SUPERDIETA ***27***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

a, apropos de cupluri, un banc cu Mr&Mrs Smith

Il pun in engleza, ca daca traduc finalul se pierde din farmec, unele lucruri mi se par mai putin vulgare in engleza

Mr. Smith went to the Doctor's office to collect his wife's test results.

Receptionist: "I'm sorry, sir, but there has been a bit of a mix-up and we have a problem. When we sent the samples from your wife to the lab, the samples from another Mrs. Smith were sent as well and we are now uncertain which one is your wife's. Frankly, that's either bad or terrible."

Mr.Smith: "What do you mean?"

Receptionist: "Well, one Mrs. Smith has tested positive for Alzheimer disease and the other for AIDS. We cannot tell which is your wife."

Mr. Smith: "That's terrible! What am I supposed to do now?"

Receptionist: "The doctor recommends that you drop your wife off in the middle of town and if she finds her way home, don't f**k her."

Acestea fiind zise va pup pe toate de nu va vedeti!

A! si foarte important: va astept pe TOATE la raport, cu date complete si toate cele!

O seara frumoasa sa aveti!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Bancu-i tare de totDe abia ma abtin sa nu-mi trezesc consortul sa il spun....
Datele mele sunt 1,58m...38ani....52kg si aspir la cele 49kg ale mele de acum doua trei luni.
Ai dreptate ,nu am pus poze de doi ani.Activez de vreo doi ani la topicul montignacelor ,fetele ma stiu si nu mi-a trecut prin cap sa mai pun niste poze.Vad eu zilele astea cum ma comformez...
Pana atunci fetele ...mai puneti imaginar la poze trei kg ( in jurul taliei toate...),par mai lung si cateva riduri...Scotocesc eu dupa poze ...macar cu Gabita cel nazdravan
Si tot intreba Ralu de meniu,azi am mancat asa:
MD cafea+lapte 0% ,omleta cu legume (ceapa +ardei verde fideluta calite si doua oua)
P conopida la cuptor( buchetele de conopida fierte +branza 0% + oua+ulei de masline+verdeata multa)
Gustare:iaurt 0%+indulcitor+esenta vanilie+gelatina(iese o chestie acceptabila,daca nu eram faza 1 SB puneam gem fara zahar ,chiar azi am facut gem de prune ....)
S O conserva de ton in suc propriu cu salata verde maruntita,ceapa,ardei gras si rosii( fac niste amestecuri de se tot mira colegul meu de pat adica sotul)
Cred ca e un meniu compatibil cu stadiul B din Superdieta...
Va pup,fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata la raport!

Am incheiat faza A, de 2 saptamani. Rezultat azi: 95,3 kg! Pierdere per total, de la inceput, 4,7 kg. Deci primesc 4 floricele!Merg la inceput sa vad ce am voie in faza B. Deocamdata ma delectez cu o sana.

April, nu plec nicaieri deosebit in concediu. Doar la mama, la Constanta, sa-l duc pe David la plaja. Sotul meu nu are concediu, dar deja a remarcat pregatirile mele....si planuieste o vizita la mare in week-endul cu 30 august.
Eu ma gandesc ca am mare noroc cu vacanta asta. La mama acasa, fara sot, sansele sunt aproape nule sa nu ma tin de dieta. Asa ca abia astept sa raportez muuult mai putine kilograme peste 2 saptamani. De fapt, abia peste 3 voi avea un raport cu adevarat, ca nu-mi car cantarul cu mine.

Maine plec la Timisoara. Doua zile si 75 de persoane pentru interviu...mama mea!Noroc ca am dezlegare la peste, sper sa ma descurc.

Mai intru eu. Pana atunci, pupici tuturor si spor la dieta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

'Neata la fete! Fete slabe, nu?

Ms breto. Inima mea imi spune ca va fi, insa ceva foarte ‘subtire’: familia, nasii si vreo 2-3 prieteni. Undeva la o manastire. Asa-mi doresc.
April, nu-s suparata pe barbat-miu. Asa e el. Si eu am devenit ca el. Iar casatoria in fata lui Dumnezeu, va fi numai ca nu stiu cind. O sa fie ceva stabilit ‘la foc automat’. Sanatate sa fie!
Ralumat, multi ani fericiti si in continuare. Si soacra mea isi doreste sa trecem pe la popa. Dar nu ne preseaza. Stie ca fiu-su nu vrea, si ca el nu va lua niciodata o hotarire in legatura cu acest subiect, si ca totul depinde de mine. In ceea ce-l priveste pe sot, nu va avea de ales cind ii voi spune: ‘vezi ca peste 2 saptamini mergem sa ne cununam’ …
Cristinuta, daca papi conta de 12 ani, inseamna ca imi poti spune si mie ce sanse am eu ca sa iau examenul de acces, luind in considerare ca n-am facut contabilitate deloc. Din cite am inteles, examenul e f sever si greu. Si daca nici experienta nu am, cred ca pot sta linistita acasa….

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Am uitat de raport.
Astazi, 20.08.2008, fix 77kg. Dupa o saptamina de dieta, tot 77, slabit 0 kg. Insa si dieta am tinut-o ... din parti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_G

Am uitat de raport.
Astazi, 20.08.2008, fix 77kg. Dupa o saptamina de dieta, tot 77, slabit 0 kg. Insa si dieta am tinut-o ... din parti

Pai tot e o realizare, ca nu e nimic in plus. Incet-incet, te vei mobiliza tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Oana,chiar daca am fost ani buni contabil sef( si iti dai seama ca stiu ceva contabilitate) nu am atestatul de expert....Cand am avut ceva vreme pentru asta nu am avut vechime sa ma inscriu,cand am avut vechime aveam un program infernal la serviciu...si cand toate s-au potolit...am ramas gravida...si de vreo cinci ani asta mic imi rapeste tot timpul.Intr-o vreme se recunostea vechimea la locul de munca si te putei prezenta la examenul final....apoi nu.Eu trei ani nu am mai avut chef sa ma plimb pe la CECCAR,mai ales dupa ce am facut doua facultati.Si niciodata nu mi-am dorit sa fac contabilitate pentru diverse firmulite care pentru 2 milioane de lei vor sa faci minuni si tu nici nu esti prezenta la firma sa vezi ce se petrece cu adevarat acolo.Am preferat un loc permanent la o firma sa stiu tot ce misca ...daca tot raspund...
Asa ca nu stiu cum sunt examenele,n-or fi mai greu ca la facultate.
Teoria se invata ,practica te omoara....stiu experti proaspeti care ma intrebau lucruri banale.Tot asa poate as avea o surpriza sa dau examenul si sa nu-l iau.
Nu te descurajez,deocamdata incearca sa iei examenul....mai tarziu cine stie unde te mai duce viata...daca ai atestatul il ai si e bun luat.Daca o sa vrei sa profesezi iti recomand sa te asezi pe langa cineva(daca n-ai,te angajezi la o firma de contabilitate).Eu meseria nu am invatat-o la facultate ci la serviciu si cu cartea in mana noaptea cand aveam ceva mai deosebit de rezolvat.
Bafta Oana si nu te lasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

oana G -De anul acesta s-a schimbat metodologia la admitere, ma refer la conditiile de admitere la examenul de la stagiu in sensul ca nu mai tb. sa ai vechimea minima de 3 sau 5 ani, poti sa dai examenul imediat dupa ce termini licenta . Intra pe situl ceccar.ro.Bafta daca asta iti doresti!
Examenul de acces il poti lua daca studiezi cartile lor aparute. intra pe www.conta.ro pe forumul de acolo si vezi ca sunt destule intrebari si raspunsuri legate de ce intrebi.

Deocamdata ma mentin, greu dar rezist ispitelor de genul prajituri si delicatese aduse de colegi la aniversarea lor.

cristinuta- ti am admirat pozele, arati bine si ma intrebam ce ti mai tb. superdieta asta. Eu cel putim am de muncit o gramada.

ralumat- felicitari pt kg date jos pana acum. Sunt convinsa ca puteai si mai mult dar e ok .Acum sa nu dai cu rosii dupa mine ci sa ma iei la rost peste doua saptamani mai bine.Sper ca stii de gluma.
Stiu de anul trecut parca in prima saptamana una dintre fete a reusit performanta sa dea 6 kg. Mama eu pe atunci imi faceam calcule ca pana la data cutare voi fi slabaaa, dar mi a trecut rapid vazand ca la mine nu functioneaza chiar asa....
Stiti cum e nemultumitului i se ia daru.
Bafta la interviuri , pe cate locuri candideaza cei 75?

Bafta la toate fetele la slabit si la tot ceea ce va doriti voi!

Mergi la inceput

hello-hello!

intru rapid sa va invit pe toate la raport si sa vizionati cateva poze cu www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">nasicul meu cel mic

va pup pe toate si revin !

April

Mergi la inceput

hop si eu napoi ca vad ca nu va-nghesuiti la raportari!

am umblat la listuta si am trecut toate ambitioasele care au declarat ca au inceput dieta, fie ea SD sau SB- cum ziceau si restul fetelor-cu rezultate sa fie!

Maine fac update-ul dupa raportari asa ca va astept sa va faceti curaj si sa scrieti ce ati realizat-sper sa se umpla de flori. Mercedes, de tine stiu-te astept luni cu raportul!

Mihaelk, sa stii ca nu te-am trecut inca pe listuta ca a ramas ca revii cu datele dupa ce te apuci de treaba. Nu te-am uitat.

Mai fetelor, dar ce se intampla cu Aida, Anuska, Isa? Tac malc in ultima vreme.Sper sa fie prin concedii si sa se distreze; daca nu sunteti plecate intrati fetelor si dati de veste despre voi!

April

Mergi la inceput