Derbedeii din spatele blocului

Derbedeii din spatele blocului | Autor: Theiuta

Link direct la acest mesaj

De 3 luni de cind a fost infiintat un parc in spatele blocului meu, ma afecteaza in mod deosebit o situatie si nu stiu cum sa ii fac fata:Grupuri de puberi se aduna sub ferestrele noastre (o minte luminata a dispus amplasarea unor mese cu scaune exact linga bloc, sub ferestre) si injura, vorbesc tare, mai ales noaptea, consuma alcool, i-am vazut fumind si hasis...

Nu ma mai pot odihni, nu mai dorm suficient...am chemat politia comunitara, au venit, au dat avertismente, amenzi...se potolesc 2-3 zile si o iau de la capat.

Si vecinii sunt lasi, daca se poate sa nu se implice nimeni si sa rezolve altii situatia pentru ei

Daca v-ati confruntat cu asa ceva si poate ati reusit sa rezolvati ceva...spuneti-mi si mie ce sa fac? Sa incep razboiul de guerila, cu pungi cu apa, rosii, oua si altele?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

suna tot la politie sa vina sa dea amenzi pana cand le termina banii de alcool si H.
sau daca vrei suna la o TV si cheama sa faca o ancheta.poate tine vraja....

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

simplu-
1 . desfa mesele , scaunele , bancile ,si gata

2. sunt pe domeniul public , daca ti-e frica de amanda , fa eventual o plangere si la primarie .
da o plangere serioasa , cu scandal nu doar hartii depuse la registratura .

data viitoare cand chemi politia , ia numele indivizilor care vin si fa-le si lor o reclamatie ca nu rezolva definitiv ,,cazul
E trist dar asa e in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligeea

simplu-
1 . desfa mesele , scaunele , bancile ,si gata

2. sunt pe domeniul public , daca ti-e frica de amanda , fa eventual o plangere si la primarie .
da o plangere serioasa , cu scandal nu doar hartii depuse la registratura .

data viitoare cand chemi politia , ia numele indivizilor care vin si fa-le si lor o reclamatie ca nu rezolva definitiv ,,cazul
E trist dar asa e in Romania

ligeea

Ligeea scumpa, mesele nu le pot desface eu...sunt prinse bine in ciment si apoi, nu e treaba mea: am solicitat la primarie, in prima instanta mi-au zis ca nu se poate, dar nu ma las;
Da, sunt decisa sa ajung si la Poters si la seful Politiei Comunitare sector 6 si sa fac scandal.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Suna la politia comunitara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Chema in fiecare zi politia si trebuie sa vina. Eu sun la sectia de care apartinem cind am cite un grup d'asta vesel sub geamuri si de fiecare data vine un echipaj, da amenzi si imprastie gasca. Daca faci asta absolut de fiecare data cind se aduna isi vor schimba locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nu stiu daca te va ajuta cu ceva, insa mie geamurile termopane imi ofera o foarte buna 'protectie' fonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pai eu stiu cheama politia pana le ajunge de amenzi. Sau sunt puberi cu bani si amenzile nu conteaza? Probabil masa nu e atat de greu de scos daca strangi niste semnaturi de la colocatarii care nu vor sa se amestece, dar vor problema rezolvata.

Acum ce sa zic, in afara de alcool si hasis cred ca toti am fost in situatia de a irita o persoana matura care vrea sa doarma, camd am fost puberi sau adolescenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Cheama politia pana se satura pustii de amenzi si politistii de venit .
Rall, geamurile sunt o solutie, dar pentru noi astia fara clima , vara e sinucidere curata sa stai cu geamurile inchise.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Hmm ... si la noi este o situatie asemanatoare...
Sa incep cu inceputul...
"Taica Negoita" a amenajat parcuri de joaca ptr. copii tot asa .... sub geamurile blocului.
Asaaaa ... sa o luam sistematic!
Ora 7.30 !!! Vin mamicile cu copilutzi.
Nimic rau pana acum... dar... Se duc frumusel doamnele si isi iau doza de cafeluta si Cola , isi aprind piparoasele.. ,puisorii se departeaza de ele si de aici incepe "delirul". Ii sstriga pana ragusesc dar nu isi ridica dosurile de pe banci.
Si striga,.. si striga... pana vine ora mesei . Masa luata in aer liber de catre cei mici in mizeria facuta de ele cu o zi in urma , in fecale de catei si de pisici, coji de seminte, pampersi murdarei...( nu mai intru in detalii).
Tot circul se incheie in jurul orei 15 cand cei mici incep sa planga de oboseala, iar ele.. parca ar mai sta un pic ca nu si-au terminat a 3/4 cafea si nici micile barfitze.
Intru-un final pleaca ...
Nu pleaca mamicile bine ca poposesc copii mai maricei care nu mai necesita supraveghera parintilor..
Schimbul doi de harmalaie incepe in jurul orei15/15.30 .
Astia fiind mai mari incep cu tipete, urlete, injuraturi de la origini pana la...
Frateee ... sa dau in leagane si URLAAAA...
De curiozitate am coborat la ei si i-am intrebat de ce tipa .
Stiti ce mi-au raspuns... Tipa de frica... cica le este frica cand se dau "tare " in leagan .
Buuun astia nu stau mult ... pe la ora 19 se sparge gashca...
Dar.. ce credeti ca avem liniste??? Nuuuu !!! Va inselatiiii!!!
Vin copii de bani gata cu scutere si alte motoare... ADICAA SCHIMBUL 3!!!!
Si dai si omoara saracele motoare... de iti vine sa urliii!! Am incercat sa vb. si cu ei.. frumos ... si s-a lasat cu injuraturi si amenintari din partea lor..
Ca fundal sonor mai avem si o clica de " betivi maidanezi" care din lipsa de job-uri stau pana la 2,3 noaptea cu sticlele in "gat". Va imaginati...
Acum ,cum am incercat sa rezolvam problema.
Pe mamici le intelegem dar... nici chiar asa la ora 7.30...
Trecem cu vederea o data.. (pe zi.. )
"Schimbul doi " reusim si il mai ushuim din cand in caand.
De la "schimbul 3 " incep reclamatiile la politie.
dar binenteles ca se rezolva temporar..
Au binevoit domnii de la "militie" sa le spuna si cine face reclamatie si am primit nenumarate amenintari.
Eeee dar nu mi-e teama.. Sunt constiincioasa si sun mereu la politie...
Am facut reclamatie la primarie si primaria arata cu degetul catre politie si viceversa...
Theiuta am incercat si noi cu rosii , oua, pungi cu apa..
Mi-am cumparat de la tarabutele de le munte prastie si .... sa vezi ce tinta am .... .
Moooama ce misto zboara oole cu prastia....
Dar ce mascarii iimi iaaau ... .

Asa ca parerea mea... mare lucru nu este de facut!!!
Situatia este "imputita rau" de rasu/plansuuu.

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu ai ce sa le faci, ei banuiesc ca stau in acelasi bloc cu tine, nu le poti interzice sa stea afara la bloc. Stateam si noi vara afara tarziu peste 12 noaptea, e nasoala situatia dar nu o poti rezolva. Si la mama la bloc se adunau ( cred ca si acum se aduna ) gasti si stateau pana pe la 1.00-1.30 in fiecare noapte Termopanele ajuta cat de cat dar tot vei auzi ce e pe afara Daca incerci sa le scoti masa si bancile,o sa ai scandal cu restul vecinilor, cred ca si la tine la bloc se iese la o barfa in timpul zilei, se mai joaca un remi,etc.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput