Traim intr-o lume nebuna!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Hannen iubita m-ai speriat si eu care vroiam sa-mi pun pitica la scoala din septembrie,gata renunt.
Eu si asa aveam o frica ca tot aud de tot felul de nebuni dar dupa mesajul tau a fost ultima picatura de apa pt a umple paharul si a ma face sa renunt.
Multa forta iti doresc ca stiu prin ce treci,pupicei!!
Sunt alaturi de tine,gambate ne!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Eu as introduce un program obligatoriu de verificare psihica, cam la fel cu analizele obligatorii.Iar cei ce prezinta pericol, trebuie inchisi si tratati!

Pai pe mine m-a atacat lumea la sugestia interzicerii fumatului ca interzicere a unui drept fundamental al omului. Ce spui tu o sa para desprins din 1984. Ideea ta ar fi perfecta intr-o lume perfecta,dar in cea reala lasa loc pentru abuzuri.

Mey, eu cu cei care fumeaza nu am nimic atata timp cat nu zboara capetele oamenilor din cauza asta.
Mi se pare infinit mai pericuos un bolnav psihic pentru societate,decat un nene care isi fumeaza pipa.
Dar cum nu de fumat e vorba, eu mai zic odata ca un program de verificare spihica ar fi bun.
Asa cum ne facem analizele la sange,la ochi-pentru scoala de soferi, la piele daca lucram in alimentatie publica, asa cum suntem inregistrati peste tot si figuram cu grupa sanguina,RH-ul, boli venerice..etc, de ce nu am fi controlati si la cap?
E pana la urma o chestiune ce tine de sanatate si mai ales de siguranta celor din jur.
La scoala de soferi exista teste psihologice? pai atunci?

Ce e rau in asta? Macar chiar s-ar descoperi mult mai devreme copiii cu intelect intarziat,ar putea fi ajutati in scoli speciale nu lasati repetenti in scolile ´´normale´´,pusi sa invete pana se dau cu capul de pereti.Asta ar fi doar un exemplu.

S-ar descoperi mai devreme persoanele agresive sau cu boli psihice care pot pune in pericol pe ceilalti.
Nu inteleg de ce ar fi vorba de un abuz...e un control medical ca oricare altul,ar fi o evidenta clara si persoane ca Hannen de exemplu nu ar mai transpira in fata unui mail de genul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Aici in America asta este de asemenea o frica continua, din pacate! Acum doua saptamini (sau 3, nu mai stiu) in micul orasel unde locuiesc eu, un individ a intrat intr-o biserica dintr-o zona buna a orasului dumineca dimineata la ora 10 cind era plin de lume, in timp ce copiii prezentau ceva program de cintece, si a inceput sa traga. A impuscat 8, doi au murit, din fericire nici un copil desi era plin de ei pe scena. Cind a vrut sa reincarce arma au sarit niste barbati pe el si l-au imobilizat. Deci daca nici in biserica nu mai avem siguranta...ce sa mai vorbim de alte locuri. Orice ar spune oricine armele ar trebui interzise. Da, baietii "rai" tot pun mina pe ele, dar nu e chiar asa usor, ca in tarile unde sunt interzise mai rar auzi de asa grozavii. In Japonia e legal sa ai arma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Oare nu puteti voi ca parinti sa cereti introducerea unui post de portar sau ceva de genul asta ?Adica cineva care sa-i legitimeze pe toti cei care intra in scoala.Macar pentru o perioada .Pana il prind pe nebunul cu mesajele macar.

Este totusi o lume prea nebuna pentru ca sa fie lasate usile deschise pentru oricine cand e vorba de copiii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Neatza fetelor!

O iau de la "coada"!aiamoni,slava domnului ,portul de arma este interzis,dar asa cum ai zis si tu, "baietii rai" fac rost de ele.
Au fost si aici recent(anul trecut) trei incidente parca!Poate chiar patru!Majoritatea intre "yakuza".S-au impuscat intre ei!Iar unul si-a sechestrat familia nush cite ore,peste 24 -48!A impuscat vreo doi polististi din cei care au incercat sa se apropie de casa.Copiii(mari deja)au fost si ei raniti doar.Au reusit sa-l prinda datorita unui copil sau sotia ,care a fugit pe geamul de la baie...ceva de genul asta!

si aici e plin de timpitzi.
Faza e ca nu stiu la care scoala o sa actioneze.S-a referit in general,ca el o sa mearga la o scoala de prichindei sa omoare citi mai multi.Si-a exprimat clar intentia de crima...dar unde,nu se stie!

Si da,e tragi-comic!Iti spune sa ai grija de copil!Bine,bine!Io am,il duc si-l aduc de la scoala personal!Dar in timpul orelor ce fac?
Ma pun de straja in fata scolii?Sau angajez eu bodyguard personal daca imi vreau copilul in siguranta!??
Chiar ca te apuca paranoia pt. ca sistemul lor e unul cam cu lacune in ceea ce priveste siguranta dar si "rautatile" copiilor.In plus,astia au mania de a copia tot ce-i "deviat".
Daca a comis unul o crima,trebuie sa se gaseasca cel putin o duzina care sa faca la fel,sa arate ce cool sunt ei...

Cazul de care povesteam ca s-a intimplat acum 2 -3 luni poate.Un diliu,ca normal n-are cum fi,a decis sa mearga in tokyo(Akihabara) sa omoare citi mai multi oameni.A inchiriat un truck pe care l-a "intepenit" in puhoiul de lume si dupa ce a lovit un taxi s-a dat jos si cu un cutit de vinatoare s-a pus pe injunghiat "voiniceste" in stinga si`n dreapta .
Cadeau oamenii jos unul dupa altul,aglomerat fiind nu reuseau sa-si dea seama ce se intimpla.
Au fost 17 victime printre care si politisti,nu mai retin daca 10 au murit si 7 au "scapat" sau invers.Oricum,cei care au scapat.au "scapat" cu hepatita C,pt. unul din cei injunghiati era infectat ...
De atunci s-au gasit destui nebuni care sa-l copie,chiar femei.Si faza e ca asta a scris totul pe net.

Elena-Giulia,si ce faci,nu o mai dai la scoala?De ce in septembrie?La noi anul scolar incepe in aprilieam auzit ca ar fi si varianta cu sept.insa nu cunosc detalii.la scolile private/internationale cumva???

scuzati greselile,scriu in mare viteza pina nu ma lasa risnitza

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Da fetelor,total de acod cu paza!Eu as cere paza non-stop a scolilor.Porti si usi inchise,siguranta maxima.
Dar ce naiba sa fac de una singura?Ca pe toti ii apuca protectia de odrasle dupa ce un nebun casapeste unul,doi.Urmatoarele 2-3 zile le vezi pe toate cu copiii de mina la scoala...dupa aia pauza,totul revine la normal!!!Se uita tragedia pt. cei neimplicati direct!

Al meu vrea sa ceara si supraveghere video
Nu ca-i tare?I-am zis,te-or pune sa le sponsorizezi scoala cu camere video daca ai atitea pretentii.
Nu-i vorba,au ei vreo citeva,dar nu de ajuns.Eu am vazut vreo 4 monitoare de pe coridoarele scolii...in fine,chestia ca poti intra in scoli ca la tine acasa e super reala si alarmanta.

A,si eu chiar nu stiu care-i faza cu chinezul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Hannen,eu vroiam sa o inscriu din septembrie la o gradinita particulara,la asta se fac inscrieri oricand,nu numai in aprilie.Dar acum nu mai am curaj si oricum are doar 4 ani o sa mearga la scoala cand plecam in Brazilia deci sigur o mai tin 2 ani langa mine si apoi vom vede.Daca ar fi dupa mine si as fi milionara profesoara acasa le-as pune dar cum e imposibil o sa trebuiasca sa ne multumim cu scolile care sunt si sa ne rugam la dumnezeu sa nu se intample nimic,pupici!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hannen imi inchipui ce speriata esti!

M-am socat si eu de cazul din Akihabara si femeia din Hiratsuka,mai ales ca Hiratsuka e aproape de mine si cateodata mai fac cumparaturi de acolo,bine ca nu merg cu trenul
Sau acum 2-3 luni cand un tanar s-a urcat intr-un autobuz pe autostrada Tomei si a pus cutitul la gatul soferului doar pentru ca s-a certat cu tac-su si a vrut sa faca ceva sa il supere Bine ca nu au fost raniti!

Scoala a trimis mail-ul sa se spele de vina in caz ca...
Zau ca ar trebui TOTI parintii sa ceara masuri de protectie adecvata.
La gradinita lui David sunt camere de supravegheat in parcare si curte,camere care pot fi vazute de parinti pe net,cu parola desigur. Asa ca deocamdata eu sunt linistita dar cand va incepe scoala...

Numai bine va doresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ElenaGiulia

Hannen,eu vroiam sa o inscriu din septembrie la o gradinita particulara,la asta se fac inscrieri oricand,nu numai in aprilie.Dar acum nu mai am curaj si oricum are doar 4 ani o sa mearga la scoala cand plecam in Brazilia deci sigur o mai tin 2 ani langa mine si apoi vom vede.Daca ar fi dupa mine si as fi milionara profesoara acasa le-as pune dar cum e imposibil o sa trebuiasca sa ne multumim cu scolile care sunt si sa ne rugam la dumnezeu sa nu se intample nimic,pupici!!

Ajutati-o pe Sosonica!

Elena,in primul mesaj ai scris ca vrei sa o inscrii la scoala,de aia m-am mirat!A fost probabil o greseala luata de "valul" de relatari care mai de care mai grozave!
Da,gradinitele ,cresele ,de stat sau particulare primesc copii tot timpul anului daca au locuri vacante.

Stefania,exact!Scoala "se spala " pe maini,de genul "noi v-am zis..."
Bine,bine,noi am inteles,ne protejam copiii acasa,dar la scoala ei ne ofera garantia ca ccc copiii nostri sunt in siguranta???

Eu am mai auzit de doua cazuri anul trecut,un copil de doi ani de mina cu mama,la un coltz,efectiv un colt,(stii cum sunt aici casele si stradutele astea inguste) un dement a injunghiat copilul.
Iar altul a injunghiat un bb in carucior in supermarket cind maica-sa impingind la carut facea cumparaturi!
si de "teribilul" ala pe care tac-su nu l-a bagat in seama am auzit...si citi nebuni n`or mai fi si cite grozavii nu s`or mai intimpla si de care n-am auzit si nu vom auzi.Poate e mai bine asa,ca ajungi sa nu mai iesi din casa!

Acum scolile au anulat "piscinele"(mersul obligatoriu)pina pe 13.Amira are pe 11 si 12 doua ore unde prezenta este obligatorie.
Sa vedem ce mai zic "autoritatile",dar eu tot nu inteleg de ce au anulat pina pe 13?Ce ,dupa aia ii trece nebunia lu` "musiu"?
Iar copiii care merg la "azukari"(cum ii zice la clubul ala unde profesorii au grija de copiii ai caror parinti lucreaza pe durata vacantei, in schimbul unei sume de bani)?
Pe aia oare cum ii protejeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aiamoni

Aici in America asta este de asemenea o frica continua, din pacate! Acum doua saptamini (sau 3, nu mai stiu) in micul orasel unde locuiesc eu, un individ a intrat intr-o biserica dintr-o zona buna a orasului dumineca dimineata la ora 10 cind era plin de lume, in timp ce copiii prezentau ceva program de cintece, si a inceput sa traga. A impuscat 8, doi au murit, din fericire nici un copil desi era plin de ei pe scena. Cind a vrut sa reincarce arma au sarit niste barbati pe el si l-au imobilizat. Deci daca nici in biserica nu mai avem siguranta...ce sa mai vorbim de alte locuri. Orice ar spune oricine armele ar trebui interzise. Da, baietii "rai" tot pun mina pe ele, dar nu e chiar asa usor, ca in tarile unde sunt interzise mai rar auzi de asa grozavii. In Japonia e legal sa ai arma?

Da, este dar lumea nu prea cumpara, doar cei pasionati de vinatoare de ciori.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput