Shoppaholicele Redouto-masochiste (116)
Raspunsuri - Pagina 18
Bratu Monica spune:
Magarul care ducea marfurile mele e mort saracul de canicula!!!!pentru mine-i clar.
ANKA-iasi spune:
mie-mi merge fdp 0 ala de s-a dat acu` vreo 3pagini ziceam ca gata nu mai fac........dar nu cred ca rezist,caci mereu cand am amanat am pierdut codul...
Bratu Monica spune:
Mirunajr parca tu spuneai ca ai primit colet din 5 sau din 7.07.2008 ?zic bine?
in ce data au fost trimise din Franta?
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica Mirunajr parca tu spuneai ca ai primit colet din 5 sau din 7.07.2008 ?zic bine? in ce data au fost trimise din Franta? Monikka vacanta Moeciu 2008 |
Coletul meu din 4.07 a fost trimis in 17.07...poate te ajuta... Acum astept 10.07 am fost azi la posta si nu venise.
Brigit spune:
Fetelor, dar ce doamne iarta-ma se intampla cu coletele astea de fac trei saptamani pe drum, dupa ce le-au expediat ei?
mie nu mi s-a mai intamplat, cand au venit cu intarziere in iarna le trimisesera ei tarziu. Ati putut intra cu numarul ala de tracking de pe colet sa vedeti unde se infunda teava?
April
Emma are nevoie de ajutor !
miki68 spune:
April, am intrat pe siteul coliposte si nu-mi gaseste coletul primit azi, dar, asa cum am spus, a fost trimis pe 23.07 si abia pe 11.08 (conform track&trace de pe siteul postei romane) a intrat in Romania.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Bratu Monica spune:
Merci Claudia
Nu stiu daca sa mai sper sau nu?De data asta chiar au depasit parca orice limita.
Brigit spune:
Miki, ce sa mai zic, bine ca vin...
Cred ca am ras degeaba, chiar vin coletele cu magarusul...Bietul de el!
April
Emma are nevoie de ajutor !
claujro spune:
citat din mesajul lui Bratu Monica Merci Claudia Nu stiu daca sa mai sper sau nu?De data asta chiar au depasit parca orice limita. Monikka vacanta Moeciu 2008 |
Monica, am primit 4.07 acum 2 zile...asa ca nu e tarziu!
nepotzica spune:
citat din mesajul lui april16 Miki, ce sa mai zic, bine ca vin... Cred ca am ras degeaba, chiar vin coletele cu magarusul...Bietul de el! April Emma are nevoie de ajutor ! |
macar daca am stii unde a rams in pana, sa-i trimitem un bax de vitamax si doua de bauturi energizante!