Am gresit omorand ursoaica?
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
Pe asta de ce nu l-au tranchilizat, asa cum au facut cu celalalt urs? Mai ales ca e vorba de o ursoaica cu pui. Si da, vinovati sintem noi, oamenii, pentru ca in loc sa avem grija de animalele carora noi le-am luat mincarea, noi le omorim. Scurt.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Natasa spune:
Ursul pe care l-au impuscat nu era cel care omorise :(
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-3815587-ursul-impuscat-vineri-seara-brasov-nu-este-cel-care-ucis-aproape-centrul-orasului.htm
Dar nu-i nimic, in loc sa ia amenzi toti imbecilii care se pozeaza cu ursul si hranesc bietele animale care isi fac un obicei din a se apropia de oameni, in loc sa raspunda cei din COnsiliul Local Brasov, Primaria si alte institutii ca nu au facut nimic pentru a evita astfel de nenorociri, mai impuscam 10 ursi (ca e coada de cretini care vor asta si dau si bani) si am rezolvat problema.
Victoria spune:
quote:
citat din mesajul lui buli
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-3815587-ursul-impuscat-vineri-seara-brasov-nu-este-cel-care-ucis-aproape-centrul-orasului.htm
se pare ca n-au impuscat pe cine trebuie
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Parerea mea e ca nici un animal nu "trebuie" impuscat...Eu sunt din Brasov, si am cunostinte care stau in Racadau ( zona de langa padure, cu ursi...) care merg sa-i hraneasca cum ma duc eu cu oase la cainii maidanezi...Majoritatea sunt blanzi, si f. rar s-au intamplat accidente...Am inteles ca omul ala era beat, poate l-a intaratat, plus ca animalele se pare ca au o problema cu mirosul de alcool...Nu mi se pare normat sa ucidem toate animalele, ca "poate era ala rau...", cand noi le-am invadat spatiul, le-am semi-dresat, si ne asteptam sa se comporte ca niste pisici....Urasc si gradina zoologica, de mica ma chinuia spectacolul animalelor alora nenorocite, care faceau la infinit ture in cusca de 2 metri patrati, cautand o iesire inexistenta...Spectacol mai deprimant nu cunosc, nu inteleg cum unii il considera amuzament...
V
Natasa spune:
Victoria, n-am spus ca animalele trebuie impuscate, nu mai intoarce cuvintele ca sa iasa ce vroiai tu. Oriunde in lumea asta un leu/urs etc care a omorit un om este impuscat pentru ca deja comportamentul lui este deviat de la normal. E corect? E drept? Nu e, dar sa nu fim ipocriti ca si pe locul unde ai tu casa acum, cindva traiau animale salbatice. Eu am zis ca in loc sa caute ursul care a ucis (care si el e o victima de-a oamenilor), vor mai omori 20 pe linga ca sa "salveze" Brasovul si turistii. SI pentru ca vad ca-ti pasa de animale, spune-le cunostintelor tale care merg sa hraneasca ursii ca din cauza unor astfel de inconstienti se intimpla dramele (oameni ucisi, ursi haituiti). Oasele se arunca la gunoi (nu, nici la maidanezi nu se dau, ca nici asta nu arata dragoste de animale, dar asta e deja alta discutie).
Victoria spune:
Natasa:
-nu am intors nici un cuvant, am citat, reciteste...
- nu-mi laudam cunostintele care dau mancare la caini, reciteste si asta...
- am adoptat pana acum 5 maidanezi si 9 pisici de pe strada( bagat in curte, tratat, deparazitat, castrat)
Fa intai si tu asta, apoi da-mi lectii despre dragostea de animale...
V
buli spune:
Victoria, n-am folosit "trebuie" in sensul de "era necesar" ci mai curind in sensul de "era vizat"
si eu iubesc animalele si cred ca trebuie sa le respectam.
Victoria spune:
Buli, stiu, nu am vrut sa spun asta...Ma doare sufletul cand oamenii gasest tot felul de justificari sa ucida suflete nevinovate.Eu as incadra si vanatoarea la "crima cu premeditare".
V
danielac spune:
eu stau chiar in Racadau, aproape de Tampa, aproape de zona in care ursu a ucis oml rspectiv... din cate am inteles, zona este plina de panouri de avertizare, mai ales pentru a atrage atentia ca dupa ora 22 nu e indicat s ate plimbi pe acolo... ziua nu ies ursii din padure.
din pacate se pare ca in ocolul silvic ar trebui sa fie maxim 20 de ursi si sunt in momentul de fata 45... din ce declara la radio, primarul Brasovului, care spunea ca a cerut de multe ori ca ursii in plus, sa fie dusi in alte zone, rezervatii din tara... dar se pare ca fara ecou...
in seara urmatoare uciderii tanarului, un urs a fost vazut la 2 noaptea plimbandu-se la mine pe strada, pasnic...
[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times][/url]
dana d spune:
quote:
citat din mesajul lui buli
se pare ca n-au impuscat pe cine trebuie
Cretini! De ce nu fac asa si cu Cioaca ala care se stie aproape sigur ca si-a omorat sotia si mama copilului lui, sa-l impuste mai intai si apoi sa cerceteze daca era vinovat.
Parerea mea e ca ursii nu au nici o vina, totdeauna animalele nu au nici o vina, omul e cel care le perturba existenta si le face sa reactioneze violent si contrar obiceiurilor lor. Nu poti sa pedepsesti un animal pentru ca ucide, el face asta din instinct, iar omul are mai mult discernamant sa sa fereasca. Sta in puterea noastra sa rezolvam problema ursilor astfel incat sa nu sufere nimeni, dar nu o facem fie pentru ca suntem comozi, fie pentru ca le furam mancarea, fie pentru ca am fost inconstienti si am stricat echilibrul naturii, ne taiem singuri craca de sub picioare si apoi dam vina pe animale, pe vreme, pe soarta.. pe oricine, numai pe noi nu.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Andrada spune:
Ei daca ursul inainte de atac mergea pasnic si linistit pe strada fumind un Camel fara filtru atunci e clar vina tinarului care l-a agresat prin prezenta lui cind afisele spun clar dupa ora 22 Brasovul e pentru ursi.
Si decit sa omorim toti ursii care se aventureaza intr-un orash cu populatia de 300.000 mai bine evacuam orasul si le ducem numai din cind in cind cite un blid de mincare (evident sacrificam cite un tinar de 22 de ani de fiecare data).
Pentru ca in nesimtirea noastra de bipede cugetatoare ne lafaim in 2 metri cubi de spatiu locuibil pe cap de brasovean timp in care animalele se inghesuie unul in altul in trei sferturi din suprafata tarii.
In lume oamenii se sacrifica ptr onoare, religie, identitate nationala, libertate. Numai in Romania copiii/tinerii/adultii se sacrifica ptr animale si asta numai ptr ca romanii au suflet mare,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu