Nou stil de viata (220)
Raspunsuri - Pagina 2
tumpi spune:
Zuzilici,LA MULTI ANI!sa fi fericita si implinita,iar visele sa-ti devina realitate.
Carmen,condoleanta pt nasul vostru.
Imi pare rau ca nu am raspuns celor ce au intrebat de mine,dar in continuare sunt undeva sub nivelul marii,asa ca nu am sa intru decat sa uraz La multi ani sarbatoritelor sau in ziua de raport.Imi pare rau,dar in momentul de fata nimic nu poate sa ma ridice,nici macare al meu iubit nu reuseste sa ma scoata de unde credeam ca nu am sa mai pic niciodata.
Un we placut va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Intru in graba sa urez si eu La Multi Ani! Zuzilici-ul nostru, sanatate, fericire si noroc alaturi de printesa ta si sotul tau!
Nu am avut timp azi deloc sa intru, iar acum ma grabesc sa plec acasa, iar apoi in parc cu sora-mea si nepotii, cu role, skate-uri si toate cele.
Va pup si intru pe seara sa citesc si din urma.
CRISCOSTY spune:
La multi ani Zuzi! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
CarmenE condoleante
Crys si Dany
justasmallkiss spune:
"Zuzule",La muuuulti ani cu sanatate si fericire iti doresc,sa ai parte de bucurii si toate dorintzele sa ti se implineasca.
Pup gasca si va doresc un weekend placut.
Zuzilici spune:
Ok! am ajuns si la munca, i-am tratat pe colegi cu bomboane de ciocolata umplute cu Irish Cream, yummy, yummy! si le-am zis ca de fapt le dau de baut nu dulce.
Intre timp am avut si pranzul unde i-am servit cu inghetata de capuccino...si ei m-au tratat cu gratar de pui (piep) si salata si-un tort nemaipomenit de bun. Mouse cake
Asa ca acum ghiftuita bine nu ma gandesc decat la cura de slabire si sport.
CarmenE sicere condoleante si D-zeu sa-l ierte.
Gabi bien-ai revenit!
Noe multuimesc de dieta. Pare simpla si cu bun simt avand in vedere ca poti manca cele mentionate la discretie.
Adi bine-ai venit alaturi de noi. Un de sampanie si pentru tine.
Dragelor aveam mai multe de spus dar am uitat. Revin!
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Ai uitat de la Irish Cream sau de la gratar?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
violeta70 spune:
Buna seara!
Am citit din urma.
Carmen condoleante si Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Asta este legea: ne nastem, traim si murim, fiecare atunci cand ii vine timpul.
Adi bine ai venit printre noi. Cu vointa si multa rabdare se poate slabi. Un exemplu sunt eu, care am slabit anul trecut vreo 20 kg si ceva. Intr-adevar, 40 kg este o cifra care sperie, dar nu este imposibil. bafta multa.
Am fost in parc, ne-am plimbat cu rolele, a fost super.
Maine ii serbam lui Matei ziua, asa ca va urez un week-end cat mai placut.
Pup toate fetele
tlaura spune:
Fetelor, e 3 noaptea, nu am reusit sa adorm pana acum, iar dimineata plecam la socra-mea la Braila.
Imi este asa de somn..., nu stiu de ce nu pot adormi! Am intrata sa va doresc un we cat mai placut! Ne reintalnim luni!
Pupici la toate!
nu reusesc sa scriu mai mult; sunt chiauna!
Delidana spune:
'Neata,
Va astept cu sucuri/cafea, ceai si ce mai doreste fiecare.
Un special pentru Tumpi, poate ne spune si noua cine/ce a suparat-o.
Carmen, ce mai faci?
De mamicadulce mai stie careva ceva?
Zuzi, n-am putut sa vad tortul, poate e mai bine.
Ieri am fost si eu la o zi de nastere, m-am tinut tare pe pozitii si n-am mincat tort, am servit doar un pic din aperitivele preparate dar, ca intotdeauna dupa ce vin de la astfel de petreceri, primul gind a fost "bun, mincam si noi ceva?"
Si ca sa fie totul frumos, mi-am luat o inghetata in drum spre casa ca deh, merit, ca doar am fost cuminte saptamina asta si am fost la sala.
Adi, sa inteleg ca nu vrei sa fii trecuta pe lista? E ok, poti scrie si ca "musafir".
Vio, te-ai dat si tu cu rolele?
Tzuni, ia zi tu cine te freaca la cap.
Va pup, am plecat la sala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan