Shoppaholicele Redouto-masochiste (116)
Raspunsuri - Pagina 11
Bratu Monica spune:
MIKI!!!!!!!!!!!!!!
Unde esti? Hai la cafea!!!!!!
Ma gandesc sa iau asta pentruc opila dar nu stiu ce numar sa iau.Acum poarta 126 dar spre iarna si cu ceva pe dedesubt ma gandesc sa nu-i fie mica.ce sa fac 126 sau 138? Voi ce marime ati luat? Parca ceva capitole in urma cineva povestea despre ea?
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561&documentid=346108&single=false&categoryid=48380168
Ioana13 spune:
Monica Bratu eu am luat asta pt bb al meu, nr 92 parca, el are acum 86 cm si hainele 86 ii sint bune. E faina, e groasa.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
miki68 spune:
Hai bonjur ca am venit!
Monico, intra pe msj primit pe mail, deschide-l si da click pe oferta propriu-zisa. O sa se deschida o pagina de la LR. La aia dai link. Ai inteles ce zic? ca acu' dimineata nu-s prea desteapta.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Bratu Monica spune:
Mu Miki ,n-am inteles pentru ca asa cum zicea odat cineva de-aici is cam prostutahttp://www.laredoute.fr/achat-espace-marques-anne-weyburn-nouvelle-collection-anne-weyburn.aspx?categoryid=45962916&omniturecode=001RP8602
asta apare daca fac cum zici tu!
77801 est codul respectiv
da - 25% la articolul preferat
si -20% la restul comenzii pentru produse A.Weiburn colectia toamna -iarna 2008.
multumesc!
Bratu Monica spune:
Tu zici ca nu esti desteapta dimineata?
Eu cica nu-s nicicand!!
prietenii stiu de ce!
Hai te pup Miki!
miki68 spune:
Nu-i bun nici asa, dar nu are importanta pentru ca ai zis ce cuprinde oferta. Si... nu te mai lua dupa ce spune "lumea"
cristina d.
miki68 spune:
Eu astept cu nerabdare ora 14 cand intra in tura fata draguta de la posta. Poate a venit vreun colet
cristina d.
lizzy spune:
o buna buna prietena vrea sa ia o haina de toamna pt fetita ei de 4 ani. adica una mai lejera pt sfarsit de vara si una mai grosutza pt toamna. intrucat nu am fete si nu am cumparat lucruri de fete nu prea stiu ce sa-i recomand.
idei, va rog
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc