maltratat si omorat de asistenta maternala
Raspunsuri - Pagina 8
Anderra spune:
Am ramas intrigata sa vad la stiri imagini in care nefericita de mama naturala a copilului era tinuta cu catuse la maiini pe toata perioada inmormantarii si langa sicriu.
Mi'a fost mila, nu ea era criminala, nu ea era bestia care a ucis in chinuri un copil de 4 ani.
De ce politia e mai Papa decat Papa, ce ar fi facut femeia asta asa grav incat sa nu merite sa i se scoata catusele in fata sicriului fiului ei.
A furat niste lemne, pt asta e judecata, o fapta rea dar nu intr'atat de condamnabila pe cat sunt altele facute de mari smekeri sau politicieni.
Imi venea sa plang, o femeie distrusa, disperata, cu maiinile incatusate in fata unei gropi in care era coborat sicriul copilului ei.
Chiar asa masuri drastice ????? Era doar o mama ingenuncheata de durere.
Anderra spune:
Bunicii spun ca s'au gandit ca ii va fi mai bine la o asistenta maternala si ca nu ar face decat sa il chinuiasca alaturi de ceilalti 10 copii si nepoti din curte.
Acum regreta ca nu l'au pastrat ei.
De altfel si inmormantarea a fost facuta in satul bunicilor din banii primariei Bistrita
eternell spune:
Nu sunt eu investita cu judecata de Apoi, imi pare doar tare rau de puiul acela de om.
Despre bunici:
" Regretele târzii au cuprins-o si pe bunica baiatului, care nu si-a vazut nepotul de aproape patru ani. Argentina Rostas a povestit, înainte de slujba de înmormântare, ca nu si-a mai vazut nepotul de când avea 11 luni, vârsta la care a fost dat pentru prima data în plasament. Ea a fost plecata în strainatate si nu a stiut ca nepotul era maltratat de asistenta maternala."
anky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anderra Am ramas intrigata sa vad la stiri imagini in care nefericita de mama naturala a copilului era tinuta cu catuse la maiini pe toata perioada inmormantarii si langa sicriu. Mi'a fost mila, nu ea era criminala, nu ea era bestia care a ucis in chinuri un copil de 4 ani. De ce politia e mai Papa decat Papa, ce ar fi facut femeia asta asa grav incat sa nu merite sa i se scoata catusele in fata sicriului fiului ei. A furat niste lemne, pt asta e judecata, o fapta rea dar nu intr'atat de condamnabila pe cat sunt altele facute de mari smekeri sau politicieni. Imi venea sa plang, o femeie distrusa, disperata, cu maiinile incatusate in fata unei gropi in care era coborat sicriul copilului ei. Chiar asa masuri drastice ????? Era doar o mama ingenuncheata de durere. Anderrusha Nice To Meet You ...Here "Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla" |
Off Doamne ,este extrem extrem de trist,fara cuvinte.
principe spune:
eternell,
scoate-ti ochelarii ca sa vezi lumea in intregime.
bineinteles ca aceasta mama este si ea victima,a facut o sesizare ca al sau copil este abuzat si nimeni nu a ascultat-o ..
este victima multora ca tine care o pun pe banca acuzatilor,inainte sa-si vada barna din ochi si cat de superficili suntem ca oameni si neinduiosatori, incapabili sa spunem un cuvant de alinare,dar capabili sa sarim cu acuze.
nu cumva esti si tu unul din vecini care a tacut chitic?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
doinabita spune:
Orice pedeapsa e prea blanda pentru cea care a chinuit asa acel copil...pacat ca nu exista posibilitatea: OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE...PACAT....
Nu cred ca nimeni dintre vecini nu a auzit nimic....dar au tacut....oare acum au liniste????
Doina Bita
Ramonika spune:
nu am auzit sa fi spus numele copilului...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
andira spune:
Eternel - exact asta faci, judeci. Practic respingi dreptul la durere al unei mame care si-a pierdut copilul. Nu ea l-a omorat.
A furat, cum fac destui din etnia ei, dar asta nu inseamna ca nu e mama. Iar pentru asta si-a primit pedeapsa, chiar prea mult...