De ce unii oameni zgarie masinile altora

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

androix vrea doar sa spuna ca nu e normal sa traim ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. ca asa apar conflicte pe care la un moment dat nu le mai poti stapani. tu te razbuni ca el parcheaza acolo si ii zgarii masina, el se supara ca ii zgarii masina si iti da in cap. si cine are de castigat?

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

quote:
citat din mesajul lui cristi_2003
... si cine are de castigat?
Cum cine? Doctorii, advocatii si mecanicii auto - astia nu ies niciodata in pierdere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
citat din mesajul lui Buburuza-shop

[quote]citat din mesajul lui cristi_2003
... si cine are de castigat?<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote"> Cum cine? Doctorii, advocatii si mecanicii auto - astia nu ies niciodata in pierdere.

Cu drag de copii,
Buburuza

pai daca suntem noi naivi sa le dam de lucru castiga, ca doar n-or refuza, nu?

macar acuma stiu ce am de facut cand vreau sa imi vopsesc masina da pe casco nu pe banii mei - o pun in fatza unei porti si o las acolo vreo 2-3 zile!!!(gluma) ca noua mi-o fac.

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu imi deschid atelier auto...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

[quote]citat din mesajul lui MihaelaV
Parcheaza-ti masina in fata portii mele si vedem dupa aia daca vorbesc aiurea
Mihaela

Nu am s-o fac, te cred pe cuvant.

Ma mira ca atitudinea asta este sustinuta si de cativa oameni de la care nu m-as fi asteptat, atata tot. Si continui sa cred ca sunt vorbe aruncate la nervi.

Nu ca mi-ar pasa de vreo zgarietura la masina - de exemplu masina mea sta in parcare, unde joaca copiii fotbal; le-am si spus ca nu ma deranjeaza ca o mai lovesc cu mingea, evident ca sunt tot felul de zgarieturi pe ea - de chei, din greseala sau nu - putin imi pasa. De multe ori ii vad ca se si aseaza pe ea - la fel, nu pot sa spun ca ma deranjeaza.
Dar nu cred ca as putea sa inteleg niste adulti care zgarie o masina cu cheia, sau taie cauciucuri, sau ung clanta vecinului cu ulei, sau dau foc la presul de la usa...din varii motive de suparare, fondate sau nu. Pur si simplu astea sunt vandalisme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Adina, vandalismele nu se justifica sub nicio forma, dar ce ne facem? Suportam la infinit mitocania si tupeul celor care nu dau doi bani pe ce credem noi?? Adica eu sa-mi iau caruciorul in brate sa ocoloesc mitocanul care parcheaza in fata scarii, politia nu se baga si totusi, care e solutia? Recunosc ca m-am bucurat cind cineva i-a rupt stergatoarele si asa a renuntat sa parcheze acolo (desi la rugaminti reactionase cu jigniri) si m-am intristat singura ca am ajuns sa ma bucur la sa ceva. Cred ca orasul asta ne face isterici si disperati si depinde si cit de mult contact avem cu astfel de oameni needucati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
citat din mesajul lui Androix

Bey, maimutelor! Voi pur si simplu nu ganditi SI ce va faceti daca vreun prost din aia crea si-au furat-o la voi in poarta va asteapta sa va rupa picioarele? Ale voastre sau ale copiilor vostri? Sau asta nu mai e vandalism? Asta nu se pune la nervi facuti prastie nu?
Sunteti incredibil de ipocriti!

Eu unul am explicat ca practic zgarierea tocmai ca sa nu pierd timpul cu rujuri, dezumflat roti...ca de taiat nu le tai...daca nu stie cine, doar n-o sa bata toti copiii din cartier. Daca totusi imi rupe picioarele, de, sunt constient ca ma expun, asta e, risca si ala, risc si eu...rupem monotonia, putina adrenalina...
Androix, zau, exagerezi...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mai greu decit sa gasesti motive sa faci rau e sa gasesti motivele sa nu o faci. Cred ca ce lipseste cel mai mult e putina omenie, in conditiile in care nimeni nu da, numai cere...

Cred ca si aia care parcheaza masina in fata garajului gasesc motive foarte bune, ca trebuie sa duca copii la gradinita cu masina, ca banca le ia casa, etc. Gasesti tot timpul motive si argumente sa faci ce faci, dar oricum te uiti tot rau se cheama ca faci.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Cu voia dvs, eu vad prin zgirierea unei masini cu cheia, indiferent de locul unde e parcata, exprimarea frustrarii. Civilizat ar fi sa i se puna un biletel pe parbriz sa i se aminteasca de codul rutier sau cine are accesul blocat de masina sa sune la politie sa reclame, cel putin ar trebui ca ei sa-si faca datoria sa sa amendeze/atentioneze soferul cu pricina. Mie una nu i-ar da prin cap, oricit de catranita as fi, sa ma razbun pe o masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Sincera sa fiu eu asa cum am mai spus am dat telefon la Politia rutiera cand cu copiii in masina nu puteam sa ies si mi s-a dat telefonul nesimtitului;cred ca au sunat ei primii ca a venit inainte sa sun eu.
Daca totusi dam credit unor persoane care sunt platite de noi pt. "linistea noastra" si daca sunt mai multe persoane care apeleaza la ele atunci cand au nevoie de ajutorul lor, poate se vor normaliza unele lucruri.

Mergi la inceput