Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)
Raspunsuri - Pagina 7
corbioana spune:
Anne, multumesc ! Acum sa speram ca mai si ajung ca am dat ceva banuti Am incercat si eu acolo doua trei coduri din care ziceati voi dar nu am mers si nu am mai avt rabdare. si nu am nicio reducere nik. Mi-a luat 6 eur frais + 3 eur nu stiu ce...
danita spune:
danet, wellcome in our club ! cat ai purtat centura ? e chiar eficienta ? pe caldurile astea ..nu ma incumet dar vor veni si vremuri mai racoroase !
D
lizzy spune:
6 euro impachetarea (zisa si fdp), 3 euro transportul. care transport este 5% aplicat la valoarea comenzii.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Jasmine spune:
Anne16,vezi in partea stanga a paginii la "Profil personal",parca acolo trebuie bifat ca sa-ti activezi PM.Vreau sa te intreb ceva despre concediu.
alia_ro spune:
Am aviz!!! am aviz!!! acum nu stiu pt care dintre comenzi... sper ca pt cea din 23 iulie. Ma duc diseara la posta si revin maine cu linkuri si impresii!
Pupici
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
carolinah spune:
Am primit coletele din 17 si 18.07. Din pacate, la cel din 18 mi-au trimis un alt articol decat comandasem eu (tricou adidas XL in loc de pantofi Richelieu 38). Le-am scris, sa vedem ce se intampla mai departe.
Am primit si o geanta neagra pe care nu o comandasem, o fi vestita geanta neagra puturoasa? Ca e dintr-un fel de musama neagra si pute, intr-adevar...
anka.san spune:
Dragele mele, mai primiti in club?
Am 2 comenzi la activ si cred ca nu o sa pot abtine prea mult timp
Dar banuiesc ca stiti cum e.
Am dat de voi intamplator saptamana trecuta inainte sa dau prima comanda si vreau sa va multumesc tuturor pentru informatiile postate aici, mai ales pt prima pagina
Ma gandesc ca alaturi de voi asteptarea va fi mai usoara asa ca ... iata-ma.
Ca orice incepator am si o intrebare: am primit pe mail "Confirmation de commande". Ce mai urmeaza? O instiintare ca s-a trimis? Invoice?
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
A, si multe multe multumiri Dianei. Datorita ei am scapat de ce 6 euro la comanda de azi
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei