!
Gusturile se educa, iar ei au educat asa o mare parte din popor; si totusi nu suntem cu totii dobitoci!
Natasa spune:
Laura, telecomanda e buna. Cind ma satur de vazut toate mizeriile (eu ma intoxic, nu-mi da nimeni drumul la televizor), ma uit la stirile de pe TVR Cultural. SI daca nu ai chef numai de stiri culturale, sa stii ca stirile de pe TVR sint totusi departe de nivelul celor de la celelalte televiziuni> tin exact cit trebuie spusa stirea, nu se face circ si vezi mult mai putina violenta decit la protv si antenele lu peste.
mathilda spune:
lory,
putin le-a redat rusilor mandria de a fi rus. a luat tara in orice critica de la eltin. camarila de petrol care l-a ajutat sa ajunga presedinte a ajuns prin a fi exilata chiar de el in anglia sau prin puscarie . investitiile straine au crescut considerabil de cand a luat el presedentia. si da, am fost in rusia,si stiu companii internationale care nu vor sa investeasca in romania ci se duc in rusia. iar daca vorbesti cu oamenii de rand in rusia sunt f multumiti de putin. (cel putin asta se intampla acum 3 ani, cand am fost). stii ce mi-a zis un canadian despre alegerea lui mccain, alaska palin- mi-a spus- cum poti s-o pui pe ea la aceeasi masa (de negocieri)cu putin? eu nu zic ca putin e un f bun exemplu dar momentan e ceea ce tb . peste 10-20 de ani nu va mai fi nevoie de cineva ca putin.
loryi1974 spune:
Da,Putin le-a redat poate rusilor mandria de a fi rus,dar inlocuind miliardarii guralivi fabricati de eltin cu proprii miliardari care pot in orice moment da faliment,intra la inchisoare sau muri.In afara de episodul iukos de acum notoriu s-a mai petrecut recent un alt episod in care putin in calitate de premier a criticat un alt gigant de pe piata rusa "Mechel" si a provocat scaderea actiunilor acestei companii pe piata externa.Deci,miliardarii rusi care indraznesc sa faca ceva pe cont propriu au,dupa cum spuneam ,de facut o alegere:intra la inchisoare si devin falimentari dupa un proces desigur corect pentru ca ,nu-i asa,justitia rusa este libera si independenta,o iau la sanatoasa,de preferat la Londra,aparati de diverse servicii,trag o dusca radioactiva sau sunt ciuruiti de raketi de care desigur nu ai auzit nimic rau,ei sunt justitiarii de tip rusesc,se pricep la a inchide gura jurnalistilor,oamenilor de afaceri,tuturor celor incomozi.
Poate ca rusilor de rand le place asta,dar ei au fost intotdeauna dresati,nu a existat o democratie adevarata in Rusia in niciun moment istoric.
Este regretabil ca ,venind din gura unui om care traieste intr-o tara democratica ,care asigura toate libertatile civile spre care tindem si noi,sa aud ca putin este un model pentru Romania.
Repet,Putin nu este un model pentru Romania,el este un dictator,mai mult sau mai putin mascat,iar Rusia nu este raiul lipsit de criminalitate,dimpotriva ,raketii rusi,mafia rusa,alba sau subterana domina societatea rusa.
Sarah Palin este o alegere democratica,ca se va descurca sau nu asta vom vedea.Stiu doar ca a fost cel mai tanar guvernator al Alaskai si prima femeie aleasa acolo,deci are un punct de plecare.
Romania nu are nevoie de un putin,are nevoie de o justitie independenta,de o politie curata ,de un fisc puternic si independent politic.Am avut un pui d eputin ,pe mos Iliescu care a facut harcea-parcea din legi,coruptia a inflorit ,milionarii s-au creat in jurul lui ca si in Rusia ,totul a evoluat spre coruptia de care nu mai scapam.
Sa ne rugam pentru democratie si libertate in Romania,nu pentru o societate de tip rusesc.