Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)
Raspunsuri - Pagina 4
adeea_ro spune:
quote:
citat din mesajul lui Graviduta
Voi ati intrat azi pe site? Cand intru pe un produs, imi apare un mesaj cum ca the Internet cannot open the site. Operation aborted sau ceva de genul asta si-mi inchide pagina. Si aseara mi-a facut asta si ma conectasem de pe alt calculator, deci nu e de la calc meu.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
si mie imi facea aseara la fel
azi nu am mai incercat.
si eu care credeam ca e de vina Explorerul , l-am injurat bine si i-am promis ca de azi il inlocuiesc cu Mozila
danita spune:
astepttttttttt inca sa vina si la mine pachetzoiul ! sper sa ajunga zilelea astea .
baftaaaaa
D
miki68 spune:
Am nevoie de ajutorul vostru: vreau sa-mi ziceti 2-3 hoteluri de 3-4 stele in apropiere de aeroportul Baneasa. Mercic in avans!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Bratu Monica spune:
Buna dimineata! Azi plec la Mare si mi-e tare jale!!!!!!!Era minunat la munte dar nu mai vrea copila cica s-a plictisit.
Oare mi-a venit si mie azi un colet,ceva?
croco21 spune:
http://www.baneasaparc.ro/
http://www.phoenicia.ro/contact.php?lang=ro
Astea-s hotelurile pe care le-am gasit. Eu lucrez in zona Baneasa dar de putin timp iar oaspetii ii cazam de obicei la Sofitel sau Crown plaza. Nu am referinte despre hotelurile de mai sus, dar am avut oaspeti care s-au cazat la phoenicia deci presupun ca-i OK.
Nici mie nu-mi merge site-ul, cand fac click pe unele poze imi apare nush ce eroare.
Bratu Monica spune:
Deoarece tot nu ma dau dusa din fata calculatorului,va rog mult!!!!!!!!!!!!!nu mai am timp sa caut in urma,imi puteti spune si mie un cod care sa reduce 30 de euro din produsele noi.am pus ochii pe cateva si mi-ar prinde tare bine.
poate exista oare un om mai nebun decat mine?????cu o mana fac bagaje,cu alta umblu pe aici si va mai urmaresc!
miki68 spune:
Merci croco, cred ca am rezolvat cu Parc-ul.
cristina d.
lizzy spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Am nevoie de ajutorul vostru: vreau sa-mi ziceti 2-3 hoteluri de 3-4 stele in apropiere de aeroportul Baneasa. Mercic in avans!
cristina d.
saptamana trecuta am stat la hotel rin, aproape de otopeni, langa waterpark, hotel de 4 stele. 630ron pt 2 nopti.
cu exceptia unei foi volante aflate in camera, langa tv, in care mi se prezenta pet-ul local, pe nume colioptera, gandac zburator aparut in 1992 in romania, prezent cu precadere in zona de nord a capitalei in perioada iunie-septembrie, si a carui prezenta nu dauneaza sanatatii... deci, trecand peste aceasta foaie volanta 'insignifianta' care m-a facut timp de 2 zile sa ma uit pe unde calc... in afara de asta... hotelul e ok
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Ioana13 spune:
MonicaB, codul ce scade 30 din 59 euro, fdp0, 69507
Dari pare kiki rochia aia, e destul de scumputa... daca nu iti vine bine te Cred ca tricoul ala de pe dedesubt de la cea bej nu e inclus in rochie, la cea negra nu se vede
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)