Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

neata

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata! In sfarsit, sunt si eu servita cu cafea

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Buna dimineata,
Unde gasesc la nouvelle colection?
codul 75388 merge numai la colectia noua? Fetele care l-au folosit poate ne indruma putin. Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

sunt prezenta si eu la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

moi aussi

david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

ati vazut ca sunt disponibile salteaua aceea de 160*200, aparatul foto la 25 euro, si setul de genti dn ofertele de parainagge? toate aceste coduri merg pe un cont de pe care nu am comandat niciodata. m-ar tenta atat aparatul cat si salteaua. de genti nu mai vb, m-am saturat de ele, ca am stiva si am dat o gramda cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Salut astazi sunt si eu prezenta
Ieri am fost sa iau copii din tabara de la Azuga si pot sa spun ca am parcurs 175km in 3 ore.Altadata faceam 1,30-2 ore
Aglomeratie mare pe sosele. Am stat o ora intre Sinaia si Azuga si ma intrebam unde merg toti sambata la ora 14??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucadiana

ati vazut ca sunt disponibile salteaua aceea de 160*200, aparatul foto la 25 euro, si setul de genti dn ofertele de parainagge? toate aceste coduri merg pe un cont de pe care nu am comandat niciodata. m-ar tenta atat aparatul cat si salteaua. de genti nu mai vb, m-am saturat de ele, ca am stiva si am dat o gramda cadou.

Ce cod este pt. saltea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui ralucadiana

Ce cod este pt. saltea?

nu stiu codul, dar ma indoiesc ca ar expedia o saltea in ro. plus ca acele coduri sunt speciale, daca nu le-ati primit personal pe mail e riscant. daca nu ma insel, acum cateva saptamani isi blocase cineva contul cu un cod similar, cu aspiratorul...

bineinteles, voi faceti cum credeti

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Buna dimineata! In sfarsit, sunt si eu servita cu cafea

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

mda, as fi servit-o si la 6.30, cand m-am trezit ca proasta
absolut convinsa ca azi e luni si ma pregateam sa fac un dus si sa-mi calc fusta cea gri de la LR cand am realizat ca ... e duminica! clar nu am mai adormit la loc, da?!

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput