Roman ucis in strainatate

Roman ucis in strainatate | Autor: Chuny

Link direct la acest mesaj

As dori o informatie, poate cineva ma poate ajuta.

Fratele unei prietene bune a fost ucis vineri intr-un mod monstruos in Atena. Familia lui nu vorbeste limba greaca si cred ca le va fi foarte greu sa se intereseze despre desfasurarea anchetei.

As dori sa stiu daca Ambasada Romana face demersurile necesare pt a obtinute informatii despre desfasurarea anchetei ? Face Ambasada acest lucru atunci cand e vorba de un cetatean roman ? Sau doar familia trebuie sa faca acest lucru ? O fi necesar un avocat in Atena ?

Cu ocazia asta vreau sa spun ca sunt scandalizata de de cum a actionat acolo o firma greaca de pompe funebre. Au facut-o pe biata mama sa semneze un fel de contract ... ea nu intelegea limba , nu mai stia de ea dupa ce isi vazuse fiul in halul in care era ... a plecat de la morga la politie, iar cand s-a intors sa-si ia fiul, numai era acolo !!!

Pana la urma a aflat ca l-a luat tipul de la acea firma, iar cand s-a dus sa-l ia inapoi, acesta i-a cerut 7000 euro ca sa-l transporte pana in Bucuresti. Sunt sigura ca tipul stia foarte bine ca ea in momentul in care a semnat nu intelegea nimic din ce era pe hartie si a profitat de naivitatea ei. Ea i-a spus ca nu are de unde sa dea atatia bani, atunci tipul a spus " ok, daca vrei sa il iei de la mine imi dai 2000 de euro, altfel nu ti-l dau ". Pana la urma cineva a reusit sa negocieze cu el suma de 500 de euro, suma care cica acopera drumul de la morga la firma ...

Mi se pare incredibil sa profiti in halul asta de naivitatea unui om ce trece prin clipe ata de grele, dar nu degeaba se vorbeste atat de mafia firmelor de pompe funebre ...

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Sibylle - eu am o prietena ce vorbeste bine greaca,dar e in Romania.Nu stiu daca poate ajuta in vreun fel,tinand cont ca si familia baiatului e in Grecia.Dar daca poate fi de folos,o pot contacta,ca ar ajuta.
Off topic,ea a avut un accident de masina in Grecia si a ramas intr-un scaun si prin proces s-a ajuns sa i se plateasca o anumita suma iar avocatul sa fie cel ce face intermedierile.Avocatul a pacalit-o in acte si in cont si a tras super mult din bani iar ea murea de foame acasa.Deci monstrii sunt si pe acolo.

Condoleante!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Cu ocazia asta vreau sa spun ca sunt scandalizata de de cum a actionat acolo o firma greaca de pompe funebre. Au facut-o pe biata mama sa semneze un fel de contract ... ea nu intelegea limba , nu mai stia de ea dupa ce isi vazuse fiul in halul in care era ... a plecat de la morga la politie, iar cand s-a intors sa-si ia fiul, numai era acolo !!!

Pana la urma a aflat ca l-a luat tipul de la acea firma, iar cand s-a dus sa-l ia inapoi, acesta i-a cerut 7000 euro ca sa-l transporte pana in Bucuresti. Sunt sigura ca tipul stia foarte bine ca ea in momentul in care a semnat nu intelegea nimic din ce era pe hartie si a profitat de naivitatea ei. Ea i-a spus ca nu are de unde sa dea atatia bani, atunci tipul a spus " ok, daca vrei sa il iei de la mine imi dai 2000 de euro, altfel nu ti-l dau

Doamne fereste! Inca un caracter infect pe lumea asta.
Sibylle, sper sa se rezolve totul cu bine. Si condoleante familiei, si putere sa treaca peste tot cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Stefaniya, multumesc de oferta. Familia lui nu e in Grecia, doar mama lui a fost acolo pt recunoastere si deseara pleaca cu el catre casa ...

Nu stiu ce vor face cand se vor dezmetici, acum cred ca e totul mult prea greu pt ei ...

Mergi la inceput