Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Hello! Hello!

Moama Tzuni da ce darnica ai fost in dimineatza asta. Se vede ca te-ai odihnit bine. Multumesc de tratatie.

Carmen nici nu mi-am dat seama ca de fapt am pus si poze in costum de baie. Acum astep si eu celelalte curajoase. Inca mai ploua la voi?

Delidana felicitari pentru sport.

Marilena drum bun si spor la cumparaturi pentru rochitza.

Eu azi vreau sa fac niste clatite moldovenesti cu branza, la cuptor. Sunt in zona.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, iaca, prind si io curaj si pun doo poze cu mine in costum de baie, dupa ce innotasem aproape un kilometru, alergata de la spate de futuna care venea pe mare. Asta nu scuza faptul ca-s grasa...

M-a apucat cheful de gatit. As face ceva fursecuri, biscuitei...ma gandesc...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
citat din mesajul lui Tzuni

Zuzilici, iaca, prind si io curaj si pun doo poze cu mine in costum de baie, dupa ce innotasem aproape un kilometru, alergata de la spate de futuna care venea pe mare. Asta nu scuza faptul ca-s grasa...

M-a apucat cheful de gatit. As face ceva fursecuri, biscuitei...ma gandesc...

Tzunela,areti super...zau ca meriti o bataie daca mai zici ca esti grasa . Sper ca nu suferi de body dismorfic disorder...just kidding.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delia,felicitari pentru sportul intensiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Wow Tzuni! Zau daca n-are Anky dreptate. Pai daca tu esti balena ... eu ce-s maica? Arati super! Trbuie musai sa te iau la Cuba. Daca nu te marit eu pe-aici sau pe-acolo ... sa vezi tu.

Pana la urma ai mai facut ceva bun? Clatitele mele au iesit "fenomenale" . Pana si soacra-mea a mancat una intreaga. Eu doar jumatate am putut manca.

Anky Ce program ai azi? Mersi de sfaturile de la inceputul capitolului. Auzi da nu mi-ai zis cum faci o "purcicuta" ca mine sa manace mai putin? Ca eu pana nu simt ca pleznesc nu ma pot ridica de la masa.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, frumoase doamne!

sper ca aveti un week-end minunat!

Tzuni, esti frumoasa. Punct.

Gusta, sper ca, calatoria este OK si ca veti ajunge cu totii cu bine!

Zuzi, la carte zice ca unul dintre secretele reducerii portiilor este sa mananci foooarte incet; adica sa rumegi mancarea de 100 de ori. Intrucat mesajul catre si de la creier de satietate nu apare decat in 20 de minute. Asa incat, daca mananci mai lent, creierul va avea timp sa inteleaga ca mananci si senzatia de satietate va aparea, intre timp tu neapucand sa mananci prea mult. Scuzati modalitatea profana de a explica...

Anda, cum te mai simti?

Mephala, bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine!

Delia, pozele si povestea sunt superbe. Si ca m-ai intrebat - nu cred ca ne mutam in casa noua. Ne-am mutat anul trecut in martie in casa noua dar acum ne-am apucat de o constructie noua in niste imprejurari... care oarecum ne-au fortat sa incepem. Insa, odata inceputa, trebuie sa o ducem cat de cat la sfarsit. Am fost ieri la un showroom sa ma uit la bai, chiuvete, etc. Showroom fara preturi.... am ales niste chestii superbe, doar ca model, sa imi faca o calculatie. Dupa ce am primit-o pe mail m-am linistit... nu mai caut nimic. Cada care mi-a placut rau de tot e 300 de milioane. Inca vorbesc singura; si am hotarat ca oricum nu ne grabim, asa ca ma mai uit vreo cateva luni.

Azi am fost la o petrecere de copii, am gatit, am facut si o praji si acum suntem cumintei. Ba ploua, ba iese soarele...

O seara buna sa aveti!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Bravo, Zuzi! Eu am dormit cot la cot cu Meri - un somn adanc si 100% odihnitor, asta gratie vremii de-afara. Nu ploua, dar e intunecat si tuna din cand in cand. Ador vremea asta! N-am gatit prin urmare nimik dulce, dar acum sunt decisa sa intru pe blog-ul Carinei si pe culinar, sa vad ce gatesc. Daca ai timp si cef, poate-mi scrii si tu retata clatitelor tale! Daca ti le-a mancat si soacra, sigur is bune! Io-mi testez mancarea pe matza (sorry ): daca matza mananca, e buna, daca nu.... Despre Cuba....ce sa zic? Azi m-am uitat sa vad ce sanse am sa ajung in India. Ca-mi doresc asta de ceva timp... Si sanse am. Am gasit si tovaras de drum, doar ca intr-o astfel de excursie nu am cum sa merg cu Meri si nici nu e un loc prea ok pt copii, tinand cont de mizerie, mancarea locala etc... Cuba suna super pt o vacanta. Daca ne fixam din timp o astfel de calatorie, am veni cu voi cu tot dragul.

Anky...pozitia e de vina. Singura problema pe care o am e cea ca mananc ca o vacutza...

Mergi la inceput

Gabrielama, cada aia are atasat de ea un stripper?

Mai fetelor, ati vazut-o pe nebuna www.youtube.com/watch?v=WMjkxNPfTDY" target="_blank">asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am vazut 2 filme azi: "No Reservations" si "The Dark Knight". Al doilea a fost ceva mai bun decit primul insa nici unul din ele nu mi s-a parut prea grozav.

Zuzi, am reusit sa vad si eu pozele din Cuba. Intr-adevar Isabella s-a schimbat mult, cit a crescut! Miine poimiine te trezesti ca merge la scoala.
In privinta mincatului mai putin, doar tu poti sa te ajuti, in momentul cind ai sa poti face asta inseamna ca ti-ai gasit tot ce ai nevoie ca sa slabesti: vointa.

Tzuni, cum mai merge cu adoptia?

Gabi, ma gindeam si eu ca Tzuni, cu ce vine cada aia? Ca la pretul ala...

Anky, Zuzi, mersi de incurajare. Saptamina viitoare va trebui s-o iau mai usor ca o sa fiu in perioada "sensibila".

Va pup.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, chiar ca e nebuna. Nu sint naturale, nu?

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput