De ce unii oameni zgarie masinile altora

De ce unii oameni zgarie masinile altora | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Am o nelamurire (si o mare revolta)
Ce motive au unii "oameni" sa zgirie masinile altora?

Ce procese se intimpla in mintea unora, sa vrea sa faca rau unora pe care nu ii cunosc? Si ce motiv au sa creada ca pe strada e tarlaua lor si numai ei au drepturi in timp ce altii trebuie sa isi ia masina in buzunar si sa plece cu ea ca sa nu ii deranjeze?

Nu vreau decit sa inteleg si eu. Sa incerc sa ma adaptez macar (nu am de gind sa fiu ca ei)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cel mai probabil o fac din rautate sau din invidie... Nu stiu ce sa zic, dar si pe mine ma scarbesc gesturile de acest fel.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

aici se poarta, din greseala, la parcare, nu cred ca exista invidie aici, pe mine ma oftica de ce Doamne iarta-ma nu astepata sa-mi spuna si mie, vine politia si gata, repara asigurarea...

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Eu am zgiriat o masina acum doi ani. Eram la Timisoara, Bianca era bb si mergeam cu caruciorul pe trotuar. Cind a trebuit sa trec strada erau atitea masini parcate pe trotuar incit nu am avut pe unde trece. Am vazut doua care erau mai departate una de alata si am crezut ca incap pe acolo, insa m-am inselat, asa ca am zgiriat o masina cu marginea de la carucior. Am sunat imediat la politie si mi-au comunicat ca ei pentru atita lucru nu se deplaseaza si: "Asa ii trebuie daca a parcat pe trotuar". Am ramas cu gura cascata, dar asta este......
Simona, probabil te-ai referit la cei care zgirie voit masinile, insa vreau sa spun ca se intimpla si accidental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

De ce fac unii rau habar nu am si oricit de revoltata sint si eu uneori pe unii soferi nesimtiti, tot nu ma vad cu un cui in mina facind asa ceva. Pe de alta parte, o spun sincer ca m-am bucurat cind un vecin (care fusese rugat si rasrugat sa nu-si mai parcheze masina complet pe trotuar si in fata scarii pentru ca bloca tot) si-a gasit stergatoarele rupte si pe fata si pe spate. A fost scurt, dureros si de atunci parcheaza ca omul. Asa ca e adevarat ca si unii pietoni isi imagineaza ca au toate drepturile, dar e plin orasul asta de de soferi nesimtiti care cred ca mama lor le-a facut loc de parcare oriunde se trezesc ei sa opreasca. Si cum politia habar nu are sa ia vreo masura impotriva dobitocilor, nu trebuie sa ne miram ca unii isi fac dreptate cu cuiul. Eu vreau sa fac poze cu o pista de biciclete complet blocata de niste soferi cretini si sa trimit la politie, dar daca as fi mai nebuna si nesimtita ca ei, un cui i-ar rezolva pe toti in 10 minute.
Prin urmare, nu cred ca ai la ce sa te adaptezi si sa intelegi. Doar parcheaza cit de normal se poate si ai grija la vecinii nebuni (ca astora nu le trebuie motiv sa-ti faca masina praf, e suficient sa nu le placa fata ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

de nesimtiti ce sunt, de aia!!!

mie mi s-a intamplat de doua ori sa ma trezesc dimineata fara oglinda la masina - si nu am dusmani, nu am lovit/zgariat masina nimanui, nu am ocupat locul de parcare al nimanui - ca il am pe al meu. da o fi trecut noaptea niste adolescenti beti care "nu aveau loc " de oglinzile mele. le-am gasit aruncate mai incolo - nici macar nu le-au rupt pt a le vinde - da nici nu se mai puteau folosi. una costa cam 250 de lei - bani pt care eu muncesc.

asa ca nu pot sa le zic decat NESIMTITI!!!

faza cu caruciorul e altfel - una e sa ai un mic ACCIDENT, alta e sa faci o stricaciune INTENTIONAT!!!

16+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Noi avem o firma de constructii si vreo 150 de muncitori...Dupa ce s-a intors sotul intr-o zi de pe santier,a gasit masina zgariata pe lateral,de la un capat la altul.BMV seria 3.Motivul???Probabil invidia,prostia,nemultumirea(desi primesc salarii ff mari)...Probabil daca au vazut masina aceea sau gandit da-l naibii,ca are bani...ca e patron...dar habar n-au ca si el lucreaza de la 8 dimineata la 8 seara,chiar daca nu depune munca fizica...si vine acasa frant.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Astia-s romanii, invidiosi tare si rautaciosi....
Si cu caruciorul si eu era s-o comit de cateva ori, dar nu din rautate, ci din simplul motiv ca nu mai am pe unde ma plimba cu caruciorul cand ies din cartier, pt ca sunt atatea masini parcate pe trotuar, incat pietonii ar trebui sa circule pe garduri....imi vine sa ma duc in lume

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Raspuns:
-daca o fac intentionat, o fac din invidie, pt ca ei nu inteleg de ce capra vecinului e mai frumoasa, mai buna, sau pur si simplu de ce aceasta capra exista,
-daca o fac din greseala, atunci exista o multime de motive....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pai am sa-ti spun de ce am facut-o eu: pentru ca "pagubitii" isi parcheaza masina perpendicular pe trotuar, in poarta casei mele. Nu, nu e vorba de cei care au o problema sau care stau in masina sa astepte pe cineva. Vorbesc de cei care lasa masina o ora, doua, trei, chiar si o noapte. Nu numai o data. In acest timp, cinci masini care parcheaza in curte nu intra si, mai ales, nu ies, decat atunci cand cel din poarta pleaca de acolo. Cand vrea el. Invidie? Capra vecinului? Nuuuu...disperare. Zilnic, in fata portii mele parcheaza zeci de masini (vis a vis e o banca), toti stau "2 minute". Eu imi fac programul dupa ei. O data o tipa era foarte contrariata de ce o rog sa nu parcheze acolo (eram la poarta, intamplator) ca ea lucreaza mai incolo cateva case si a mai parcat-o si alta data...pai bine, dar eu cum ies? Raspuns: da' eu unde sa o parchez? Ca nu e loc...
Nu sunt mandru de ceea ce fac. Comentati cum vreti, dar e singura metoda sa conving. Au fost momente penibile, de-a cursul anilor, in care nu am putut intra cu masina plina, copii, bagaje sau nu am putut pleca in diverse situatii de urgenta.
A, Politia nu reactioneaza...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
citat din mesajul lui Rufus

Pai am sa-ti spun de ce am facut-o eu: pentru ca "pagubitii" isi parcheaza masina perpendicular pe trotuar, in poarta casei mele. Nu, nu e vorba de cei care au o problema sau care stau in masina sa astepte pe cineva. Vorbesc de cei care lasa masina o ora, doua, trei, chiar si o noapte. Nu numai o data. In acest timp, cinci masini care parcheaza in curte nu intra si, mai ales, nu ies, decat atunci cand cel din poarta pleaca de acolo. Cand vrea el. Invidie? Capra vecinului? Nuuuu...disperare. Zilnic, in fata portii mele parcheaza zeci de masini (vis a vis e o banca), toti stau "2 minute". Eu imi fac programul dupa ei. O data o tipa era foarte contrariata de ce o rog sa nu parcheze acolo (eram la poarta, intamplator) ca ea lucreaza mai incolo cateva case si a mai parcat-o si alta data...pai bine, dar eu cum ies? Raspuns: da' eu unde sa o parchez? Ca nu e loc...
Nu sunt mandru de ceea ce fac. Comentati cum vreti, dar e singura metoda sa conving. Au fost momente penibile, de-a cursul anilor, in care nu am putut intra cu masina plina, copii, bagaje sau nu am putut pleca in diverse situatii de urgenta.
A, Politia nu reactioneaza...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

da nu se mai poata dezumflaturl rotilor?

eu tot nu sunt de acord cu nimic care produce pagube materiale.

16+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput