Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)
Raspunsuri - Pagina 5
aissa spune:
Nu stiu, poate daca aveau sacouri de 1 euro nu imi faceam probleme, nici nu sunt fff scumpe, au balerini din aia de panza, vreo 3 perechi, sor-mea o pereche de balerini din aia de care am luat toate cred (la 13 eur) numai ca nu mai aveau pe alb si i-am comandat maro (si cu 16 eur), si pt mine si Ale cate o pereche de balerini/espadrile... Sumele sunt de cca 50 ron de fiecare dar...mi-e jena mie. Una din ele chiar s-a informat, imi spunea ca a citit undeva, nu stie pe ce forum (probabil aici ) ca au fost probleme cu LR si ca s-au pierdut colete si au ramas unii cu banii dati... Chestii din astea.
Oricum mi-e invatare de minte, nu mai comand pe numele meu pt altii.
Si eu cred..inca...ca or sa vina avand in vedere brambureala care e clara la acest rand de reduceri dar totusi...trece luna si nu vine nimic... Te pomenesti ca o sa primesc comanda din 1 august inaintea asteia din 10 iulie.
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Ba da Da' in comanda de pe 17. Cine stie cand o veni... Eniuei, ai la mine un sacou galben 38 cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
ce bineee!!! multumesc mult!!! da'ce bine m-am nimerit!
eu cand m-am trezit sa comand nu mai erau ...
30+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Da, nushu, am comandat 2 "sacoaie" 38 pt. 2 colege, am sa-i dau numai uneia pt. ca "asa am primit draga. Probabil ca l-am luat ultimul. Si, oricum, ce vreti sa fiti imbracate la fel ca de la o casa de copii". E, ce zici, merge spiciu asta?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Da, nushu, am comandat 2 "sacoaie" 38 pt. 2 colege, am sa-i dau numai uneia pt. ca "asa am primit draga. Probabil ca l-am luat ultimul. Si, oricum, ce vreti sa fiti imbracate la fel ca de la o casa de copii". E, ce zici, merge spiciu asta? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
esti fenomenala!!! chiar acum ma gandeam cum de ai tu un sacou in plus??? si chiar m-am gandit: "sa vezi ca trage teapa unei colege"ca alta explicatie nu gaseam
da, deci sunt total de acord cu spiciu' iti raman datoare
30+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Nooo, sorry, tot eu raman datoare. Sau nu raman. Platesc diferenta.
cristina d.
Ioana13 spune:
Am primit colet din 14.07. azi sosit la posta, in 29 trimis din franta. revin cu amanunte, dupa ce culc copilu
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Nooo, sorry, tot eu raman datoare. Sau nu raman. Platesc diferenta. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
sigur!! ba mai dau eu o praji pe deasupra!!!
dati-mi si mie o parere : m-am imbolnavit acum cu VS sa comand la ei dar taxele vad ca sunt destul de mari(nu atat cele de transport cat cele vamale) oare se merita sa ma bag?? este vreo doritoare pe aici eventual sa impartim taxele?
30+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Nushu, eu am mai zis, dar poate n-ai fost pe faza: am o colega care comanda de la VS. Mai, mie nu mi-a placut nimic in mod deosebit. Lucruri facute in China (sigur si la LR sunt chinezarii, dar pretul...), in general "fatoase", dar ca si calitate nu-mi par extraordinare. Colega mea si-a luat prin toamna un pardesiu scurt, dintr-o stofa care are si lana. L-a purtat de cateva ori si deja clapa de la buzunarul din dreptul posetei se rosese. In orice caz, eu zic ca nu-si justifica pretul final. Daca s-ar primi prin posta (la op cu vama), ai avea sanse sa scapi fara taxe sau cu taxe f.mici, dar cum sunt aduse la usa de UPS, iti iau si TVA si taxe vamale. Parerea mea e ca "nu se merita"
EDITEZ ca sa zic ca pretul final, cu taxe a fost de aproape 4 mil.jumate.
cristina d.
Jasmine spune:
nici eu n-am primit azi nimic,maine nu cred ca sunt sanse ca e sambata si luni plec la mare.Dumnezeu cu mila,sper sa vina coletele si sa ma si astepte,sa nu aflu ca posta mi le-a trimis inapoi.Stiu ca regula e sa le tina o luna (si sa platesc taxa de magazinaj) dar nu m-as mira foarte tare daca nu mi le-ar tine.
Cel mai tare ma oftic pt ca erau lucruri de vara si uite acum trece sezonul.Aveam in colete si niste chestii pt la mare,printre care un super slip cu Burt Simpson pt pitic.La revedere,anu' asta nu mai apuca sa-l poarte si la anu' probabil ii va fi deja mic.
miki68 spune:
Jas, da' macar poate ti le ia cineva de la posta. Chiar daca nu le mai poate purta copilul, le vinzi, dar sa stai sa te rogi de LR sa nu-ti dea cec ci bon d'achat pt. ca s-a intors coletul la ei...
cristina d.