Nou stil de viata (219)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Fetelor...ma primiti si pe mine ?
Am de slabit o groaa, am incercat jdemii de variante, am pus la loc...sunt atat de ostenita....

Cred ca trebuie sa incerc sa slabesc prin schimbarea Radicala a stilului din viata ...ca si voi .
Am de dat jos nici mai mult nici mai putin de 40 kg....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

V-am si ne ,,vedem,, maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Eftimie.C, condoleant2! Sa-l odihneasca Dumnezeu.. si voi sa aveti putere!

Io tocmai ce m-am intors de la sala; am facut 20 de minute pe un fel de bicicleta ("random hill", nivelul 5 din 6), 15 minute pe altfel de bicicleta (program similar) si vreo 8 minute la "eliptical". Aveam tricoul si pantalonii uzi fleasca... si am consumat numai 260 de calorii. Data viitoare cand mananc o eugenie o sa ma gandesc de 260 de ori....

Maine vin acasa.

Noapte buna si o zi minunata maine!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi_dalma
Fetelor...ma primiti si pe mine ? Am de slabit o groaa, am incercat jdemii de variante, am pus la loc...sunt atat de ostenita....Cred ca trebuie sa incerc sa slabesc prin schimbarea Radicala a stilului din viata ...ca si voi .Am de dat jos nici mai mult nici mai putin de 40 kg....ag
Hai curaj! Se poate! Pe aici sunt multe fete care au slabit 15-20kg, nu apar in clasament succesele astea pt ca sunt si kg slabite inainte de intrarea pe subiect. Tre sa dai toate datele pt tine ca sa fii pusa pelista si noi stam cu ochi aprig pe tineEftimie condoleantele mele sincere..Citi ani avea nasul vostru? Era mai corpolent? Avea obiceiuri daunatoare? Imi pare tare rau..Am trecut cu bine ziua de azi si taman pe la 7-8 m-a lovit pofta de mamaliga cu iaurt(din ala bio cu 3.8%grasime, bun rau de tot) Si ma simt obeza acum, tare mai baloneaza mamaliga asta. De asta o si maninc de 5 ori pe an maxim. Am facut sport si ieri si azi, la intensitate ridicata, am ajuns acasa o apa. Sunt multumita de aspectul asta .Pe miine!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama
Eftimie.C, condoleant2! Sa-l odihneasca Dumnezeu.. si voi sa aveti putere!Io tocmai ce m-am intors de la sala; am facut 20 de minute pe un fel de bicicleta ("random hill", nivelul 5 din 6), 15 minute pe altfel de bicicleta (program similar) si vreo 8 minute la "eliptical". Aveam tricoul si pantalonii uzi fleasca... si am consumat numai 260 de calorii. Data viitoare cand mananc o eugenie o sa ma gandesc de 260 de ori.... Maine vin acasa.Noapte buna si o zi minunata maine!GabiThere is no taste like the taste of being thin!
Haha Gabi, ai avut haz, sa te gindesti de 260 de ori inainte:))Asa e, cind vezi la sala cit de greu arzi caloriile, ai grija mai mare dupa la ce pui in gura! Cind am perioade cind nu merg la sala maninc mai multe timpenii.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, am reusit sa citesc povestea Deliei despre calatoria in Cambogia si m-a impresionat.Apoi am rasfoit Blog-ul lui Tzuni.Curaj draga mea, vei slabi; desi dupa pozele azute, arati deja foarte bine
Vikinga nasul nostru avea 52ani si printre viciile sale se numarau tigarile, cafelele si vinul negru (dar nici una in exces).Autopsia a scos la iveala faptul ca inima lui era mai mare decat a unui om normal; dar e din nastere si de obicei nu exista simptome prevestitoare.Asta e viata!Suferim si mai mult la gandul ca acesti doi oameni se iubeau enorm.O iubire adolescentina cu giugiuleli si pupicuri furate...ii invidiam la modul cel mai frumos, pentru o astfel de relatie si pentru felul in care tratau oamenii din jur, indiferent ca erau prieteni sau dusmani...
Gata nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa va spun durerea mea.
Adi Dalma bine ai venit alaturi de noi si spor la slabit!Nu cumva ai maiscris acum cativa ani la subiect sau ne-am intersectat prin alte parti
Pentru serifa de serviciu , scuze ca n-am mai dat raportul.Am 88kg, desi merg in continuare la sala si mananc destul de sanatos (exceptie facand festinul de azi si cel de la nuntile din ultimul timp, unde am evitat painea si sucurile si am lasat in farfurie alimentele nocive).
Acum, inainte de culcare vreau sa va salut si sa va doresc o noapte linistita si daca tot e trecut de miezul noptii, sa facem urarile de rigoare sarbatoritei zilei:

LA MULTI ANI, ZUZILICI! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa-ti implinesti visele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, sa ne traiesti la fel de frumoasa, vesela si sa ti se implineasca dorinta!

Aseara n-am putut sa mai intru pe subiect ca nu mi-a mers netul.

Adi, bun venit la noi. Imi trebuie datele tale pentru a te trece in lista: inaltime, greutatea actuala, greutatea la care vrei sa ajungi si eventual data nasterii (a ta si a copiilor daca ai). Daca vrei, raspunde la intrebarile de pe prima pagina si mai povesteste-ne cite ceva despre tine. Succes!

Vik, felicitari si tie pentru sala. Ce faci acolo, mai exact? Ce-ti place mai mult?

Eftimie, imi pare rau, condoleante.

Gabi, ai fost haioasa cu eugenia. Vad ca te tii de treaba. Te asteptam acasa.

Tzunica, te mai doare capul?

Am plecat la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineatata, fetelor!

Zuzi!
sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! Si sa ramai mereu asa vesela si optimista cum esti!

adi_dalma , bine ai venit, si fi convinsa ca aici ai sa gasesti echilibrul de care ai nevoie!
Carmen, condoleante pentru nasul tau! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

Fetelor, va las ceai, cafele si sucuri, revin putin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

La Multi Ani Zuzilino Sa iti dea Dumnezeu numai bine. Sa ne traiesti si sa fii fericita.

Carmen E, condoleante, imi pare tare rau pentru suferinta voastra, e trist dar asa e viata.

Salut toate fetele. Mai intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna.

La multi ani sanatosi si fericiti, Zuzilici.
Tot ce-ti doresti sa se implineasca.

Adi_dalma, bine-ai venit la noi. 40 de kg...e mult, dar cu rabdare, perseverenta si sprijin din partea noastra, vei reusi. Bafta!

Tlaura, Rolo, , spor in tot ce faceti azi.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput