maltratat si omorat de asistenta maternala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Daca bestia este fara discernamant atunci sa cada capetele celor care i-au dat dreptul sa creasca si ocroteasca un copil.

Poate si fiindca era un copil rom,vecinii erau surzi si orbi la chinurile la cre era supus mititelul.

acest copil nu era la gradinita?...daca da,oare educatoarele nu l-au vazut ca are vanatai pe corp???

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Nu pot sa cred ca vreunul din copiii aceia minunati din centrele de plasament sau din orfelinate ar putea pati asta . Femeia aia merita sa traiasca tot restul vietii in inchisoare.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Sper sa se face "dreptate" in inchisoare de catre celelalte detinute. Femeia asta nu merita sa traiasca.

KHRISU 34+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ah, unde e scaunul electric cand ai nevoie de el?Imi e scarba de asa specimene si ar merita tortura inainte de moarte...bleah!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Am facut si eu greseala sa vizionez filmuletzul si nu reusesc sa-mi mai revin! Nu se poate asa ceva! Criminala asta este IMPOSIBIL sa fie sanatoasa mintal, cum naiba a putut sa fie acceptata asistent maternal? Ce este mentalitatea asta tampita de a nu reclama cand vezi atrocitati in alte familii, cum a facut nenorocitul acela de muncitor? Si vecinii, vorba voastra, chiar nu si-a dat nimeni seama? Mi se rupe sufletul cand ma gandesc la bietul copilas de 4 ani prin ce a trebuit sa treaca si cum i-a luat o nenorocita dreptul la viata si in cele mai cumplite chinuri. Si daca era rom, ce? Nici pui de caine daca era nu te purtai cu el asa! Si eu cred ca pedepsele pentru astfel de fapte ar trebui sa fie pe masura pentru a-i face pe cei de-un leat sa se gandesca de 2 ori. I-as aplica nenorocitei acelasi tratament pe care i l-a aplicat copilasului. Iar daca responsabilii de la DPC-ul local nu patesc nimic...

Scuze pentru atata scris dar ma simt foarte furioasa si neputincioasa - nu pot sa nu ma gandesc la baietelul putin mai mare decat fi-miu si care a suportat atatea luni torturi fara sa se poata apara si fara ca nimeni sa nu vada nimic!

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 6 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

De vina suntem noi,romanii.Noi si sistemul nostru de rahat.
Se stie ca romanul ´´nu se baga´´,nu e traba lui,nu e grija lui.Noi nu stim sa anuntam autoritati,sa intervenim pentru cei mai slabi,sa oprim o nedreptate.Ca asa suntem noi,individualisti,egoisti si nepasatori.

Vecinii stiau,evident.Stim cu totii cum e sa traiesti in blocurile comuniste,cum se aude si stranutul vecinului.Da de ce sa na bagam?

Iar sistemul este atat de bolnav incat,pentru a-i pune capat trebuie sa taiem raul de la radacina.TOTI cei implicati in desemnarea nebunei ca asistent maternal ar trebui inchisi.Doar asa se vor vedea unele rezolvari.
Dar cum Romania e tara lui Papura Voda....mai trebuie sa curga multa apa pe Dunare pana se indreptam.

Socant,trist si strigator la cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Este groaznic!!!Absolut groaznic!!!
Ladyj,are dreptate!Rusine sa le fie toti celor ce au auzit,vazut,banuit ...si nu au facut nimic!

Dumnezeule,imi vine sa si sa pe toti ,inclusiv nemernica aia dereglata mintal!

aici a fost un caz cu un bb mic,tot baietel.Maica-sa l-a maltrat(era nou nascut).Ii taia cu lama organele genitale...etc. pt ca avea ciuda pe barbati!!!Mai avea o fetita ,facuta cu alt barbat!
Cica avea ciuda pe barbati,da` cind s-a nu avea nika!si-a gasit sa se razbune pe propriul copil nou-nascut!
Au reclamat-o vecinii ca au auzit bebelusul plingind (imi inchipui ce fel urla mititelul)!!Cind a venit politia au zis ca patutul si carpeta din camera aveau pete de singe!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Poate fetelor care sunt impotriva tiganilor le creste sufletul! S-a mai dus unul!! Ce face rasismul asta din oameni! Sunt oripilata!

Acum ce facem uram si toti romanii????? Pt ceea ce fac??? Aviz rasistelor de pe forum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Si ce daca era un tigan? Nu era un copil? Nu era un sufletel? Cine a obligat-o sa accepte sa-l creasca? Sunt atatea femei care-si doresc un copil, iar altele nu stiu cum sa le faca viata grea. Am plans cand am vazut imaginile. Era si el o viata, cat o fi suferit. Oh. God, cat doare numai cand te arzi putin sau cand te tai putin, dar saracutul copilas, cate rani avea pe el. Sa stai sa vezi cum sufera un copil langa tine? Mai rau, sa-i provoci suferinta!!! De ce atata rautate? Nu e drept.

Monica si bebe

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

doamne,nu pot sa mi revin...am vazut si eu imaginile...dumnezeule,ce chinuri pe bietul copil...ce viata a avut...va dati seama?a stat un am numai cu plansul in ochi,vesnic speriat,vesnic cu durere in suflet?

va imaginati cum e?

am plans...si inca imi e gandul la bietul copil...

nu mi doresc decat sa intre la inkisoare,sa vedeti ce-o asteapta din partea celorlalte 'colege",sunt si ele mame,la randul lor...din partea mea,merita moartea lenta,cu durere fizica zilnica,taiata cu foarfeca!

iar vecinii aia care nu au spus nimic politiei,etc,tampitii aia de la assitenta sociala,impreuna se fac vinovati de moartea puiului aluia nevinovat!

dumnezeu sa-l odihneasca in pace,si sa-l duca in lumea ingerasilor!

Mergi la inceput