Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici azi nu am primit nimic...asa ca m-am decis, dupa nenumarate intrebari, sa le dau colegelor mele saptamana viitoare banii inapoi, deja e o luna de la comanda din 10 si mi-e jena. Eu stiu mersul LR dar altora li se pare probabil aiurea asa ca n-am ce face, n-am chef sa para ca fac eu afaceri ciudate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Aissa, stiu ce zici! Si eu am comandat sacouri galbene si tunici de-alea galbene la 1 euro pt. niste colege, insa le-am zis sa-mi dea banii cand vine comanda, tocmai pt. ca stiam "seriozitatea" LR. Oricum, pana marti cand am intrat in CO, m-au innebunit de cap:"da' n-a venit inca coletul?" Si pentru ca e vb de vreo 6 colege, iti dai seama cat e de stresant. Noroc c-am intrat in concediu si le-am zis ca le caut eu cand vine coletul.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu astept inca 4.07 si 10.07 dar ciudat...nu ma mai impacientez ca alta data.

Mergi la inceput

Nici eu nu ma impacientez, insa, trebuie sa recunosc, sunt nerabdatoare sa primesc lucrurile care sunt de sezon. Dar, in ritmul asta, cred ca am sa le port la vara viitoare

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Nici eu nu ma impacientez, insa, trebuie sa recunosc, sunt nerabdatoare sa primesc lucrurile care sunt de sezon. Dar, in ritmul asta, cred ca am sa le port la vara viitoare

cristina d.

sa vezi ce fain e sa le porti dupa 2 veri ca si eu am tricouri si fuste de vara trecute , comenzi care au venit tarziu si n-am mai paucat sa le port si anu'asta cu burtoiu nici gand sa le port asa ca voi fi demodata vara urmatoare

nici eu nu ma impacientez cu coletele, drept dovada azi nici nu m-am dus sa vad daca a venit ceva si nici n=am avut pe cine sa trimit...dar luni sigur o sa va dau pe spate cu 2 colete

aissa uite de asta eu nu comand nimic la nimeni, ca sa nu fiu nevoita sa dau socoteala de parca ar fi afacerea mea...ce am mai luat pt sora mea si pt nepotica dar alea asa de la mine si tot ma stresa cand vine coletu??pai ce ai dat vreun ban?? si olinistesc rpd

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

sa vezi ce fain e sa le porti dupa 2 veri ca si eu am tricouri si fuste de vara trecute , comenzi care au venit tarziu si n-am mai paucat sa le port si anu'asta cu burtoiu nici gand sa le port asa ca voi fi demodata vara urmatoare

30+ DAVID-MIHAI

As vrea si eu sa aman purtarea boarfelor LR din acelasi motiv ca al tau, dar cum nu mai e posibil... le vreau cat mai repede

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonlight

Doamnelor si domnilor!! Se poate!! Am primit comanda din 4 iulie, cea care dupa spusele lor a fost trimisa pe 10 iulie. De fapt a fost trimisa pe 17...
A venit o cutie foarte rupta, in sac, dar spre surprinderea mea, nu lipsea nimic.

Acum ma intreb ce se intampla cu cea din 30 iunie! Mai astept din 17 si 26 iulie. La cat mai multe colete!

Exact aceeasi situatie si la mine, cu singura diferenta ca era comanda din 6 iulie. Cutia rupta intr-un sac sigilat si cu o eticheta "reambalat la oficiul Bucuresti tranzit" sau cam asa ceva.
Pana am ajuns acasa sa vad am fost convinsa ca sigur s-a volatilizat ceva, dar.. surpriza: tot ce e pe factura e si in colet.
Mai astept din 9 iulie, dar acum mi-a mai venit inima la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:

30+ DAVID-MIHAI

As vrea si eu sa aman purtarea boarfelor LR din acelasi motiv ca al tau, dar cum nu mai e posibil... le vreau cat mai repede

cristina d.

totusi un am le-am amanat din cauza intarzierii cu csre trimit ei coletele

nu ai comandat cumva vreun sacou de ala galben in plus??un 38?

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Citat:
nu ai comandat cumva vreun sacou de ala galben in plus??un 38?

30+ DAVID-MIHAI

Ba da Da' in comanda de pe 17. Cine stie cand o veni... Eniuei, ai la mine un sacou galben 38

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

, rochia tunica cu care ai facut ravagii ai luat-o 34 sau 36? asa sunt masurile, nu e 34/36, si stiu ca eu port o masura mai mare decat tine

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

36, scuze; am luat-o la prix rond si masurile incepeau de la 36; acum vad ca au bagat si 34.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput