Produsele de la "Forever Living": ati cumparat
Azi am fost la un soi de prezentare pentru produsele de la Forever Living Products. Doamnele-niste dragute, insa tot nu m-au convins sa ma inscriu in reteaua aceasta de MLM ca distribuitor.... Ma retine ceva si parca nici nu am increderea catotul ar fi natural sau ca, intr-adevar, poti conserva proprietatile gelului de aloe vera timp de 4 ani (?!) Si au niste preturi!!!!! Si cica se castiga!!!! (Dar asta iar nu cred).
Acum sunt si eu curioasa daca ati folosit produse Forever si daca au avut efectul/rezultatul scontat (in afara de autosugestie).
Ce parere aveti?
PS.:Mai degraba as incerca naturiste de la Hofigal, s.a.
Raspunsuri
mcm spune:
Am incercat, sunt bune dar nu fac minuni.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
sirod spune:
Am folosit cateva, cum spune si Mcm, sunt bune, dar nu fac minuni.
Eu sunt multumita de efectul produselor - aloe first, pasta de dinti, crema rosie, vit C pe suport de taratze.
dalina2x2 spune:
mie nu-mi lipseste din casa First - ul si, vara asta, mi-am luat si deodorant stick (solid) pentru sub brat. Are un miros discret, de plante si la mine a fost foarte eficient.
Elag spune:
Produsele lor sunt prezentate ca un panaceu universal, ceea ce, cred, este o exagerare.
DAr First-ul nu lipseste nici de la mine din casa. Este extraodinar in problemele pielii: ciupituri, rani usoare, prurit etc. Prietenul nostru a fost intepat de o meduza mare la mare, i-am dat imediat cu first pe piele si i-a disparut senzatia de arsura si mancarime si nici nu a mai avut probleme. Acelasi efect il are si la ciupiturile de tantari (si poate fi dat si pe pielea de bebelusi!)
karfe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elag Produsele lor sunt prezentate ca un panaceu universal, ceea ce, cred, este o exagerare. DAr First-ul nu lipseste nici de la mine din casa. Este extraodinar in problemele pielii: ciupituri, rani usoare, prurit etc. Prietenul nostru a fost intepat de o meduza mare la mare, i-am dat imediat cu first pe piele si i-a disparut senzatia de arsura si mancarime si nici nu a mai avut probleme. Acelasi efect il are si la ciupiturile de tantari (si poate fi dat si pe pielea de bebelusi!) |
celasi rezultat il ai si cu fenistil sau calamine,si presupun ca sunt muult mai ieftine
a