Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)
Raspunsuri - Pagina 9
addya spune:
helou fetele!
am venit si eu azi din concediu, si am gasit avizul pt cmd din 1 iulie. bineinteles ca m-am infiintat urgent la posta, nu stiu daca sunt linkuri deja puse de alte fete, bag si eu ce am avut:
www.laredoute.fr/vente-veste-chemise-anne-weyburn.aspx?productid=324081300&documentid=555908&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">bluza roz, fff faina
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-anne-weyburn.aspx?productid=324094894&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">tricou mov, frumos
www.laredoute.fr/vente-mariniere-anne-weyburn.aspx?productid=324094698&documentid=389608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">bluza, frumos imprimeul, cade ok
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-anne-weuburn.aspx?productid=324113631&documentid=389608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">tricou brodat, f finut
am mai avut o geanta , niste bermude, un slip pt fi-miu, si vreo 2 bluze pe care nu le mai gasesc neam.
mor de somn, poop u all!
Bratu Monica spune:
Eu am luat parka rosie si sunt f.multumita,mai ales la cati bani costa.Acum o si pun in bgaj pentru munte.
merci!
Monikka
V@lly spune:
salutare
am mai postat prin iarna aici...in perioada reducerilor
de atunci nu am mai scris.nu prea am avut timp :D.dar va mai citesc din cand in cand
imi pare rau ca nu am prins si eu ziua cu preturi "minune".asta e,dar ma bucur f mult pt voi :)
stancutza vroiam sa te intreb cum e lenjeria comandata de tine(ca material)?
as vrea sa o comand si eu,dar varianta pe bleu.am mai luat o lenjerie de pe lr care nu mi s-a parut excelenta,doar acceptabila ca sa zic asa.dar la banii aia(cativa euro,nu mai stiu exact :D) se merita.insa cu asta sunt in dubii.desi imi place f mult modelul nu stiu ce sa fac, ca e si ceva mai scumputa.asa ca daca mi-ai da un sfat ti-as ramane recunoscatoare
bafta la colete tuturor,sa primiti cat mai multe si cat mai repede :)
stancutza spune:
quote:
citat din mesajul lui V@lly
stancutza vroiam sa te intreb cum e lenjeria comandata de tine(ca material)?
as vrea sa o comand si eu,dar varianta pe bleu.am mai luat o lenjerie de pe lr care nu mi s-a parut excelenta,doar acceptabila ca sa zic asa.dar la banii aia(cativa euro,nu mai stiu exact :D) se merita.insa cu asta sunt in dubii.desi imi place f mult modelul nu stiu ce sa fac, ca e si ceva mai scumputa.asa ca daca mi-ai da un sfat ti-as ramane recunoscatoare
E a doua lenjerie pe care o comand de la ei. Prima a fost una gri cu literele alfabetului, albastre, ca brodate. Ambele au acelasi tip de material: tissage serre. Adica cu firul strans, cum zicem noi. Dar cea care a venit azi nu e inca verificata :-) Poate fetele carora le-au venit coletele inaintea mea sa spuna? Oricum, avea referinte bune din cate am vazut eu pe site.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui cristicross
a luat cineva parka asta?
http://laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346108&single=false&categoryid=47076385
e buna?
cris
am luat-o eu anul trecut pe bleumarin pt baietelul meu.E cat se poate de OK,imi place foarte mult.Merge de primavara si de toamna.
Tania,asa o fi cu borderoul ala,dar din cate stiu eu nu sunt obligate sa raspunda la intrebarea : "ma numesc X si vreau sa stiu daca a sosit un colet pe numele meu".Daca au amabilitatea sa caute prin hartii,bine,daca nu....asta e.
Eu pana acum m-am dus de cateva ori fara aviz si mi-au dat coletele daca venisera.Din ce am citit pe aici cred ca e timpul sa ma prezint si eu cu o ciocolata,o cafea,ceva...dar nu prea stiu cum sa le pasez aceasta "atentie",pt ca intotdeauna e coada la ghiseu si nu ma vad oferindu-le ceva in vazul lumii.In plus,sunt cel putin 5 tipe care se tot schimba in ture.Voi cum ati procedat?
Graviduta spune:
Jasmine, parka e matlasata si la maneci sau doar la corp?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:Nu o sa fii, e foarte misto.
citat din mesajul lui miki68
Mi-am comandat www.laredoute.fr/vente-collier-so-home.aspx?productid=324116651&documentid=556008&single=false&categoryid=47074186" target="_blank">colierul asta turcoaz Mi se pare interesant. Sper sa nu fiu dezamagita
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
quote:
citat din mesajul lui miki68
Al dreaq magar se menajeaza!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Ma termini cu magarul asta..
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui Graviduta
Jasmine, parka e matlasata si la maneci sau doar la corp?
e matlasata si la maneci;acum ca mi-ati aratat-o parca as comanda-o iar un nr mai mare,sa am si la anul.Pacat ca nu sunt mai multe culori.E chiar foarte misto.
Edit : marimea urmatoare nu e disponibila,din pacate.
Jasmine spune:
acum s-au cazat la o pensiune sa innopteze,doar nu vrei sa marsaluiasca asa fara odihna