ANTI Bucharest City Challenge

ANTI Bucharest City Challenge | Autor: Witchie

Link direct la acest mesaj

A inceput nebunia. Daca si pe voi va calca pe nervi, va rog semnati petitia www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/mutare_circuit_sau_anulare_competitie_auto_bucharest_challenge-p60361041.html" target="_blank"> aici

Iata textul petitiei:
Mutare Circuit sau Anulare Competitie auto Bucharest Challenge

19/08/2008 16:39
destinatar: Primar Bucuresti - Sorin Oprescu

Domnule Primar,

- Intrucat populatia Bucurestiului nu a fost consultata si nu si-a dat acordul
- Intrucat circulatia in Bucuresti este paralizata grav in toata zona centrala a orasului pentru cateva saptamani (in perimetrul Eroilor-Piata Unirii-13 Septembrie-Ateneu) cat este blocata zona Palatului Parlamentului
- Intrucat nu exista organizare pentru situatii de urgenta in zona(salvarea / politia / pompierii nu au acces asigurat)
- Intrucat poluarea fonica si cu noxe afecteaza zeci de mii de cetateni in zilele de curse si in saptamanile de blocaje
- Intrucat spatiul verde este in fiecare an distrus (pomi taiati si iarba sufocata de peluze)
- Intrucat competitia genereaza cetatenilor pierderi financiare majore - direct prin cheltuieli suportate de Primarie si indirect prin timp si bani pierduti in trafic

Solicitam MUTAREA acestui traseu intr-o zona LIBERA si NELOCUITA a orasului care SA NU AFECTEZE MAJOR CIRCULATIA in Bucuresti (de exemplu Vitan-Catzelu sau IMGB-REMAT)

Daca mutarea nu este agreata solicitam ANULAREA circuitului.

Va rog sa tineti cont ca NICAIERI in lume intr-o capitala de peste 1 milion de locuitori NU EXISTA curse auto IN CENTRU, factor agravat de poluarea si asa peste limitele de siguranta deja existenta in Bucuresti.

Va multumim!

Cetatenii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu semnez, dar citeste cineva petitiile astea?

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

pare ca da:

http://www.petitieonline.ro/aspecte-legale.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am semnat, dar ma tem ca e cam tarziu, am vazut la stiri ca s-a hotarat deja sa se opreasca traficul in zona.
Doamne ajuta ! trimit petitia la toate adresele de mail pe care le am, poate-poate .....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

in dimineata asta circulatia in zona a fost un cosmar de nedescris din cauza raliului

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mda, am plecat la 7.30 de acasa ca sa fiu sigura ca ajung la 9 la servici (pe langa Marriott). Ieri am facut aproape 2h!!!!
Nu si-or fi umplut suficient frigiderele anul trecut???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

semnat si dat mai departe

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu am semnat pt ca fac pana la serviciu cu 30 minute mai mult.
Daca acum e prea tarziu, poate macar pt la anul sa se tina cont.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Semnat cu tot sufletul!!!!
M-a stresat suficient anul trecut. Nu credeam ca se mai intampla, dar iata, lipsa de creier e in floare!!!!
Pot sa semnez de mai multe ori?! Asa ... din ora in ora!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Citat:
citat din mesajul lui enachescug

M-a stresat suficient anul trecut. Nu credeam ca se mai intampla, dar iata, lipsa de creier e in floare!!!!

Nu poti, nu a putut nici colegul ca avem acelasi IP. Sorry, poate a doua zi, eu o sa mai incerc.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui enachescug

Si s-ar putea sa te mei streseze vreo 6 ani.....contractul este semnat pe vreo 8 ani.

Mergi la inceput