Cum reduceti disconfortul la menstruatie?
Raspunsuri - Pagina 2
elyanne spune:
Si mie tot flamexin mi-a dat dr.
Dar, atentie... e foarte puternic... se ia dupa masa sau in timpul mesei, cu multa apa... eventual cu un pasnament gastric... ranitidina, omeran (parca)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
witeflower spune:
VA MULTUMESC MULT PT INFORMATII SI IDEI!
Se pare ca tb sa ma apuc de miscare - nu sunt eu o fire sedentara, dar nici sport de-adevaratelea nu am facut. Ma gandesc la ceva aerobic sau inot - sper sa aiba efect.
ruxandra_sb - esti draguta - deci asa cu bb...eu nu am prea avut pb de-astea inainte de nastere, ca 5 ani am luat pilule si mi-a fost super-ok. Dupa bb1 a inceput distractia!
La bb2 inca nu am indraznit, dar ...cine stie?
mihaela_80 - asta cu acizii nu am stiut-o, dar ma duc la farm. Si, da, cred ca ar tb sa merg si la dr...desi ma enerveaza ca dc ma plang de chestia asta, imi spune ca e ceva normal, ca multe femei au asa pb si...m-a rezolvat. Cred ca ar tb sa merg si la altcineva...
klato - coada soricelului are un gust care nu-mi place deloc, dar din ce scrii tu se pare ca merita efortul...asa ca ma apuc de ceai...
Annie80 - animal de casa nu mai am de 5 ani (poate doar pe sotul...), insa am avut inainte, timp de 2 ani o pisica. Crezi ca are vreo influenta? Pe atunci nu aveam pb...
elyanne,Anca Wish, crinuta,philip,maraki si chiccutza - o sa citesc despre produsele recomandate de voi, sa vad care cum. Ibuprofen am luat si eu la nevoie si algocalmin...dar nu mi se pare o solutie sa tot iau calmante, e vb de 4-5 zile pe luna (inainte de mentr si la debultul ei) - reduce durerea pt o parte din zi, dar celelalte simt raman...si durerea de asemenea, dupa ce trece efectul nurofenului.
Asa ca probabil tb sa caut, pe langa antiinflamator/calmant ceva care sa faca organismul sa se adapteze mai usor la aceasta perioada...
Va multumesc inca odata, daca mai veniti cu sugestii si informatii noi, va urmaresc in continuare...
witeflower spune:
Delidana - stiu ca e mai bine cu pilule, dar dupa nastere am renuntat si nu as mai vrea sa iau. Poate doar pe termen scurt, ca tratament, nu ca metoda contraceptiva, dar in cazul asta as dori o recomandare la un medic f bun in specialitate, pt ca pilulele dc nu le nimerest, ai cam pus-o...
(Recomnadare medic as prefera din jud sb, sau din jud apropiate, ca nu-mi vine sa merg pana la Bucuresti...).
(Nu am incredere sa iau ca tratament pilulele pe care le luam cu 5 ani in urma, fiindca ma gandesc ca organismul meu a suferit schimbari de-atunci si poate nu se mai potriveste acelasi lucru...)
rory76 spune:
Eu pe langa toate durerile astea de care va plangeti si voi mai am si o stare de greata, macar de as fi mancat ceva! Balonare, sani tensionati, draci pe toata lumea! La mine are ceva efecte imbucuratoare preparatul de la Plafar, Menstrofit, ceva special pentru probleme menstruale, hemoragii, dar trebuie luat o saptamana inainte si in timpul menstruatiei. Eu cand m-am plans la gineco de problema mea, mi-a zis sa cresc doza de calciu si magneziu pe care o iau in mod normal si sa iau Ergomet daca am menstra abundenta. A mai luat cineva Ergomet din asta? Cum se ia? Medicul meu nu a mai apucat s aimi spuna, ca a intrat in operatie...
"sky is the limit!"
uta_ciun spune:
totusi nu este normal sa doara asa tare
eu ajunsesem in ultimile luni sa nu ma pot misca...imi cautam o pozitie cit de cit confortabila si asa stateam...era un chin sa conduc masina de ex...cind trebuia sa apas pedalele era groaznic....iar pastile gen tylenol, advil luam din 4 in 4 ore cum scrie pe prospect si abia asteptam sa treaca orele sa pot lua alta pastila
ei bine, s-a dovedit ca durerile astea mari erau date de chisturi endometriozice...asa ca merita pomenit ginecologului la controlul anual obisnuit si de aceste dureri
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
witeflower spune:
Da, am incercat ceaiul de coada soricelului + ceva mai multa miscare. Pot sa zic ca m-am simtit mult mai bine, in ceea ce priveste durerile abdominale si greata.
Ce m-a impresionat, ca ceaiul avea un efect aproape instantaneu, adica mult mai repede ca un nurofen sau alt medicament.
Insa durerile de cap si de sani nu s-au ameliorat doar cu atat - pt sani stiti vreo crema sau vreo solutie care sa-i detensioneze? Ca se umfla si se intaresc de zici ca tocmai am inceput alaptatul. Suport f greu sutienul in aceasta perioada (iar fara sutien nu pot umbla, ca ies f tare sfarcurile in evidenta...).