Ce parfumuri va plac (6)
Raspunsuri - Pagina 10
danamiha spune:
Camelia, ma bucur ca esti incantata de The Beat. Sa nu uiti de Classique
Carrye, imi place Allure Sensuelle, l-am testat de mai multe ori
iuliya spune:
Mersi, fetelor, imi sunteti tare dragi Am sa merg in mall, sa vad ce parfum o sa-mi iau, desi, parca vad ca ce caut eu, nu au. Dolce & Gabbana-the one, de cate ori am fost nu l-au avut. Lolita, din cate am citit despre el, cred ca mi-ar place, am sa-l caut. Cu rumeur, inca sunt confuza, mi-ar place si nu mi-ar place.
Carrye spune:
Iuliya, tu erai cu Romour? L-am testat azi ca stiam ca intreba cineva de el, l-am gasit si in varianta Romour Rose pe care nu l-am mai testat pentru ca ala simplu imi mirosea a detergent de vase, nu mi-a placut absolut deloc...:(
Am incercat sa o fac pe sora-mea sa isi dea seama ce parfum ii place si dupa ce a testat vreo 20 nu i-a placut nici unul. La intrebarea ce fel de parfum ii place mi-a raspuns ca alea "racoroase". Nu suporta Chanel si alte parfumuri tari, dulci. Fetelor, spuneti-mi parfumuri racoroase exceptie Light Blue si Be Delicious.
Multumesc!
Bic spune:
Eu as vrea sa vad pe lista asta cine are gusturi comune.
Sint curioasa daca o persoana prefera o anumita categorie de parfum. Mai bine zis, sint curioasa daca cineva caruia ii place un parfum pe care il folosesc eu, ii place si unul pe care eu il detest si invers.
Deci, lista mea:
Coco Mademoiselle by Chanel
Tresor by Lancome
Davidhoff
J'adore by Dior
De curind: Amarige by Givenchy
Primul meu parfum a fost Sun de Jil Sanders, dar acum cred ca mi s-ar parea prea tare.
Chloe e un parfum care mi-a placut mult desi nu l-am avut niciodata.
Si acum ca ma gindesc, cred ca sint o tona care imi plac, dar am parfumuri pentru cinci ani, iar eu stau intr-un oras in care lumea nu se da cu parfum. :-(
Mi se face rau de la:
floralele gen Calvin Klein, Cacharel.
Dolce Gabanna (dar imi place f. mult cind il simt la prietena mea).
Imi place pe altcineva, nu pe mine: Chanel No. 5, Diva.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Bic spune:
Camy, desi in general prima impresie asupra unui parfum nu s-a schimbat niciodata pot sa=ti spun ca si eu am patit o intimplare similara cu a ta.
Mos Nicoale, aka my dear husband, mi-a adus acum multi ani Coco Mademoiselle. La-m mirosit... hmm.... n-am ramas impresionata. Ba dimpotriva m-am si burzuluit pentru ca sotul meu nu era constient la ora aceea (si cred ca nici acum) ca nu-i iei niciodata unei femei decit un parfum pe care deja il foloseste...
Ei bine.... Surprise! Peste ceva timp a devenit parfumul meu preferat de zi cu zi. Il ador acum! Mai stai un pic pe el si apoi da-l, daca nu-ti place.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
danielag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Fetelor, spuneti-mi parfumuri racoroase exceptie Light Blue si Be Delicious. |
Carrye, poate incerca:
- Aquawoman de la Rochas - asta e fff racoros, numele i se potriveste perfect
- Cool Water de la Davidoff
- Pure White Linen de la Estee Lauder (cu variantele Pure White Linen Light Breeze sau Pure White Linen Summer Fun).
Daniela
Carrye spune:
Multumesc. Davidoff, se pare ca a avut mostra si ii place. Le-am notat pe celelalte sa le incerce.
Allure spune:
Hm! Vad ca lumea foloseste parfumuri de care nici n-am auzit...niste marci obscure, dar nu e treaba mea.
Constat ca nimeni nu zice nimic de parfumurile Cartier. Eu sint innebunita dupa Panthere EDP de la ei si mi-l voi lua cit de curind. Am o singura problema: pretul :D E cam de 3 ori mai scump decit celelalte parfumuri dar zau ca merita.
Cum este? Un singur cuvint imi vine in minte: exceptional. Ma simt speciala cind miros a Panthere. Dulce, clasic, seducator. Lovely!
Parfumul de mai jos costa $240. O adevarata investitie!
http://shop.nordstrom.com/S/2872977?cm_cat=datafeed&cm_pla=fragrance:women:perfume&cm_ite=cartier_%27panthere%27_parfum:164392&cm_ven=become&mr:referralID=b026d61a-7488-11dd-9333-000423bb4e95
Momentan port: Allure (or course:)), Nr.5, J'Adore, Nina Ricci - Love in Paris, Pleasures by Estee Lauder, Guerlain - Champs Elysee, Samsara (m-am cam plictisit de el), Clarins - Par Amour si Intuition de la E. Lauder.
Ma mir ca nimeni nu pomeneste de Intuition. Eu il ador...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure Hm! Vad ca lumea foloseste parfumuri de care nici n-am auzit...niste marci obscure, dar nu e treaba mea. Constat ca nimeni nu zice nimic de parfumurile Cartier. Eu sint innebunita dupa Panthere EDP de la ei si mi-l voi lua cit de curind. Am o singura problema: pretul :D E cam de 3 ori mai scump decit celelalte parfumuri dar zau ca merita. Cum este? Un singur cuvint imi vine in minte: exceptional. Ma simt speciala cind miros a Panthere. Dulce, clasic, seducator. Lovely! Parfumul de mai jos costa $240. O adevarata investitie! http://shop.nordstrom.com/S/2872977?cm_cat=datafeed&cm_pla=fragrance:women:perfume&cm_ite=cartier_%27panthere%27_parfum:164392&cm_ven=become&mr:referralID=b026d61a-7488-11dd-9333-000423bb4e95 Momentan port: Allure (or course:)), Nr.5, J'Adore, Nina Ricci - Love in Paris, Pleasures by Estee Lauder, Guerlain - Champs Elysee, Samsara (m-am cam plictisit de el), Clarins - Par Amour si Intuition de la E. Lauder. Ma mir ca nimeni nu pomeneste de Intuition. Eu il ador... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Allure, sunt de prost umor, asa ca o sa fie cam acid raspunsul meu; dar nici raspunsul tau nu e mai neutru, sa o spunem pe'a buna.
Zici ca vezi pe aici marci obscure? Ba mie mi se pare ca sunt arhicunoscute. S'apoi, ceea ce folosesti tu, are tot cartierul; ca tot zici de Cartier.
Daca ai chef sa vorbim de parfumuri speciale, necunoscute, vino aici cu colectia ta. Pe a mea o vezi www.fragrantica.com/perfume/Isabel-Derroisne/Rose-Divine-1221.html" target="_blank">aici; eu sunt fluturasul, aka esprit2fly. Vezi acolo ce am, multe arhicunoscute (pe multe nu le mai vreau, nu o sa le mai cumpar niciodata), vezi ce-mi doresc. Hai sa vorbim de Carven, de Caron, de Jean Patou, de Rochas, de Van Cleef&Arpels, de Worth, de Balmain, de Lalique etc...
Nu veni aici sa spui ca fetele, pardon! lumea, se da cu ceea ce nasucul tau nu a mirosit, in conditiile in care tu te dai cu ceea ce gasesti pe toate drumurile. Fetele stau in Romania, nu au oferta pe care o avem noi in Strainezia. Acolo nu vezi Carven, Caron...
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!