DECRETEII
Raspunsuri - Pagina 2
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anyella Eu,copil,nu gaseam dosite prin sertare decit niste prezervative chinezesti pe care le-am umflat ca pe baloane(calitate nene-:)),groase ca soricul porcului)si le-am agatat de lustra. Aniela |
Si eu la fel Ma atrageau ca aveau un fluturas pe ambalaj. Chiar tin minte ca erau mai rezistente decat baloanele-baloane
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
citat din mesajul lui J G Cum se numeste reportajul? multumesc. J si Carlita Carliontz (05.02.2006) |
Decreteii
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
maraki spune:
Si eu l-am cunoscut in august si in dec. am ramas gravi, martie casatorie iar dupa 5 ani divort.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Deianira spune:
Si eu sunt decretel , am vazut si eu odata documentarul si m-am ingrozit cand am vazut imaginile de la Cighid.
iahim spune:
citat din mesajul lui marius Si eu care credeam ca gasesc un "decretel" . La 21 de ani(multi inainte!) nu ai cum sa stii ce a fost asa ca este OK. Oricum salutari "decreteilor"! Pagina familiei / Mai multe... www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video Pagina legislativa |
Marius,aveam 21 de ani la revolutie!!!Probabil nu am fost foarte explicita!Dar nu pot uita acele zile,am fost,ca multi tineri in strada...Acum puteam sa nu exist si nici copilul meu!!!
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iahim
Marius,aveam 21 de ani la revolutie!!!Probabil nu am fost foarte explicita!Dar nu pot uita acele zile,am fost,ca multi tineri in strada...Acum puteam sa nu exist si nici copilul meu!!! |
Ahh... pai salutari din partea mea! Si celorlalti la fel! M-a amuzat chestia cu prezervativul umflat e post de balon Mama mea fierbea nu alta cand umflam si eu cate unul Pentru mine era super, aveam balon si ce balon!
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
DarkBendis spune:
Offf... imi aduc aminte de excursiile facute cu scoala la Pestera Ursilor, Durau (anii 1980-82)etc... si veneau vanzatorii ambulanti cu "hai la ciunga (guma) straina", "avem kojak, avem kojak" si..."avem antibebi". Odata am intrebat si eu pe cine stiam (adica pe invatatoare) ce e aia "antibebi"... si biata femeie nu stia ce sa-mi zica...si m-am dus la alta invatatoare intr-o clasa paralela, si aceea saraca nu a stiut sa-mi explice. Probabil la intoarcerea acasa a avut invatatoarea "ceva" de povestit cu mama ca in aceeasi seara am primit explicatii cum ca "antibebi" sunt niste medicamente ca femeile care au probleme de sanatate si nu pot ramane gravide sa nu ramana gravide din accident (ce e aia "gravida" stiam si eu la 7-8 ani, cum sa ramai prin "accident" nu stiam dar nici nu mi s-a explicat )... oricum problema mea era ca daca alea sunt medicamente... de ce le vinde tanti care vinde "ciunga" si acadele, si nu le vinde tanti de la farmacie? Nu cred ca mi s-a raspuns
Povestesc sotului meu (nascut in 1970 in UK) precum si neamurilor/.prietenilor de aici despre cum era viata in anii '80 in Romania (anii '70 ii stiu doar din povesti) si ...li se pare ca povestesc despre o alta lume, un alt timp! Si intr-adevar, nu cred ca se inseala prea mult.
Dark Bendis
20+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
danitin spune:
Dupa ce m-aa avut pe mine mama a mai ramas insarcinata o data, la vreo trei ani dupa ... si s-a dus la dr prieten de familie pentru ca nu stia precis ce sa faca ... daca mergea "la oficial" era luata in evidenta si adio posibilitate de optiune. Culmea e ca ea inclina sa mai aiba un bebe. Dar dr prieten a zis: hai ca rezolvam, si pana sa se gandeasca mama mai bine ce si cum, a facut avort! In conditiile de atunci, in ap dr. Si acum ma gandesc ca daca nu era paranoia aia generala, poate aveam un frate/sora. Dar ... la cum se punea problema atunci, saraca de ea, nici nu a apucat sa spuna familiei, a considerat ca daca dr zice e ok sa faca avortul ... era si foarte tanara, iar in familie situatia nu era tocmai stralucita. Practic eu consider ca nu a avut ocazia sa aleaga. Si mai cred ca faimoasele anitbebi de pe atunci, luate din piata "dupa ureche" sunt responsabile pt multe dintre problemele ginecologice ale generatiei mamei mele ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
principe spune:
Si apoi marele semn de intrebare ramas ..ce s-a intamplat cu copiii de la Cighid?Dupa 95,stiu ca eu venisem in tara,si o cunostinta din MM mi-a povestit ca multi copii au fost dati spre adoptie in strainatate,actele prezentate de "parinti" erau false,nu li s-a mai dat de urma copiilor...se pare ca era un negot intre functionarii casei de copii si o mafie.Nu se stie daca nu cumva nu au fost folositi ptru contrabanada de organe...asa se specula.
Atunci nu puteam concepe asa ceva,eram prea naiva.
oare ce s-a intamplat cu bietii copii?
cati or fi avut norocul sa creasca in familii iubitoare?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i