Derbedeii din spatele blocului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Cum adica sa desfaca bancile?Pai ce sunt ale ei,ea le-a pus acolo?

O situatzie extrem de neplacuta-acum pe timp de vara imi inchipui ca toata lumea mai sta seara-noaptea cu un geam deschis,pe care numai politzia o poate rezolva!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Vaaaai, va multumesc...nu ma mai simt ca un Don Quijote!

Deci, Maraki draga, nu sunt din blocul meu, sunt derbedei care la ei la bloc nu ar face una ca asta, ca doar i-ar stii si parintii ce podoabe au.Le-as scoate mesele ca vecinii mei nu ies la birfe, nu ar avea nimic de obiectat. Dar nu pot. Off topic: te voi intreba ceva pe privat, legat de un coleg de clasa al tau si al lui Rick:)

Copilutzu...e jale rau:(( Tu suni la politie sau la politia comunitara? De curioasa...si, dupa ce ai dat cu rosii, macar s-au mai potolit?Dar toamna si iarna e la fel? Ai incercat cu o audienta chiar la "Tata Negoita"?

In alta ordine de idei, mi-e sila sa fiu reclamagiul de serviciu.Sa sun la politie pina imi invata aia glasul pe dinafara.Dar asta e singura solutie.:(

Se pare ca problema acestor mici parculete este aceeasi peste tot:se impune a fi pazite permanent.Cind am facut primele reclamatii veneau baietii, patrulau in fiecare seara, sa vedeti ce cumintei erau "pubelele(puberii)".I-am surprins pe unii zicind ca nu ramin in parculet ca ii prind politistii bind.Daca ar patrula constant, s-ar mai rezolva treaba.

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am revenit pentru ca mi-am amintit ceva. Eu am in zona un parc imprejmuit de gard, are si un anumit orar, la ora de inchidere, vin gardienii si iti spun frumos ca parcul se inchide, etc. Mie mi se pare o solutie ok.
Problema a inceput de la faptul ca ( ) acum cativa ani a fost facut de la zero si a aratat superb, dar l-au stricat unii si altii in timp (cele 3 schimburi ), acum a fost refacut complet, uneori am vazut si gardieni, seara se inchide, deci schimbul 3 cu siguranta a fost desfintat . Mie imi place, e frumos, e curat, e ingrijit, ce mai pot sa cer?
Nu se poate face asa ceva si la parcul "tau"?

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Copilutzu la tine termopane si aer conditionat.
Eu cred ca asa cum am mai spus daca se va face pressing la primarii sa se angajeze paznici acestia ar putea fi platiti din amenzi si toata lumea multumita mai putin nesimtiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Ha! La tine fumeaza hasis si alcool, dar l-a mine e direct HEROINA!!!!!
Se injecteaza, se bat, se injura, lasa o mizerie de nedescris, stau pana la 3 dimineata si in plus gasesti si o puzderie de siringi si sange peste tot!!!!
Nimeni nu face nimik. Pana acum au fost inchisi insa acum au inceput sa se elibereze si a inceput distractia. Intr-o zi erau la mine in scara 12 cu siringi, droguri si toate cele trbuincioase pt crearea substantei magice!!!!
Deci, eu ce sa mai zic! Si stau intr-o zona centrala totusi BD BASARABIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Puneti un difuzor cu muzica simfonica!

Pe bune, functioneaza! In statia de metrou unde merg eu este un hol cu banci unde se pare ca se aciuau adolescentii cind veneau de la scoala. Au bagat muzica simfonica si nu mai vezi picior de adolescent pe acolo!
Aceeasi faza o vazusem intr-un film unde nu stiau ce sa faca impotriva grupurilor de derbedei. Daca ii intariti mai rau iti fac. Iti sparg geamurile, iti vandalizeaza masina, etc. Muzica simfonica insa este solutia ideala! (Sorry, Sabina!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Happy, asta este de ras sau de plans!
Dar nu ma mira pt. ca si aici se pare ca muzica simfonica nu are succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Vezi cine a instalat mesele sub geamul vostru. Cum si-au permis sa faca asta fara aprobarea locatarilor? Dupa ce afli, fa-le reclamatii pina se satura de tine si vin si le desfiinteaza. Intre timp cheama politia de cite ori e nevoie. Stiu ca e usor de spus si greau de facut, dar trebuie taiat raul de la radacina. Cita vreme au un mediu unde sa se stringa, o sa tot ai drogati pe sub fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Puneti un difuzor cu muzica simfonica!

Pe bune, functioneaza! In statia de metrou unde merg eu este un hol cu banci unde se pare ca se aciuau adolescentii cind veneau de la scoala. Au bagat muzica simfonica si nu mai vezi picior de adolescent pe acolo!
Aceeasi faza o vazusem intr-un film unde nu stiau ce sa faca impotriva grupurilor de derbedei. Daca ii intariti mai rau iti fac. Iti sparg geamurile, iti vandalizeaza masina, etc. Muzica simfonica insa este solutia ideala! (Sorry, Sabina!)

Pai noaptea? isi pune toti vecinii in cap daca pune muzica la ora aia, o sa vina politia pt ea nu pt baietii de la banca

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Ha! La tine fumeaza hasis si alcool, dar l-a mine e direct HEROINA!!!!!
Se injecteaza, se bat, se injura, lasa o mizerie de nedescris, stau pana la 3 dimineata si in plus gasesti si o puzderie de siringi si sange peste tot!!!!
Nimeni nu face nimik. Pana acum au fost inchisi insa acum au inceput sa se elibereze si a inceput distractia. Intr-o zi erau la mine in scara 12 cu siringi, droguri si toate cele trbuincioase pt crearea substantei magice!!!!
Deci, eu ce sa mai zic! Si stau intr-o zona centrala totusi BD BASARABIA!!!

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Doamne din ce in ce mai rau...ce a ajuns Bucurestiul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput