Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Abia astept sa imi apara primu colet... din 14 am. In iunie recordul de sosit colet, adica scrisore voluminoasa a fost de 9 zile...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

quote:
citat din mesajul lui socrate

Buna redutiste,
Vreau sa raportez colet din 04.07 avizat ieri. Evident am fost sa il si ridic.
Nu stiu daca au mai sosit si altele dar vroiam sa va anunt. Nu e mare lucru, am comandat setul de tigai tefal si niste lucruri pt bebe, o bluza si o camasa pentru mine si o camasa pentru sotul. Plus un al cearsaf mai mare ca cel de data trecuta era prea mic.

va pup, mai astept un colet din 23, dar cred ca am ce astepta

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

Buna, Socrate! Imi poti spune daca merita setul de tigai Tefal?
As vrea sa-l comand si eu.
Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Si eu am luat setul de tigai tefal si sunt super Ok. Sa n-ai nici o retinere ca sunt foarte bune si din cate stiu si celelalte fete erau multumite.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

dupa o lunga perioada de restriste am reusit sa dau si eu o comanda. raportez ca functional codul cu trusa de machiaj (27820). slabe rau reducerile de data asta

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

miki ma bucur ca-ti vin si ca-ti plac sandalutele!sa le porti sanatoasa!

monika scuze! chiar n-am vrut sa te superi! mi s-a parut haios postul tau, doar!

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Intrebare: avand in vedere ca scrie 3 eme demarque si nu derniere sa mai asteptam ceva?

Eu am chef de prix ronds ca in iarna. Va mai amintiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Dana, nu mai e timp ca pe 2.08 se termina perioada reducerilor. Oricum, din ce-mi amintesc, prix rondes sunt ultima "zvacnire" a soldarilor.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Nici o problema Nushu ,nu ma supar asa usor!

Monikka

Mergi la inceput

Super codul 69507 dar momentan nu prea am ce lua.Poate mai apar chestii noi,reducerea de 30 de euro si fdp-ul 0
SUPER!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
citat din mesajul lui anca_27

Diana, vreau balerinii de la tine... Trimite-mi mesaj pe private unde lucrezi sau unde stai sau unde ne putem intalni - si eu sunt superprinsa zilele astea, da facem noi cumva.
Fetelor, va citesc de ceva vreme si imi curg balele de-a dreptul dupa produsele care le gasiti, insa noi acum ne mutam, inca nu stim unde, si pana n-am o adresa stabila, nu pot comanda si mor de ciuda. Insa cu cat e mai lunga asteptarea cu atat mai pretioasa intalnirea...
Pusici!

20+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

iarta-ma, nu am avut timp sa-i scot de la mica publicitate. i-am promis deja lui dariscumpi ca-i trimit flo]

dari, am avut o saptamana infernala, n-am trimis coletul cu balerinii!!! DAR, maine plec la bucuresti, ne putem vedea la ploiesti sa ti-i dau personal?? daca-s buni ii iei, daca nu ii aduc acasa si poate ii ia anca

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput