Nou stil de viata (219)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Eu la servici, altii la plaja . carmen Ce sa-i faci, dar vine si vremea mea.
Tocmai am avut o conversatie telefonica cu unul din angajatii dinafara, referitor la un raport pe care ei il vor iar mie nu mi se pare logic. Dar cum este vorba aia: " sefii sunt sefi si in pielea goala ". Asa ca ma voi conforma, daca asa vor ei, dar mai astept un telefon sa se lamureasca ei intai si apoi sa-mi transmita cum sa fac raportul.

In rest lancezeala multa.
De mancat azi mananc orezul preparat aseara cu castraveciori acri cornison. Seara probabil voi manca pepene, dar nu stiu inca pentru ca vreau sa merg cu nepoata la film si nu stiu la cat ajung acasa.
Asa cum ma asteptam, dimineata aveam 65 kg. Ceea ce este bine.

Va las acum ca mai am treaba, dar revin.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Am venit de prin oras .Am fost sa isi cumpere sotul pantofi si mi-am luat si eu un sutien de la Jolidon .La ora 16 ma duc iar la sala. Incep sa tin pasul la aerobic ,dar la cantar inca nu se vede nimic Caro ,eu am facut masaj anticelulitic si am avut rezultate foarte bune.Eu sunt foarte incantata de masaj si vreau sa mai fac o serie ,cat de curand.Problema este ca nu toata lumea suporta masajul ,pt. ca este foarte dureros ,iar daca nu te doare ,nu o sa aiba nici un efect.Meniul de azi :MD - omleta , 1 rosie ,1 ardei ,1 felie toast de secara , branzaP - ciorba de perisoareC - probabil pepene verdeMultumesc fetelor care m-au felicitat pt. sport sper sa reusesc sa vad greutatea propusa la cantar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Trebuie sa doara masajul ca sa aiba efect?

Pai pe mine ma doare rau la burta si colacul de salvare si ceva la brate, mai putin la picioare. Dar eu cred ca asta depinde si de sensibilitatea zonei, ca intensitatea banuiesc ca e aceeasi!

Hm, si eu care speram ca ma obisnuiesc cu vremea si nu ma va mai durea asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Delia

Yubi sti ca multi se "plang" ca nu slabesc f mult cand fac sport, dar se simte la cm. Si in plus nu uita ca sportul face da o figura frumoasa...

Laura sa-ti treaca

Caro felicitari ca te ti de treaba si sa o ti tot asa

Violeta sa ai o seara frumoasa impreuna cu nepoata

Carmen distractie placuta la plaja

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

noi ne pregatim de mers la plaja.
Carmen, Iustin & Teodor

Plaja in Iasi??? Sa faci niste poze si pentru noi, please.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara dragele mele!
Fetelor nu fiti suparate pe mine, nu v-am uitat
Din pacate am avut un mare necaz in familie si tare suntem intristati
Nasul nostru de cununie(si var in acelasi timp) a fost gasit mort in casa dupa 2 zile de la deces.Un infarct.Niciodata nu a avut simptome care sa-i dea de inteles ca are probleme cu inima si in plus avea multe motive sa-si doreasca sa traiasca pentru ca intr-o saptamana urma sa i se intoarca sotia acasa definitiv dupa ce a muncit in Italia timp de 6 ani.Ce greu a fost sa o vedem venind acasa pentru a-si ingropa sotul pe care-l adora
Suntem tare mahniti, pentru ca era ca si parintii nostri.Un om cum rar intalnesti si care merita cel mai mult sa traiasca pe lumea asta, la cat bine a facut
Nu am cuvinte sa-mi exprim durerea.Au trecut aproape doua saptamani si inca nu pot sa cred Incercam sa fim tari si sa stam alaturi de familia indurerata, oferindu-le tot sprijinul si ajutorul nostru.

Tare mi-ati mai lipsit Merg sa citesc capitolele pierdute si sa aflu ce-ati mai facut si cat ati mai slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ei, hai ca te-ai prins, Zuzilici, ma refeream la faptul ca stau intinsa la soare pe nisip. Si ma racoresc sub dusurile cu apa sulfuroasa.
Este un asemenea loc in Iasi (Purcica ii spune, ), cu intrari separate pentru femei/barbati (special, sa te poti bronza in costumul lui Adam, )

Violeta, ce sa-i faci...asta-i viatza, .

Eftimie, condoleante, Dumnezeu sa-l ierte!

ca de obicei, am petrecut putin timp si-n bucatarie: am facut o salata de boeuf si niste langosi cu branza de oi, pudrate din belsug cu zahar pudra vanilat.
Acum ne pregatim de plimbare si gata, s-a mai dus o zi!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Citisi cele doua capitole la care eram restanta si am gasit doar doua persoane care si-au facut griji pentru mine , Zuzilici, Gabriela va
Zuzilici mama ce vacanta ai avut si ce mare s-a facut Bella ta
Dbunny, Sabina, Mamica Dulce cu intarziere primiti urarile mele de
Gabriela, Tumpi imi pare rau de incidentele cu masina.
Ina C sa-ti traiasca bb Vlad si sa creasca mare si sanatos!
Bine ati venit/revenit, Noe si Carolinah!Spor la slabit!
Cris bafta in cautarea job-ului!
Vikinga, Tzuni sunteti doua frumoase
Cami nici nu-ti inchipui ce mare bucurie imi faci de cate ori apari si ne spui ca esti bine si bebe(lina) e la locul ei.Nu te ingrijora pentru kg.Le vei alunga dupa.Ai grija mare de voi!
Anda ( ce bine-ti sta cu noua tunsoare), Gusta concediu placut si timp frumos!
Salutari tuturor!
Mai tarziu ma ocup de blog-ul lui Tzuni si povestea Deliei.
Eu sunt cu rusii si azi n-am fost la sport, desi era necesar pentru ca la servici am avut party pentru sarbatoritii lunii august si pentru rebranduirea firmei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah
Trebuie sa doara masajul ca sa aiba efect?Pai pe mine ma doare rau la burta si colacul de salvare si ceva la brate, mai putin la picioare. Dar eu cred ca asta depinde si de sensibilitatea zonei, ca intensitatea banuiesc ca e aceeasi! Hm, si eu care speram ca ma obisnuiesc cu vremea si nu ma va mai durea asaCaro
Doare mai rau primele 4-5 sedinte , apoi durerea este mai suportabila si masajul devine mai placut.Masajul anticelulitic este un masaj care se efectueaza in profunzime ,daca nu doare inseamna ca este facut superficial si nu are nici un efect asupra celulitei.Asa ca ,stai linistita , nu o sa te mai doara asa tare ,dupa cateva sedinte.

Mergi la inceput

Louisea ,asa am auzit si eu ,ca se slabeste mai mult din cm , decat din kg ,dar la mine este prea devreme ca sa se vada ceva.Oricum ,inca nu ma descurajez ,antrenoarea spunea ca abia in 3-4 luni ,se vad rezultatele cel mai bine.

Mergi la inceput