Ce va ofera satisfactie?
Daca va veti analiza sincer si veti raspunde tot asa, poate ma voi lamurii si eu (poate nu numai eu) in aceasta dilema.
Ma refer la ce anume va ofera satisfactia cea mai mare: daca reusiti sa obtineti un castig material(bani,bunuri)sau revelatia intelegerii unor probleme care va framanta si aflandu-le explicatia va ajuta sa va invingeti unele temeri(adica ma refer la un castig spiritual)?
Raspunsuri
Deianira spune:
Pe mine lipsa banilor ma streseaza tot timpul , deci ma bucur cand ii am, problemele in schimb imi stau ca niste pietre pe suflet, ma bucur din toata inima cand le rezolv, efectiv ma simt mai usoara si am zambetul acela tamp pe fata .
iulia06 spune:
am o mare satisfactie cand imi vad fetita ca e bine,sanatoasa ,fericita si de ce nu cand nu duc grija viitorului apropiat din cauza banilor
simmonna spune:
E vreun concurs, ceva pentru membrii juniori "care deschide mai multe subiecte alambicante" ?
vikinga spune:
Ce aiureala ca sa nu-i zic pe romaneste "vrajeala" cu pretentii inaltatoare..Si aflam in finele subiectului ca in ciuda faptului ca b.nica are chipurile mosii, case, terenuri, servitoare in casa, sclavi pe mosie, masini multe si calatorii scumpe in marile capitale ale lumii, ramine un suflet diafan care singereaza din greu la grijile lumii, ale copiilor din africa si a tuturor bebelusilor nealaptati si sa nu uitam o da ,sa nu uitam de vasta si impresionanta ei cultura! Oh DC suntem niste norocosi!Sint persoane plingacioase si vesnic nemultumite de viata care numai stau si se mira si nu fac nimic in a schimba ceva siesi ori altora, persoane ce te incarca atit de insistent cu o energie negativa ce-ti sta pe suflet, nu altaViata e frumoasa fetelor! E weekend, hai sa fim pozitive si optimiste! Energice si frumose! Destepte si destupate la minte si suflet! Suntem inca in viata! Lasati lamentarile astea tragice si inutile. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
kariguld spune:
quote:
citat din mesajul lui vikinga
Ce aiureala ca sa nu-i zic pe romaneste "vrajeala" cu pretentii inaltatoare..
Si aflam in finele subiectului ca in ciuda faptului ca b.nica are chipurile mosii, case, terenuri, servitoare in casa, sclavi pe mosie, masini multe si calatorii scumpe in marile capitale ale lumii, ramine un suflet diafan care singereaza din greu la grijile lumii, ale copiilor din africa si a tuturor bebelusilor nealaptati si sa nu uitam o da ,sa nu uitam de vasta si impresionanta ei cultura! Oh DC suntem niste norocosi!
Sint persoane plingacioase si vesnic nemultumite de viata care numai stau si se mira si nu fac nimic in a schimba ceva siesi ori altora, persoane ce te incarca atit de insistent cu o energie negativa ce-ti sta pe suflet, nu alta
Viata e frumoasa fetelor! E weekend, hai sa fim pozitive si optimiste! Energice si frumose! Destepte si destupate la minte si suflet! Suntem inca in viata! Lasati lamentarile astea tragice si inutile.
subscriu!!!! si adaug, lamuririle legate de satisfactiile noastre, chiar te ajuta , b.nica??!
kari
vikinga spune:
[quote]citat din mesajul lui simmonna
E vreun concurs, ceva pentru membrii juniori "care deschide mai multe subiecte alambicante" ?<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote"> Zi si tu Simona!Cind sunt atitea lucruri intersante si bune de facut in viata asta de-mi tipa inima in mine ca nu am timp de toate!Asa-s unii cu o pofta mare de viata si altii cu apetit redus, ca nah le pute rau totul.Nasol ca sa zic asa.E simbata, e frumos afara, o zi superba de vara, fuuuug in lume! Am intrat pe DC sa vad ce face Alesia, sa vad ce inimi a mai atins si ce minuni imi e dat sa citesc in schimb, ce probleme existentiale pretinse a fi f adinci. Aoleu lumeee!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
ladyJ spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nica
Daca va veti analiza sincer si veti raspunde tot asa, poate ma voi lamurii si eu (poate nu numai eu) in aceasta dilema.
Ma refer la ce anume va ofera satisfactia cea mai mare: daca reusiti sa obtineti un castig material(bani,bunuri)sau revelatia intelegerii unor probleme care va framanta si aflandu-le explicatia va ajuta sa va invingeti unele temeri(adica ma refer la un castig spiritual)?
Off topic.
Bnica,tu comiti constant aceasi greseala.Deschizi subiecte in care nu explici clar ce vrei, sau faci ´´sondaje´´,ca si cum ai trage pe cineva la raspundere.
Ceri explicatii unserilor dispusi despre asteptarile si ideile lor,´´ca sa-ti faci tu asa o idee´´.Parca e vorba de un concurs,de un sondaj....
Daca vrei pe bune sa discuti despre asta,corect ar fi sa incepi tu prin a raspunde intrebarilor,ca sa-si faca si ceilalti useri ´´o parere,sa se lamureasca(?) ´´
b.nica spune:
Pe langa faptul ca o sa-mi fac o provizie serioasa de bulion cu rosiile pe care le stricati pe mine, constat totusi ca va arde curiozitatea din moment ce imi cititi subiectele sau postarile.
Nu fac sondaje si daca ma intereseaza cum gandesc unele persoane, considerand totodata ca o anume introspectie nu strica nimanui,nu vad de ce va mai obositi sa ma balacariti,pur si simplu cine nu este interesat de un subiect poate f. bine sa treaca la urmatorul subiect.
andrath spune:
ok, o sa raspund io...
off topic de cate ori vad cate un subiect d-asta, deschis la plesneala, de tine am aceeasi reactie:" iar?"
cam ca la subiectele noideei ....
on topic: daca ai nevoie de raspunsurile noastre ca sa te lamuresti cu privire la actiunile tale, ai pus-o!!!!
"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."
Annie80 spune:
sincer, la ora asta, un paracetamol si-o cana de ceai fierbinte!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.