Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)
Raspunsuri - Pagina 8
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui moonlight
Buna dimineata! Am inceput sa fac comenzi LR in iarna si atunci am primit toate cele 12 colete de la reduceri. Acum astept 30 iunie, 4, 17 si 26 iulie.
Am scris la aide et services pentru a cere detalii despre comanda facuta pe 30, macar ...
Dupa 30 iulie poti sa le scrii ca nu ai primit coletul din 30 iunie si sa ceri sa fii despagubita prin bon d'achat. Pana la implinirea unei luni de la lansarea comenzii, raspunsurile sunt standard "asteptati, aveti rabdare, etc."
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
moonlight spune:
Da, am invatat asta de la dvs. De fapt, am invatat totul de la dvs despre LR, cu bune si rele si acum deja m-am specializat in gasirea "comorilor" pe site :))
Sper totusi ca voi primi coletul/scrisoarea voluminoasa. Nici nu as mai avea ce sa comand acum prin acel bon d'achat si in plus, cine mai are chef sa mai dea comenzi dupa o asteptare de o luna?
Macar sa apara cea de pe 4, sa vad ca LR nu a uitat de tot de mine.
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
vai miki,ce veste buna....cand primesti tu am si eu ceva de obicei
da` cum ai reusit ???de te suna tanti?ca eu nici cu atentii nu le-am putut corupe.......
bine ai venit moonlight in clubul nostru disperat dupa colete intarziate
Simplu: nou angajata (tantea), draguta (chiar si fizic!), amabila si... isi cunoaste interesu' (o ciocolatica "haidi", o placintica calda de la Select, o sticla de suc rece cand era canicula). Ah, si un buchet de flori "adeva" cu o zi inainte de 8 martie (stiu, suna urat, dar era ziua mea-7.03- si primisem f.multe flori si cum nu mai incapeau pe bancheta din spate a masinii, i-am lasat si ei unul)
cristina d.
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui moonlight
Nici nu as mai avea ce sa comand acum prin acel bon d'achat si in plus, cine mai are chef sa mai dea comenzi dupa o asteptare de o luna?
Macar sa apara cea de pe 4, sa vad ca LR nu a uitat de tot de mine.
Stiu ca sunt niste bani blocati, insa bon d'achatu il poti folosi si mai tarziu pt. ca e valabil un an de la emitere.
cristina d.
danadc spune:
Stancutza,
Fetita mea are 5 luni, 65 cm si 6600kg. Hainele de 6 luni LR ii sunt fixe. Eu deja i-am luat 74 body-uri, pantaloni, bluzite si ii sunt usor lejeri/e. Ca sa-ti faci o impresie e exact ca la nou nascuti cand cumperi totul pt 0-3 luni.
Eu i-am comandat un combinezon de iarna de 11 euro si ceva (cred de pe Les Aubaines) mas. 81. (Am o prietena care isi imbraca fiul de 9 luni cu haine de la un an si chiar un an si jumatate. Stiu pe cineva care are baietelul de 10 luni cu inaltine de 74 cm. Dar intr-adevar sunt baieti)
In feb. i-am luat un combinezon mas 67, pe care speram sa-l folosesc in oct. L-a imbrcat prin mai, intr-o zi f. racoroasa, -cand cel de nou-nascuti nu ii mai intra- si il vom lua in sept acum la munte.
(P.S. Noi cred ca ne stim din auzite de la Alexandra-Piti, sora ta. )
Nu-s experta in masuri de copii, dar asta i-am luat eu si pana acum nu am dat gres cu nimic de pe LR. Oricum ea are 80 % din hainute de la LR.
ANKA-iasi spune:
ooooooooooo,pai astea de la mine sunt vechi in bransa,dupa cum am mai zis frustrate de la prima ora a diminetii de parca mi-ar da de la ele...pana la urma de aia sunt puse acolo la ghiseul ala de coleterie,dar ma iau cu "iar colet?????" in fine....de ar sti ele ca asezate numai pe scaun atatea ore sunt in pericol de ingrasare,fund aplatizat etc mi-ar multumi ca le mai ridic si le trimit sa cotrobaie eu as muri sa stau asa nemiscata...mi-i ca mi-o da cu buchetul peste ochi ca le vede diriginta si le da peste nas(a patit-o una de nu voia sa-mi dea punga pe motiv ca avizul e cu data de a 2a zi )
oricum dau o fuga azi.........
danadc spune:
Apropo de colete intarziate. Eu n-am inca aviz pt 2...
Dar daca imi aduc aminte pe 1 a fost ziua cu 0,....centi si va dati seama ce asaltati au fost de comenzi. Deci intarzie (la unele 2 a venit)din aceasta cauza.
Am senzatia ca pungile vin mai rpede decat coletele chiar si la reduceri.
Eu nu ma impacientez....
danadc spune:
linkul pt Stancutza:
http://laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid=324122351&documentid=346108&single=false&categoryid=48249359
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
ooooooooooo,pai astea de la mine sunt vechi in bransa,dupa cum am mai zis frustrate de la prima ora a diminetii de parca mi-ar da de la ele...pana la urma de aia sunt puse acolo la ghiseul ala de coleterie,dar ma iau cu "iar colet?????" in fine....de ar sti ele ca asezate numai pe scaun atatea ore sunt in pericol de ingrasare,fund aplatizat etc mi-ar multumi ca le mai ridic si le trimit sa cotrobaie eu as muri sa stau asa nemiscata...mi-i ca mi-o da cu buchetul peste ochi ca le vede diriginta si le da peste nas(a patit-o una de nu voia sa-mi dea punga pe motiv ca avizul e cu data de a 2a zi )
oricum dau o fuga azi.........
Anka, mai vechi is "surorile kessler" (cum le zice sotzu') de la ghiseul cu scrisori care, insa, sunt amabile, chiar daca par in prag de pensie. Cand am avut scrisoarea voluminoasa din UK cu papucii levi's cumparati de pe ebay, i-au spus fetei dragute daca vrea sa ma sune sa-mi spuna ca am primit pachet din UK. Dar, zic si eu, la op 1 or fi "creme de la creme" ca, deh, ii in centru
cristina d.
stancutza spune:
quote:
citat din mesajul lui danadc
linkul pt Stancutza:
http://laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid=324122351&documentid=346108&single=false&categoryid=48249359
........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)
Dana esti tare draguta si iti multumesc. Ne stim in primul rand de la fac . Eu ziceam ca pana acum fii-mea s-a potrivit la marimi fix cu frantujii, motiv pentru mama ei - adica moi - sa tot shoppingaresc pe-aici. O sa-i iau totusi pentru iarna marimea urmatoare si sper sa nu inoate in ele la momentul respectiv.
Multa sanatate Amirei!
PS daca aveai activat PM te abordam eu :-)
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei