Am gresit omorand ursoaica?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria

...Pamantul s-a suprapopulat si nu e de bine...

Daca vorbesti de mine sa stii ca I'm not coming down easy.
Daca n-ai de gind sa o faci azi, o sa ma intorc la prinzul meu (azi e friptura!!)

Natasa, e o diferenta sa omori ca te-a dat mama queen afara din casa sa mai iesi la aer si alta ptr ca animalul e agresiv.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Pun pariu cu voi ca PRIMA amenda pentru hranirea ursilor de catre turisti va fi data de Politia Romana abia dupa impuscarea ULTIMULUI urs din Carpati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Nu mai stiu unde am citit ca in Carpatii romanesti ar trai mai mult de jumatate din numarul de ursi din Europa. Deci, departe de a fi vorba de exterminarea speciei, numarul ursilor in zona Brasovului ar fi chiar necesar sa fie diminuat... intr-un fel sau altul.

Eu n-am fost niciodata la Brasov sau pe valea Prahovei si sunt hotarata sa nu pun vreodata piciorul pe-acolo. De ce sa risc? Ce aberatie, sa umble ursii pe strazi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cristina, si tu crezi tot ce ti se spune? In unele tari nu mai sint ursi deloc, deci nu e greu ca Romania sa aiba de 100 de ori mai multi. In plus, statisticile astea aberante au scopul clar de a justifica de ce sint lasati (pe bani grei) o gramada de dementi sa vina sa impuste in Romania. Pentru ca la ei legile sint dure si preturile mult mai mari, asa ca vin sa te salveze pe tine sa nu te manince ursul. Si e bine ca nu mergi la Brasov sau pe Valea Prahovei, dar nu pentru ca riscul cel mare ar fi sa te intilnesti cu ursul ci pentru ca ai putea sa te ingrozesti de cite gunoaie, manele si mirlani gasesti in zona. Nu ursul e problema pentru zona aia superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_A

Nu mai stiu unde am citit ca in Carpatii romanesti ar trai mai mult de jumatate din numarul de ursi din Europa. Deci, departe de a fi vorba de exterminarea speciei, numarul ursilor in zona Brasovului ar fi chiar necesar sa fie diminuat... intr-un fel sau altul.

Eu n-am fost niciodata la Brasov sau pe valea Prahovei si sunt hotarata sa nu pun vreodata piciorul pe-acolo. De ce sa risc? Ce aberatie, sa umble ursii pe strazi!!!

daca ar gandi asa mai cat mai multi turisti, ce frumos ar fi pe Valea Prahovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

Cum mey, n-ai fost niciodata pe valea prahovei? nu-mi vine sa cred...

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:

Cristina, nu risti nimic venind in Brasov... stai calma... ursii nu merg pe strada ziua in amiaza mare si nici prin centrul orasului si nici pe la periferii cum se vehiculeaza... apar noaptea in cautarea hranei dar se pare ca doar cei care i-au atatat cumva au avut de suferit... e drept ca nu e placut sa stii ca noaptea merge ursul la tine pe stada...dar sper ca situatia asta sa se reglementeze in curand!

[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:

CristinaA, ai dreptate, nu te risca, stai acolo unde esti, ca stai bine!!!

Andrada, nu vorbeam de tine in mod special, da' daca tu te-ai simtit asa, e de bine...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Citat:

daca ar gandi asa mai cat mai multi turisti, ce frumos ar fi pe Valea Prahovei

Asta gandeam si eu!

Mergeti in Antalya&co.!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ingrijorarea unei mame pentru felul in care ii va povesti copilului ca doi ursuleti au ramas fara mama si nu pentru omul care a fost devorat de aceeasi mama la inceputul stirii, bucuria romanilor ca scapa de un semen pe cararile patriei are si un corespondent american.
In zilele de dupa Katrina, multe emisiuni erau dedicate stringerilor de bani pentru ajutorarea victimelor, telefoanele sunau din cind in cind, donatorii nu se aglomerau foarte mult, o bunica suspendata de un burlan abia a incins gratia caritabila de vreo citeva sute de dolari, tipatul a doi bolnavi cronici pe un acoperis dupa medicamente a ramas fara raspuns, apoi apare imaginea unui catelush speriat pe o magazie alergind dintr-o parte in alta, telefoanele zbirniau, in mai putin de o jumatate de ora s-a strins peste un milion de dolari. Producatorii au repetat ideea cu pisici si iguane si telefoanele generoase au curs la sume record.

As putea sa gasesc o explicatie in faptul ca animalele in ultimul timp au fost dotate prin media, ziare, filme, carti cu insusiri omenesti: pisica care vorbeste si e sireata, catelusul erou care scapa omenirea, girafele care au sentimente familiale, cimpanzeii care sint exact, dar exact ca noi numa sa le dam o masina de scris, dragonul Komodo care are prostul obicei de a-si minca progeniturile altfel baiat de gasca, nu exista animal pe care Discovery Channel sa nu-l explice si sa nu-i atribuie insusiri omenesti astfel incit la sfirsitul zilei animalele sint atit de umane ca noi oamenii parem cei care incearca sa le imite si "nu mai stim unde dracu sa ne tinem miinile" vorba lui Sorescu.

As putea...dar cred ca e numai o teribila indolenta si nepasare, catelusii si ursuletii si crocodilasii nu sint in fapt beneficiarii unui transfer de iubire brusca si ecologica din partea omenirii ci numai o scuza pentru nepasarea fata de ceilalti. Esti cinic daca spui ca te doare in cot ca un tinar a fost devorat, dar esti civilizat, crestin si ecolog daca in schimb te arati ingrijorat de soarta puilor de veverita de la 2-3 luni (awwww how cute!!),
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput