Nou stil de viata (220)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna.

Delia, pe acasa cu baietii...astept sa merg iar la Purcica; ma intrebai cum e: placut dar, cu amandoi baietii, nu stau o clipa locului, .

Tumpi, sunt alaturi de tine, sper sa-ti revii cat mai repede.

Zuzi, ma bucur ca te-ai simtit bine. Nu se vede poza cu tortul.

Tzuni, observ ca n-ai o dispozitie prea grozava. Sunt cumplite durerile de cap, in special atunci cand tin mai multe zile.
Te pup si-ti dau putin din veselia mea, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Delidana...nu stiu daca ma incadrez in lista ...greutatea mea e secret de stat!!!Daca regula este alta ....mu ma supar sa raman musafir (care daca slabeste se vrea laudat ;)))

Pot spune ca am target de -40 kg!
Daca merge asa... intru 'in club" imediat!

Saptamana aceasta am fost Ok, am slabit 1.2 kg fara mare efort.
Singurul lucru care efectiv nu mi iese este cu fructele...nu ma pot limita la 1-2 /zi, Mananc mai multe fructe si nutritionistii zic ca nu e bine (v Mihaela Bilic sustine ca 1 fruct /zi este suficient).

Cu ce sa suplinesc fructele astea?/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adi_dalma
Cu ce sa suplinesc fructele astea?/

cu legume: ardei gras, un castravete, o rosie....sau cu apa. MULTA APA.
Pentru lista poti sa ne spui inaltimea?

Delia, poti s-o treci in lista: cu inaltimea si targetul de -40 de kg. Saptamanal, la raport, notezi cat a slabit.
Ce zici?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata

Delia merci de ceai si spor la

Yubi.. ti-o recomand cu drag. E mult mai buna decat filmul :)

Adi.. nici eu nu ma pot abtine de la fructe As manca numai fructe toata ziua si stiu ca nu e bine (chiar daca nu´s la dieta)
Eu m-am gandit sa ma uit prin magazine ce legume mai sunt (in afara de rosii, ardei etc.) ca de ex brocoli, ridichi, morcovi si sa le las pregatite (spalate, taiate etc.) in frigider cand mi se face pofta. Sa vad daca merge desi ma cam indoiesc la mine la ce innebunita sunt dupa fructe
Si incerc sa beau multa apa si ceai verde..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Am 1.65 m.

Voi incerca si eu sa curat morcovi, sa i tin in frigider si poate poate scapt struguri, mere , piersici.

Rosiile mi se par groaznice anul asta. Castravetii nu au fost fav mei niciodata.
Poate varza si conopida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Bine v-am gasit, doamne frumoase si stilate!

Io-s acasa singurica, restul familiei e la piscina; eu am ramas acasa din cauza de PMS acut - ma simt groaznic si fizic si pshihic. Am facut mancare si acum casc ochii pe net si TV. Am gaist asa: ciorbita de curcan cu toate legumele din lume, pastrav la cuptor cu legume asortate, tot la cuptor (super dietetice toate) si salata de vinete Prajitura o sa o fac impreuna cu Mara dupa-amiaza.

Adi_dalma, eu sunt invers; mananc fructe din constinciozitate, nu neaparat din placere (cu foarte putine exceptii); in schimb, pot sa mananc tone de legume, in orice forma!

Zuzi, cum a fost petrecerea?

Tzuni, te mai doare capul?

Carmen, petrecere frumoasa la Purcica!

Oare ce face Anda acum??

Va doresc un weekend minunat!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, sper ca sunteti toate bine si voi si restul fam...nu am citit din spate, am ajuns aseara tarziu acasa, am sa recuperez insa cand vremea mi-o permite!
am intrat numai scurt sa-i urez lui Zuzi, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta!

cu kilele stau bine, desi am mancat ca o ..., azi dimineata aveam tot 64.8!

va pup pe toate si sa stiti ca mi-a fost dor de voi!
revin cand imi trece oboseala asta cauzata de drum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am votat repede subiectul si acum fug sa din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hm, ce-ar fi de spus....
Zuziliciu din nou
Spor la treburi tuturor si week-end placut!
Noi o sa mergem in vizita la nasa noastra si poate trec si pe la ai mei si maine sper sa evadam afara din oras, macar cateva ceasuri, ca sa ne incarcam bateriile pentru o noua saptamana de munca.

Mergi la inceput

la Iasi ploua, tuna si fulgera...ce m-as plimba prin ploaie, dar sa am umbrela, .

mda...

in seara asta am mancat doua felii de pizza si un baton intreg de Snickers, dezastru total, . S-a zis cu postul meu... in fine, asta e.

Gabriela, bine-ai revenit si odihna placuta. Ploua si-n Bucuresti?

D-na Tzuni cu blog, , v-a lasat durerea de cap? Cu dispozitia cum stati?

Claudia, sa va fie de bine concediul. Si noua ne-a fost dor de tine.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput