Copiii nostri vs copii virtuali pe coperti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacm

am postat cu litere de tipar din lenea, lipsa de interes, ia-o cum vrei, de a apasa pe un buton

Emylika

sau din lenea de a le arata celor care citesc acest topic ca ii respecti!
faptul ca folosesti litere mari pentru a-ti accentua o IDEE este un lucru, dar sincer a citi o astfel de postare scrisa cu majuscule este obositor !

cat despre reviste, cel putin la mine, nu cred ca se pune problema sa cumpar o revista doar pt poza de pe coperta! cumpar o revista care presupun ca are ca si continut informatii interesante si/ sau utile pt mine!

cat despre poza unui copil pe o coperta, daca e un bebe frumos mie-mi ajunge! ca e o poza noua sau veche... nu conteaza!!!

si ca sa revin la problema in discutie (scuze de off-topic...)

daca te afli in situatia ca ti s-a promis sa apara poza copilului si n-ai fost multumita de 'prezentare', asta e o problema de reclamat la protectia consumatorului !

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacm spune:

recunosc acest subiect ca fiind o mare GAFA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu nu mai inteleg nimic si nu-i prima oara.
Adica deschizi un topic,pui subiectul topicului in prima postare,vezi ca nu-ti plange prea multa lume pe umar si apoi editezi si prima postare nu mai este.Iar restul postarilor venite ca raspuns la postarea care nu mai exista raman in aer.Mie nu mi se pare corect.
Poate ar trebui intervenit in regulament ca prima postare la un topic nou sa nu poata fi editata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacm

am fost anuntata inainte cand poza a fost publicata nu fac parte din categoria care o cumpara sperand ca va apare o poza...spuneam doar ca si eu am facut prostia de a cumpara revista in multe exemplare atunci cand stiam ca e o poza a lui emily in ea...
cat despre continutul "util" al revistelor de copii de la noi...acesta nu exista...rtete de 3 lei, povesti siropoase si multe reclame

Emylika

Macar asta sa mai ramana ca sa putem intelege de ce se plange anacm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacm spune:

am spus ca e o gafa monumentala pt ca nu am intentionat un atac la revista aceasta ...

Mergi la inceput