Plata on line - Bimbomarket
Va salut pe toti cumparaciosii on line !
Sunt incepatoare in domeniu , nici nu inteleg prea bine lb. italiana si as avea nevoie de ceva informatii .
Am parcurs aproape toti pasii pt. o comanda on line de pe site-ul www.bimbomarket.it.
Am ajuns la completarea nr. cardului (folosesc un MasterCard)si nu sunt sigura ce numere trebuie sa scriu la casuta specifica denumita "numero" : scriu cele 16 numere, metalice , de pe fata cardului sau pe cele 3 , de culoare negru , de pe spatele cardului ?
Stiti cumva ce semnificatie are CW2/CVC2 si ce tebuie sa mentionez in aceasta casuta ?
Dar Scadenza , ce reprezinta ? Termenul de valabilitate al cardului ?
Multumesc .
Mirtha 28+ Eva
Raspunsuri
miki68 spune:
La "numero" scrii cele 16 numere de pe fata cardului, CW2 sunt cele 3 negre de pe verso, iar "scadenza" pot sa banuiesc ca e data la care expira cardul (luna/anul) pentru ca, pana acum, astea au fost datele cerute pt. o plata online.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Mirtha spune:
Info ref. la CVV2/CVC2:http://www.epayment.ro/suport/#bottom_2_6.
Am dat deja comanda , a fost acceptata iar acum nu ramine decit sa vina coletul .
Mirtha 28+ Eva
CRIXIA spune:
Sa ne tii la curent cand apare coletul si cat te-a costat in total, daca au fost taxe de expeditie peste pretul de catalog.
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Sa ne tii la curent cand apare coletul si cat te-a costat in total, daca au fost taxe de expeditie peste pretul de catalog. |
simuleaza o comanda cu ce vrei sa iei si dupa ce selectezi tara in care vrei sa-ti fie livrate produsele iti apare si taxa de livrare, in afara de acea taxa nu mai platesti nimic si coletul iti vine la usa prin curier
la mine pt un leagan si un scaun de masa taxa e de 35euro
30+ DAVID-MIHAI
elyanne spune:
Dar vezi ca poti schimba limba... http://www.bimbomarket.it/en/
Ai sus, in dreapta steguletele...
Intrebare: cine le transporta in tara? Posta romana sau o firma de curierat?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
nushulica spune:
citat din mesajul lui elyanne Dar vezi ca poti schimba limba... http://www.bimbomarket.it/en/ Ai sus, in dreapta steguletele... Intrebare: cine le transporta in tara? Posta romana sau o firma de curierat? Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
eli iti vine curierul la usa...deci o firma de curierat
30+ DAVID-MIHAI
madau spune:
Nushu, ai comandat de la ei? Sunt seriosi?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
kid2003 spune:
Eu am deja 2 comenzi venite de la ei...sunt f f seriosi si f prompti, ai produsele la usa in mai putin de o saptamana de la data comenzii, ceea ce nu se poate spune despre unele firme care livreaza din Ro (la Quelle am asteptat si 6 saptamani).
La LR nu m-am bagat niciodata ca am citit cat dureaza.
Livrarea la Bimbomarket se face cu firma de curierat TNT si in momentul confirmarii comenzii primesti link catre site-ul TNT unde poti urmari coletul. Stii exact unde se afla si stii si ziua cand ajunge in Ro. Curierul TNT nu a sunat inainte, asta a fost singurul lucru mai ciudat, noroc ca a venit dimineata si eram acasa.
Aaah, la prima comanda mi-au pus 2 colete (era mai mare: un bouncer si alte maruntisuri pentru camera bebelului). Comanda a fost data joi si curierul a venit marti dimineata cu un singur colet. Nu am stiut de ce e numai o parte din comanda si am trimis un mail la serviciul clienti de la ei (mentionat in e-mail-ul cu confirmarea comenzii). In 5 minute de cand am dat Send m-a sunat o italianca si m-a asigurat intr-o engleza bunicica ca va veni si al doilea colet. A venit miercuri dimineata. Pretul de livrare a fost 35 de euro, dar si asa am iesit mai ieftin decat daca as fi luat produsele din RO. Am fost f multumita.
bb2
nushulica spune:
citat din mesajul lui madau Nushu, ai comandat de la ei? Sunt seriosi? Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 |
vad ca a venit deja kid cu toate detaliile la noi la odisee e un "trend"comanda la bimbomarket
da, am dat si eu comanda,mada si ii recomand cu caldura sunt f seriosi si nu astepti ca la LR
30+ DAVID-MIHAI