Ce va ofera satisfactie?
Raspunsuri - Pagina 2
diadaniela spune:
quote:
citat din mesajul lui Annie80
sincer, la ora asta, un paracetamol si-o cana de ceai fierbinte!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
viroza?
viviana spune:
Cea mai mare satisfactie o am dimineata dupa cafea deoarece aceasta satisfactie spontana este urmata de revelatia intelegerii unor probleme ce adanc ma framantau si care manifestandu-se exhaustiv ma ajuta sa-mi inving temerile materiale castigand spiritual.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ramiris spune:
Eeeeeiiii.... vine omul din concediu si gaseste forumul neschimbat.
Bnico...ma temeam ca ramai fara idei.
Deci eu as avea o satisfactie la momentul asta: mi s-a confirmat teoriaca cele mai multe din activitatile umane sunt absolut predictibile si aproape tot atat de multe inutile.
In rest, intre material si spiritual nu cred ca e cienva care spune: "gata, de azi inainte le dau dracu de preocupari materiale si ma preocup de viata mea spirituala, plateasca cine-o vrea facturile, faca cine-o vrea bugete si altele asemenea".
Acum ca te-o lamuriiiiiii si pe tine cineva ori ba...n-am de unde sa stiu.
Annie80 spune:
quote:
citat din mesajul lui diadaniela
[quote]citat din mesajul lui Annie80
sincer, la ora asta, un paracetamol si-o cana de ceai fierbinte!
------------------------
Alergic at stupidity.
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
viroza?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Da..sau ceva de genul ei!
------------------------
Alergic at stupidity.
simmonna spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nica
Ce va face sa credeti ca daca salta cursul euro salta si optimismul meu sau al vostru?
Mie-mi place, esti perseverenta
for2nity spune:
quote:
Daca va veti analiza sincer si veti raspunde tot asa, poate ma voi lamurii si eu (poate nu numai eu) in aceasta dilema.
Ma refer la ce anume va ofera satisfactia cea mai mare: daca reusiti sa obtineti un castig material(bani,bunuri)sau revelatia intelegerii unor probleme care va framanta si aflandu-le explicatia va ajuta sa va invingeti unele temeri(adica ma refer la un castig spiritual)?
Ambele situatii imi ofera satisfactie plus inca multe alte lucruri marunte care nu s-ar incadra in nici una dintre ele. As putea sa-ti povestesc despre satisfactia profesionala, a lucrului bine facut, despre satisfactia de a-mi vedea familia sanatoasa si fericita, despre satisfactia pe care o am cand ma adancesc in fotoliu cu o carte buna in mana, despre satisfactia unei tigari dupa o noapte fierbinte si multe altele. Insa pot sa-ti spun cu mana pe inima ca nu as avea nici o satisfactie sa citesc o carte oricat de buna ar fi, sau sa am un castig financiar oricat de fabulos in timp ce mama mea ar fi bolnava in pat spre exemplu.(poate doar daca acest castig financiar mi-ar ajuta la insanatosirea ei, altfel al fi egal cu zero ca satisfactie)
In concluzie cred ca raspunsul la intrebarea ta este direct proportional cu prioritatile fiecaruia in viata si cu natura problemelor de care se bate la un moment dat.
delsim spune:
Cred ca echilibrul in toate este raspunsul...cel putin in cazul meu. Nu pot trai nici fara bani sau tot ce tine de un anumit confort al vietii , dar nici faca multumire sufleteasca, multumire de sine, trairi profunde, realizari sau evolutie personala.
kariguld spune:
quote:
.... constat totusi ca va arde curiozitatea din moment ce imi cititi subiectele sau postarile.
citim, la fel ca oricare alt subiect.....nu ca ne arde....poate ca ne ingheata...
Kari
Lorelai spune:
eu cred ca intreaba ca sa se decida ce "surpriza" sa faca familiei defavorizate careia ii ofera casa si masa. sa le scrie un cec, sa le ofere o vacanta in Corsica sau un "well done" la culesul recoltei?
sorry, n-am putut sa ma abtin