Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
citat din mesajul lui Bratu Monica

kokiy

parka aceea pentru copii nu are captuseala pe maneci si culorile sunt cam sterse.Am luat mov si bej,eu sunt multumita pentru ca este groasa.Blana din interior e super,iar manecile oricum nu m-au deranjat ca-s necaptusite pentru ca oricum are ceva pe dedesubt.in rest e ok.

Nu veni nici azi aviz!!!!!!!si Luni plec in concediu.....

Monikka

Merci Monica,
cred ca o sa iau pe bleo si prune ...acu' te mai intreb daca la nr. sunt ok ...baiatul poarta in general 86 si are 1an si 2luni ,iar fata 126 si are 6ani jumate ...sa le iau asa sau mai mari cu o masura?

edit: avand in vedere ca parka e pentru file crezi ca merge si la baietel sau tre' sa-i tai ceva?la baiatel daca tai ca la geaca nu ma sfiesc

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Scuze daca-s off topic da PM'ul nu functioneaza! Pentru Nushilica:
Tocmai ce-am ajuns acasa de la posta cu sandalutzele. Nu-ti zic ce disperata eram ca dupa ce am luat pachetul, n-am avut rabdare sa ajung acasa... m-am urcat in masina si am "dezvirginat" pachetul. Cand scos sandalele SURPRIZAAAA.... mi-am dat seama din start ca sunt extrem de mari..deci 'ala nu e 39 never!!! Sunt super mari! M-am probat acusica in ele si innot! Oare care-i faza?? Imi pare rau ca te-am pus pe drumuri...ma simt ca naiba....chiar nu ma gandeam ca nu-mi vin...probabil eu sunt un 38 curat...
Ti le trimit inapoi pe adresa de pe colet, da, Nushu?

Offf.... si cat am visat la ele...
P.S.: Nushu, ti-am jumulit un pic cutia la un cap (deh...de disperare...)..nu-i bai, nu? Sau vrei sa le pun in alta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
citat din mesajul lui dianarus78

am cosul plin, toate butoanele functioneaza, mai putin confirmare comanda. stiti voi, cand puneti mouse-ul pe pagina pe casuta roz 'je valide mon panier' si ar trebui sa se vada o manutza care activeaza butonul si apoi incarca pagina urmatoare cu adresa de livrarea, etc...
m-am pierdut in detalii...
deci nu merge sa validez cosul. sta asa blocat...
inchis-redeschis contul, nu merge...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Exact asa se intampla si la mine, nu reusesc sa dau comanda

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

eu le-as lua asa,pentru ca pana la iarna nu cred ca va fi mare diferenta.
Acum depinde de l copil la copil.Si eu pentru 6 ani iau tot 126.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
citat din mesajul lui kokiy

Buna fetele,
vreau sa cumpar ptr.ambii copii(au masuri) parka asta ...stiti ceva depre ea ?

Aoleo nu mai vin coletele????.....ma apuca paranoia...am stricat si usita de la cutia de scrisori... cineva din bucuresti a primit colet din 2.07????

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

am luat-o eu si e tare faina. eu am luat cu 9 euro.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

la maneci e nu e dublata si cu blanita doar cu un fas si ceva vatelina.
eu am luat pruna si e tare faina. merge lejer si la baieti ca nu are nimic deosebit de fetita. adina face 2 ani in noiembrie si i-am luat pt 3 ani si pt ea va fi ok, ea e mare si grasuta.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Fetele,vrau si eu sa ma inscriu si deja m-am impotmolit.CE cod trebuie scris acolo la carte de familia?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici azi nu am primit nimic...., sunt cam suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

Scuze daca-s off topic da PM'ul nu functioneaza! Pentru Nushilica:
Tocmai ce-am ajuns acasa de la posta cu sandalutzele. Nu-ti zic ce disperata eram ca dupa ce am luat pachetul, n-am avut rabdare sa ajung acasa... m-am urcat in masina si am "dezvirginat" pachetul. Cand scos sandalele SURPRIZAAAA.... mi-am dat seama din start ca sunt extrem de mari..deci 'ala nu e 39 never!!! Sunt super mari! M-am probat acusica in ele si innot! Oare care-i faza?? Imi pare rau ca te-am pus pe drumuri...ma simt ca naiba....chiar nu ma gandeam ca nu-mi vin...probabil eu sunt un 38 curat...
Ti le trimit inapoi pe adresa de pe colet, da, Nushu?

Offf.... si cat am visat la ele...
P.S.: Nushu, ti-am jumulit un pic cutia la un cap (deh...de disperare...)..nu-i bai, nu? Sau vrei sa le pun in alta?

eu zic mai bine da-le cuiva cadou ca si asa nu erau un capat de tara. imi pare rau ca ti-s mari si tie eu am zis ca sunt 39 sigur si clar sunt pt un picior latut

nu te mai obosi sa le trimiti ca eu nu am cum sa ma duc la posta si mai greu mi-ar fi sa ies din casa sau sa trimit iar pe mama pana la posta

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput