Petitie anti gunoi aruncat aiurea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

semnat!

http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
27+ Denis Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

F. buna initiativa! Em am lipit si pe masina abtibildul acela cu "din aceasta masina nu se arunca gunoi pe strada".

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Ma alatur si eu!

Alexandru, tati de copil perfect
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu nu stiu daca petitiile astea au sanse de reusita (unele da, altele ba), dar macar hai sa semnam, dureaza 1 minut si nu costa nimic. Ne tot vaitam de ce e in jurul nostru dar nu facem nimic sa schimbam lucrurile...Au intrat 48 de oameni pe subiectul asta si au semnat...4. Sa inteleg ca de iesit in strada impotriva gunoaielor care ne inghit, nici nu poate fi vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am semnat si eu si am trimis si linkul mai departe, sper sa se adune cat mai multe semnaturi!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Semnat!!!

Sper sa se alature cat mai multi!!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Semnat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretchen spune:

Semnat. Insa petitia asta nu e o solutie.
Daca in loc sa semnam petitii am lua atitudine fata de cei care fac mizerie pe strazi, rezultatele ar fi mai consistente. Ganditi-va asa: daca la un nesimtit care isi arunca petul pe spatiul verde sau pe trotuar ar lua atitudine (i-ar atrage atentia) 4-5 trecatori din imediata lui vecinatate, si asta s-ar repeta de fiecare data cand arunca ceva, va garantez ca multi dintre ei ar incepe sa fie mai atenti cu ce si unde arunca.
Si o observatie personala: daca pe langa trotuare exista o banda de spatiu verde, aceasta va fi preferata de catre nesimtit pentru a arunca petul. E ca si cum ar incerca sa arunce mizeria intr-un loc mai ferit, sa nu "incomodeze". Si, bine-nteles, taman din locurile astea gunoaiele suht mai greu de adunat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Semnat petitia,visez si eu la o Romanie curata,sper ca visul sa devina realitate cit mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

semnat

MAMA DE FEDE SI DANI

Mergi la inceput