Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)
Raspunsuri - Pagina 12

lizzy spune:
lizzy spune:

neata 
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

miki68 spune:
miki68 spune:
 Buna dimineata! In sfarsit, sunt si eu servita cu cafea
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

cristicross spune:
cristicross spune:
 Buna dimineata,
Unde gasesc la nouvelle colection? 
codul 75388 merge numai la colectia noua? Fetele care l-au folosit poate ne indruma putin. Multam

ralucadiana spune:
ralucadiana spune:
ati vazut ca sunt disponibile salteaua aceea de 160*200, aparatul foto la 25 euro, si setul de genti dn ofertele de parainagge? toate aceste coduri merg pe un cont de pe care nu am comandat niciodata. m-ar tenta atat aparatul cat si salteaua. de genti nu mai vb, m-am saturat de ele, ca am stiva si am dat o gramda cadou.

anne16 spune:
anne16 spune:
 Salut astazi sunt si eu prezenta
 astazi sunt si eu prezenta
Ieri am fost sa iau copii din tabara de la Azuga si pot sa spun ca am parcurs 175km in 3 ore. Altadata faceam 1,30-2 ore
Altadata faceam 1,30-2 ore
Aglomeratie mare pe sosele. Am stat o ora intre Sinaia si Azuga si ma intrebam unde merg toti sambata la ora 14??

anne16 spune:
anne16 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ralucadiana ati vazut ca sunt disponibile salteaua aceea de 160*200, aparatul foto la 25 euro, si setul de genti dn ofertele de parainagge? toate aceste coduri merg pe un cont de pe care nu am comandat niciodata. m-ar tenta atat aparatul cat si salteaua. de genti nu mai vb, m-am saturat de ele, ca am stiva si am dat o gramda cadou. | 
Ce cod este pt. saltea?

lizzy spune:
lizzy spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui anne16 
 Ce cod este pt. saltea? | 
nu stiu codul, dar ma indoiesc ca ar expedia o saltea in ro. plus ca acele coduri sunt speciale, daca nu le-ati primit personal pe mail e riscant. daca nu ma insel, acum cateva saptamani isi blocase cineva contul cu un cod similar, cu aspiratorul...
bineinteles, voi faceti cum credeti

Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

lizzy spune:
lizzy spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui miki68 Buna dimineata! In sfarsit, sunt si eu servita cu cafea  cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei | 
mda, as fi servit-o si la 6.30, cand m-am trezit ca proasta

absolut convinsa ca azi e luni
 si ma pregateam sa fac un dus si sa-mi calc fusta cea gri de la LR
 si ma pregateam sa fac un dus si sa-mi calc fusta cea gri de la LR  cand am realizat ca ... e duminica!
 cand am realizat ca ... e duminica!  clar nu am mai adormit la loc, da?!
 clar nu am mai adormit la loc, da?!Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc