Traim intr-o lume nebuna!!
Raspunsuri - Pagina 3
Amina_Marina spune:
Si eu am primit mesajul plus telefon de la scoala. Eu, totusi cred ca e la misto si, sper sa fie la misto.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Si eu am primit mesajul plus telefon de la scoala. Eu, totusi cred ca e la misto si, sper sa fie la misto. ............................................. Doi Trandafiri Albi, in Rasaritul Primaverii. ........................... Reflexia luminii pe suprafata apei se misca neincetat. totusi luna straluceste si nu pleaca nicaieri ea sta, dar se misca. |
Sa inteleg ca esti in japonia,chiar in Shizuoka???
Da,si pe mine m-au sunat seara dar mormaita aia nu m-a lamurit deloc!cind i-am cerut detalii a schimbat vorba...ceva de genul "a,nuuu,nuuu..."
apoi am sunat doua vecine care mi-au zis despre ce este vorba!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
Amina_Marina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
Sa inteleg ca esti in japonia,chiar in Shizuoka??? Da,si pe mine m-au sunat seara dar mormaita aia nu m-a lamurit deloc!cind i-am cerut detalii a schimbat vorba...ceva de genul "a,nuuu,nuuu..." apoi am sunat doua vecine care mi-au zis despre ce este vorba! Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita |
Da. Si inca mai sper. Buna treaba cu portarul dar aici e mult de discutat si trebuie vorbit cu primaria ( Shi).
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
hannen spune:
Nu stiu de unde trebuie inceput,cert este ca trebuie facut ceva!Eu m-am revoltat rau anul trecut la doua "drame" TV unde nu era nimic de vazut decit noi idei pt. "micii" monstri!Poate le-ai vazut!De fapt una e mai veche,de vreo 2-3 ani ,cu elevi de scoala primara.Cealalta cu liceeni care se "ijimereau" cit mai crunt!
Cum poti tu om sanatos la cap sa produci asemenea rahaturi si tu televiziune "serioasa" sa le arati poporului(si la ore de audienta...21:00~) cind zilnic auzim de atitea cazuri de ijime,atitea sinucideri din cauza asta!
Alea ce erau,idei noi pt. ca altfel nu-i consider pe copchii aia!
Atunci am fost f. nervoasa!Am incercat sa aflu cum sa procedez,unde se poate face o "plingere" impotriva filmelor de genu`
Dar nimeni nu a manifestat interes!Asa ca mai astept,n-am renuntat la idee,ma gindesc ca totusi trebuie sa existe un punct de start/un mod de a actiona!
visez frumos?Sau am cosmaruri?
hannen spune:
Aaa,si faza cu portarul!Pai un portar ne trebe`?Ca-l lasa lat daca e unul pus pe fapte mari.
eu as zice ca ne trebuie protectie adevarata...
P.S ca uitai,da` secretoasa mai esti!
stefaniya spune:
Mai,mie mi s-a facut parul maciuca de ce citesc la voi.Cati nebuni merg intr-un loc cu scopul de a omori cat mai multi oameni In ce lume nebuna traim!
Hannen si celelalte in situatia respectiva,eu va inteleg temerile si e normal sa va panicati,oricine ar face-o.
Si eu care vedeam Japonia ca pe o tara foarte linistita!
ElenaGiulia - sper ca sunteti in siguranta!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
hannen spune:
Stefanya,japonia a fost cindva o tara linistita cind nu-ti era teama sa mergi noaptea pe strada .Din pacate in ultima vreme violenta,crimele...au luat amploare!
Este intr-adevar ingrijorator!
try spune:
Pai portarul nu poate muri? Sau presupusul viitor ucigas daca a zis ca omoara doar copii o sa-l ierte pe portar!
Ma tem ca o protectie adevarat la care te gandesti tu Hannen e aproape imposibila. Si ma gandesc oarecum si la impactul pe care-l poate avea aceasta protectie pana-n dinti asupra psihicului si perceptiei copiilor. aia nu mai e scoala daca la poarta stau 3 badigarzi cu pustile pe umar si pistoalele-n sosete, daca spaima si frica va caracteriza parintii si educatorii.
Trebuie gasit undeva un balans, nu trebuie neglijate astfel de amenintari in nici un caz, dar ma tem ca si ca o protectie/paza iesite din comun/normal (din normalul zilelor noastre) poate produce destule efecte negative, care initial pot trece neobservate.
Nu stiu ce cale de mijloc ar putea fi gasita. Nu sunt nici pentru a lasa lucrurile la voia intamplarii, dar nici pt o protectie exagerata.
Imi inchipui hannen de sperietura din sufletul tau ca mama. Banuiesc ca vigilenta personala pana la urma ramane cea mai buna paza. Adica tu sa fii cu ochii-n patru si sa-ti instruiesti copii, fara insa a-i speria sau a le induce temeri prea mari. Poate insotiti la vizitele la prieteni, sa nu plece nicaieri fara tine, parintii prietenilor sa nu presupuna ca e ok sa mearga cu copiii in parc (inclusiv ai tai) fara sa te intrebe in prealabil etc. chestii de genul asta. Macar pana trec niste luni bune si dispare riscul amenintarii.
principe spune:
mie mi se pare normal ca institutiile scolare au pus in garda si parintii,mai ales ca este vacanta si sunt activitati ptru copii in multe alte institutii nescolare.
toata societatea trebuie sa fie mai vigilenta,nu numai scoala sau numai parintii.
ma gandesc ca exista un serviciu de inteligenta pus in miscare, daca treaba este atat de groasa.
securitatea scolilor nu trebuie sa fie reprezentate musai de persoane inarmate ca la razboi..sunt persoane imbracte civil, agenti de securitate civila.
cat despre programele japoneze,este suficient sa vedem desenele lor animate si sa ajungem la concluzia ceva este inneregula cu ei ..aproape toate personajele sunt razboinice ,cu fete schimonosiote de ura..eu nu l-as lasa niciodata pe fiul meu sa vada asemenea idiotenii.
fetelor multa linste sufletesca si DD sa va pazeasca familia si sa pazeasca toata lumea de astfel de tragedii!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
hannen spune:
try,multumesc pt. incurajari!
Eu ma gindeam la ceva gen intrare (gate-ul principal al scolii) securizata,adica sa nu intre nimeni strain in curtea scolii,usile scolii inchise,citiva oameni de paza,normal ca nu imbracati si "aranjati" gata de razboi.Nici n-ar fi posibil,pt ca din cite am inteles aici nici politia nu are voia sa traga.Vad ca au port arma,dar ce-o fi inauntru nu stiu,poate pistoale ca`n Nea Marin Miliardar de alea de ciucalata!
Exact cum a zis principe.
cit despre desenele animate,hmm,asa e si sunt surprinsa cit de faimoase sunt desenele animate japoneze in toata lumea...