Copiii nostri vs copii virtuali pe coperti

Copiii nostri vs copii virtuali pe coperti | Autor: anacm

Link direct la acest mesaj

Scuze pt postare, gafa monumentala...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Pai nu mai trimite poze...Parerea mea.
Dar ce atatea subiecte legate de modele,poze pentru reviste etc.etc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacm spune:

vorbeam in general!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

In ziua de azi a pune o poza intr-o revista presupune tot felu lde hartii de semnat, intocmit etc. Prefera sa lucreze cu o agentie pt ca pe ei nu-i mai doare capul (cu drepturile de autor, cu acceptiuni etc.). Asa a apeleaza la o agentie banuiesc ca totul se reduce la o simpla comanda si plata facturii. Restul e treaba agentiei sa obtina drepturile de autor si alte semnaturi. Numai lucrand intr-un asemenea domeniu cred ca poti intelege mai multe despre asta. Parintele nu mai are nici o legatura cu revista, daca are vreo nemultumire ceva, trebuei sa se adreseze agentiei. Deci, intr-un cuvant, mai putina bataie de cap pt revista respectiva.

Mergi la inceput

EXACT ASTA E IDEEA -FOTO STOC INSEAMNA AGENTIA ARE DREPTURILE IAR POZELE DE STOC SUNT F IEFTINE CA SA NU MAI SPUN CA , COPIII DIN POZE SUNT PROBABIL ACUM NISTE NEMTI CU BURTI PLINE DE BERE MAI BATRANI CA NOI...
HAI SA INCERCAM SA NU LE MAI CUMPARAM REVISTELE ASTEA LUNA DE LUNA PT NISTE SFATURI DE 2 BANI SAU PT SPERANTA CA NISTE POZE ALE COPILASILOR NOSTRI MAI MICI DECAT POZA DE PASAPORT VOR APAREA INTR-UN "ALBUM" PE ULTIMELE PAGINI ALATURI DE ZECI DE ALTI COPII...RECUNOSC CA SI A MEA CAND A FOST "VEDETA LUNII" PE PAGINA 16 INTR-O POZA MAI MICA DECAT A MEA DIN BULETIN AM CUMPARAT REVSTA PT RUDELE DIN AUSTRALIA PANA-N CANADA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai aici probabil te referi la parintii in aceeasi situatie ca tine, care cumpara revista doar pentru ca trimit poze si spera sa fie publicata poza copilului lui.
Daca tie nu ti-e utila revista, n-o mai cumpara. S-o cumpere cei ce o considera utila.

Mergi la inceput

am fost anuntata inainte cand poza a fost publicata nu fac parte din categoria care o cumpara sperand ca va apare o poza...spuneam doar ca si eu am facut prostia de a cumpara revista in multe exemplare atunci cand stiam ca e o poza a lui emily in ea...
cat despre continutul "util" al revistelor de copii de la noi...acesta nu exista...rtete de 3 lei, povesti siropoase si multe reclame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

N-am inteles de ce strici banii pe ele daca tot nu-s bune de nimic .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

exact

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacm

vorbeam in general!!!!!

Nu s-ar spune..dupa postarile ulterioare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacm

EXACT ASTA E IDEEA -FOTO STOC INSEAMNA AGENTIA ARE DREPTURILE IAR POZELE DE STOC SUNT F IEFTINE CA SA NU MAI SPUN CA , COPIII DIN POZE SUNT PROBABIL ACUM NISTE NEMTI CU BURTI PLINE DE BERE MAI BATRANI CA NOI...
HAI SA INCERCAM SA NU LE MAI CUMPARAM REVISTELE ASTEA LUNA DE LUNA PT NISTE SFATURI DE 2 BANI SAU PT SPERANTA CA NISTE POZE ALE COPILASILOR NOSTRI MAI MICI DECAT POZA DE PASAPORT VOR APAREA INTR-UN "ALBUM" PE ULTIMELE PAGINI ALATURI DE ZECI DE ALTI COPII...RECUNOSC CA SI A MEA CAND A FOST "VEDETA LUNII" PE PAGINA 16 INTR-O POZA MAI MICA DECAT A MEA DIN BULETIN AM CUMPARAT REVSTA PT RUDELE DIN AUSTRALIA PANA-N CANADA...

Emylika

Daca postezi cu litere de tipar,nu inseamna ca ideile sunt mai inteligibile.

Mergi la inceput