Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna seara !Multumesc de felicitari pt. aerobic ,dar nici nu am inceput bine ,ca si trebuie sa fac o pauza Azi nu am putut sa merg din cauza febrei musculare ,iar saptamana viitoare plec la bunicii mei ,la Arad si sper sa ajung la Baile Felix ,iar la intoarcere vrem sa trecem si pe la Herculane.Delidana ,vreau sa merg de 5 ori pe saptamana, dar nu o sa pot tot timpul pt. ca am un abonament tampit si trebuie sa merg numai dupa-amiaza ,iar eu lucrez in 3 ture .E prima sala la care au asa abonamente ciudate.Nu te duci cand vrei ,sau cand poti - ori te duci la orele trecute in abonament ,ori nu te duci deloc si asta nu ar fi nimic ,dar este vorba de o singura sedinta pe zi ,la o anumita ora (si dimineata la fel).Am ales aceasta sala pt. ca este cea mai aproape de casa mea si au conditii foarte bune, dar din pacate au niste abonamente foarte ciudate.Adica mi s-ar parea normal ,daca intr-o zi nu pot sa merg dupa-amiaza ,sa ma duc la seria de dimineata.Eu am mai fost la sali de aerobic ,unde in pretul abonamentului puteai sa faci si fitness,dar aici sunt abonamente separate ,iar banda de alergat se plateste separat (nu intra in pretul abonamentului de fitness )Sper sa imi treaca febra musculara pt. ca duminica am nunta unui verisor si o sa imi fie cam greu pe tocuri Era sa uit...superbe pozele ,Delidana, felicitari Un pt. toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara gata bagajul dar entuziasmul a scazut,nu stiu parca nu as mai pleca.

Anda sper ca ne auzim eu de luni sunt tot timpul de gasit la numarul ala.

Violeta voi pleca cu autobuzul ,nu e o placere dar asta e situatia acuma.

Pup toate fetele dulce,mult spor la slabit concedii placuta si sper sa reusesc sa va scriu din romania .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata fetelor-cucuietelor!

Am facut eu pt toata lumea ceai/ cafea / sucuri / croissant-e / omleta cu sunca / clatite / sarlota.... gata, ca ma aleg cu o bataie dis de dimineata!

Sa aveti o zi frumoasa. Revin.

Gusta, drum bun spre casa! Hai ca...cheful vine mancand!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza.

Marilena, drum bun, sa ajungeti cu bine si sa-ti reincarci pozitiv bateriile.

Tzuni, sanatate Mariei, sper ca se simte mai bine acum. Imi pare rau ca n-ati mai plecat la mare, dar, vorba ta, n-au intrat zilele in sac. Cum va petreceti weekendul?

Anda, ma bucur ca s-au rezolvat problemele tale, chiar daca temporar. Ce delicii ai pregatit in ultima saptamana?

Delia, , multumim pentru poze si comentarii.

Dordia, sa va traiasca micutul crestin si sa fie sanatos.

Zuzilici, frumoase pozele din Cuba, Isa a crescut mult, ; tie iti sta bine bronzata si vesela, . Esti a doua curajoasa care apare in costum de baie (prima a fost Ioana, )

Crys, felicitari pentru kg. de care ai scapat, .
Baietii sunt bine, cam agitati ca nu sunt scosi afara; dar cu ploile astea...

Ioana, , cum te mai simti cu spatele? Ce program aveti in weekend?

Salut toate fetele: Tumpi - spor la invatat, Violeta, mi-e dor de postarile Claudiei, Eftimie, Yubi, Rolo, Madelaine, Sabina, Gabriela, Anky, Hopes.......

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

harnica si cu voie buna, in dimineatza asta: Tzuni, multumim pentru micul dejun copios.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare tuturor,

Tzuni, ce vrednica esti, asa de dimineata ne imbii la bunataturi. Da' cereale de ce n-ai?
Cum se mai simte Meri? Dar tu? Cum stai cu sportul?

Carmen, a plecat coana lene?

Am fost la sala si azi, mi-am batut recordul, de 6 ori intr-o saptamina, iuhuuu! O ora de aerobic si una de pilates, ma dor toti muschii fesieri.

Acum ma delectez cu un film...
Voi ce planuri aveti?

P.S. Ma bucur ca v-au placut povestea si pozele de la bloguri si multumesc pentru cuvintele frumoase.

Pup toata lumea.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Delidana, Meri e mai bine. Cu sportul...stau bine. Adica si aseara am facut juma de ora de bicicleta, o ora stepper, 100 genoflexiuni, 100 abdomene si exercitii cu ganterele pt brate. Sunt decisa sa nu ma mai cantaresc o saptamana, ca daca nu vad acul cantarului miscat macar un cm, ma iau toate depresiile! La ce film te uiti?

Mephala, tinand cont de starea lu eri, cam stam prin casa. Sper sa iesim la aer curat diseara, macar o jumatate de ora. Voi ce faceti azi? Zi-mi si mie un film bun...

Cereale pt Delia: fara numar...fara numar...fara numar....

Mergi la inceput

Delia, nu m-a parasit definitiv, ma tine inca c-o mana, .

Tzuni, mi-e dor si mie de un film bun, daca gasesc ceva iti spun.
acum recitesc La Medeleni, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Mephala, merci mult. Si eu citesc Karma de fiecare zi, semnata de Carmen Harra.

Mergi la inceput

Gata. Am luat pranzul cot la cot cu Meri. Ea cartofi piure cu peste () - a mancat de' m-am speriat! (acu tre sa-i fac baie ca miroase a peste si-n urechi...). Eu am mancat tortelini cu branza si sos de rosii. O cafea si apa cat cuprinde.

Daca sunteti amatoare de filme fanteziste, va recomand:

www.imdb.com/title/tt0120382/" target="_blank">The Truman Show
www.imdb.com/title/tt0338013/" target="_blank">Eternal Sunshine of the Spotless Mind
www.imdb.com/title/tt0420223/" target="_blank">Stranger Than Fiction

...iubesc genul asta de film. Acum ma uit la cel de-al treilea. Cred ca le-am vazut pe fiecare de cel putin 5 ori.

Mergi la inceput