maltratat si omorat de asistenta maternala
Raspunsuri - Pagina 6
silvia_d spune:
Cica se va face o ancheta PENALA cu personalul de la protectia copilului din Bistrita...pai,mai fratilor,dar ancheta daca asta era normala la cap,cand s-a facut?
vreau s-o vad si eu pe "psiholoaga" aia care i-a dat Ok-ul bestiei asteia.
cum or pune capul pe perna stiind ca dau avizele la tot felul de betive care se fac asist.maternale?si-aici nu vreau sa generalizez-bona mea mi-a spus ca se intalneste cu o asist.maternala in parc care si iubeste copilasul ca pe-al ei,il ingrijeste,il mangaie,copilul ii zice "mama"...
nu stiu,dragi mamici,parca nu ma pot detasa de drama micutului,imi este gandul numai acolo.
oare voluntariat se poate face pe tema asta?
Giova spune:
si eu ma gandesc cum de nu au vazut vecinii, nu au auzit nimic? copilul ala nu se juca pe-afara?
de asist. sociale nu mai zic nimic, din februarie nu a mai facut nicio vizita. chiar nu inteleg cum nimeni nu a vazut si a auzit nimic, de s-a ajuns la asa o tragedie.
Numai cand imi amintesc pozele vazut pe site-ul realitatii mi se face rau. of doamne...cat a mai suferit micutul....
D-zeu sa-l aiba in paza si sa-i odihneasca trupul chinuit!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anky spune:
Doamne fereste,femeia asasina a declarat ca a omorit copilul pentru ca era de etnie roma,asa ceva...
Acum am citit si tot nu imi vine sa cred,pai de ce l-a mai luat in grija ??...Doamne,zau..nu stiu ce se intimpla,parca a inebunit lumea.
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anky Doamne fereste,femeia asasina a declarat ca a omorit copilul pentru ca era de etnie roma,asa ceva... Anca , Bianca si Cris |
Justificarea e aberanta, era un copil nevinovat, nu cred ca are absolut nimic de-a face etnia copilului cu cea facut ea, probabil nu mai stie ca sa spuna.
Sper doar sa primeasca in inchisoare inzecit ce i-a facut ea baietelului...
Nonna76 spune:
Si pe mine ma marcheaza drama acestiu ingeras.
Oare din angajatii protectiei copilului nici unul nu avea drept sarcina sa viziteze copilul acasa, sa vorbeasca cu el, cu vecinii, cu medicul de familie? A ajuns ca totul sa fie de fatzada, se scriu hirtii, se vorbeste cum trebuie sa se faca dar in rest nimic.
Se poarta cu manusi cu asistentii maternali cacisunt putini. Mai bine ramin copii institutionalizati decit asa.
In fiecare zi vezi la tv inca o drama a unui copil.Poate e bine macar ca bubele ies la iveala.
In fiecare zi vezi pe strada copii cersind, flaminzi,nespalati.
silvia_d spune:
Ce putem face noi ca cetateni,ca parinti sa inasprim legile privind protectia copiilor nostri?
Oare e atat de greu sa avem legi ca-n state,ca-n germania,unde daca-ti urekiezi copilul pe strada,vine protectia copilului la tine-acasa?
haideti sa facem ceva!
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anky Doamne fereste,femeia asasina a declarat ca a omorit copilul pentru ca era de etnie roma,asa ceva... Acum am citit si tot nu imi vine sa cred,pai de ce l-a mai luat in grija ??...Doamne,zau..nu stiu ce se intimpla,parca a inebunit lumea. Anca , Bianca si Cris |
l-a luat in grija pt ca primesti niste bani pt cresterea lui
arleena spune:
saracutul copilas, dumnezeu sa-l odihneasca in pace....nu stiu cine ma pus sa ma uit la stirea de pe realitatea.....mai bine nu o faceam....oricum nu m=am putut uita decat un pic...cum am vazut ce-a facut cu bietul copil....nici nu sti ce pedeapsa sa=i dai unei asemena monstruozitati , ca om nu=i poti spune....cum s-o faci sa simta durerea care a avut-o sarmanul copil.....
io ma tot intreb cum de n-a observat nimeni?????chiar nimeni nu vedea ca nu mai are o bucata din lobul urechii???nu pot crede asta.....cred ca lumea din jur e cam nepasatoare.....si le e frica sa ia atitudine....
doamne.... pt ingeras.....auzi la ea, toate pt ca era rrom
o paste
principe spune:
Nu este frica,este nepasare.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Ramonika spune:
si nepasare, dar si frica, as spune eu.
probabil oamenii se gandeau ca daca o reclama trebuie sa isi dea numele si daca femeia nu pateste nimic, o sa afle cine a reclamat-o si probabil se va razbuna. nebunei nu i-ar trebui mult...
nu e o scuza, e doar parerea mea cum gandesc oamenii. probabil se gandesc ca e la fel cu atunci cand isi bate sotul nevasta, nu se baga nici politia in "familie"...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki